sakat konu..
bugünün yarınlarıda var !!!
sakat konu..
bugünün yarınlarıda var !!!
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
işallah galatasaray diyorum ama daha hiç birşey belli değil
GS şampiyon olacak büyük ihtimalle Allah'ın izniyle yalnız teknik direktör konusunda canım sıkılıyor illaki yabancı mı olacak teknik direktör.takım mis gibi yeni yerine oturdu feldkamp gidince CEVAT GÜLER'e yapılan bi saygısızlık bence.futbolcularla diyaloğuda süper ne gerek var başka teknik direktöre.takımın hepsi türk uzayan kol bizden olsun bizim takımımız böyle daha güzel.bu takım uefa şampiyon takım aklıma geliyor çogu türk ve genç arkadaşlar başarıya aç bu yüzden çok tehlikeli bi takım olabiliriz kaliteli takviyelerle.
Aslen koyu Beşiktaşlıyım
Ama gönlüm Sivasspor'dan yanaydı...O da olamayacağına göre...
Galatasaray yönetimide tanıdık...Adnan Polat falan![]()
İşime yarayabilir bu durum... bişeyler ısmarlatırım gsli arkadaşlara ahahaha
GS olsun & olacak gibi
Dipnot : İnsanlar saygı sevgi çerçevesinin dışına çıkmassa, kendini ve ne söylediğini bilir millete sataşıp gazlayıp fanatikleşmesse futbol konuşmanın yasak olmasına gerek yok bence.
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
İşte zaten insanlar bizim forumumuzda laf sokmak cabasında oldugu icin birbirine yasak boyle konular normalde. Bakalım bu konu kapatılmadan ne kadar devam edecek.
KA Style
Aslan gibi , Feneri ,Sivası yenen Galatasaray'a bu saatten sonra kimse bişey diyemezŞAMPİYON GALATASARAY
Konuşanda bpş konuşur, hazmedemeyen hazmetmesin no problem![]()
O gün tarihe Denizli Faciyası adıyla kara bir leke olarak geçti...Samiyende Adnan Polat ve saat kaç?
Bazı şeyler para ile olmaz... Ben Fenerbahçeyi de tebrik ediyorum ve herzaman söylerim... Fenerbahçe olmasa Galatasaraylı olmanın bir tadı kalmazdı. Galatasaray da olmasa Fenerbahçeli olamanın bir tadı kalmazdı.
şimdi herkez bana laf sokmuş kimse biliyomu benim yavuz abiyle muhabbetimi msn de chelsea macında fln iyi takışmışlıgımız var onunla ben ona alıntı yapmışım .msnede yazmştım tebirikler gs diye .
BÜKEMEDİGİN BİLEGİ ÖPECEKSİN.BENDE ÖPTÜMN
T.C tartısılamaz zaten .espri amaçlı koydum ben onu
ilk mesajda yorum yasak sadece kim şampyon olur fikrinizi yazın diye bbelirtmiştik değilmi ...
neyse oke genel bişi soluyorum sana deil sadece
Arkadaslar alıntı yapmayın cevap yamayın yorum yazmayın kim şampyon olur ismini yazın sizce ???
bu konuda kilide gitmesin oke ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
.... yanlış mesaj ....
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Valla son maçın sonunda sölicem kimin şampiyon olduğunuAma Galatasaraylı olarak Sivas'ın sampiyon olmasını isterdim. Yıllardır böyle kücük bütceli takımların şampiyon olmasını ligin 4 büyükten öteye gecmesini bekledim
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Aradaki Çatlak Sesler Hariç Konu İyi Gitmiş Buraya Kadar.
Koyu Bir Fenerli Olarak Galatasaray olur diyorum büyük bir mucize olmassa.
Galatasaray şampiyon olsa bile bunu başarı olarak saymıyorum. Dha önceki bir kaç arkadaşın bahsettiği gibi avrupada başarılı olamadıktan sona napayım ben o şampiyonluğu.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
O da konunun baska bir boyutu...
Avrupada gecmis basarılara yaklasamıyoruz bile artık...
Bence de en önemlisi, avrupadaki basarılar, kazanılacak kupalar...
Ama bu saatten sonra olurmu bilmiyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
galatasaray samıpyon olur gıbı duruyor ama bana hıc guven vermıyor takım....her an hersey olabılır....ayrıca galatasaray yada fenerbahce nın artık gercekten cok cıddı bsarılara ımza atmsaı gerekıyor...ama ben o enerjıyı ıkı takımdada goremıyorum...bı chealse yada manchester u. gıbı takımları ızledıkten sonra...cok zor gorunuyorawrupada basarı...
son 1.5 senede chealsea yi geriden gelip yenen tek takım fenerbahçe . kendi kalemize golü atmasak belki uzayacak maç hatta uzatmalarda geçicez .. demek istediğim o kadar zor değil bu avrupada başarı bu sene fenerbahçe bunu yeterince kanıtladı kezman ın yerine düzgün bi forvet olsa cska daki Vagner Love gibi çok daha başarılı olurduk eminim.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)