@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bi takım şeylerin parayla pulla değil inançla oldugu ortadır...hakan şükürün söyledikleride inancının bir parçasıdır abartmamak gerekir
bence şampiyon galatasaray...herkes galatasarayın oftaşa puan verebileceğini düşünürken trabzonun fenerbahçeyi zorlayacağını düşünmüyor sanırım![]()
dostum tamam şampiyonluğunuz hayırlı olsun da, bunu abartmanın fakir fukara edebiyatı yapmanın anlamı yok. sizin topçular doğana şahine biniyo, geçen hafta 50'şer bin dolar primi de babam aldı değil mi? geçin bu edebiyatları, güzelce şampiyonluğunuzu kutlayın... hadi bjk liler olsa anlarım. adamlar, tüpçü başkanları sayesinde ayda yılda bir şampiyonluk görür oldular![]()
![]()
az önce bi yorum vardı gs şampiyon olmadı fb hediye etti gibi
bu tip yorumlar çok saçma gelio bana
yenemiosan rakiplerini hiç konuşma hakkın yoktur bence
geçen sene biz yenemedik hiç de laf etmedim haketti fb aldı şampiyonluğu,imkanlar da müsait zaten..
ama bu sene de gs haketti bu kadar zorluğa rağmen. para yok hoca yok futbolcu kalitesi olarak fb nin gerisinde ( bana göre böyle )
gerisi teferruattır![]()
bak 0 4-0 olayında haklısın
6 yediğimiz maçta bile o kadar aciz duruma düşmemiştik orda biz kaçırdıkça siz attınız
ama o sene de puanlar kafa kafaya gitti uzun süre o yüzden hak etmedik edebiyatı yapmadık
hem ligde sadece gs-fb yok 18 takım var,bütün rakiplerini yenmen gerek sadece ezeli rakiplerini deil..
size yenildik ama dier rakipleri yendik,sizse bizi yendiniz ama dier rakiplerinizi yenemediniz. olay bundan ibarettir..
ama bu konu böle giderse kitlenir gibi gelio bana...
darkness kardeşim hangi rakiplerimizi yenemedik allah aşkına? bjk-sivas hepsini yendik üst sırada olanlardan... sadece Ziconun acemiliği yüzünden bursa - ank.gücü ve kezman sayesinde ankaraspor maçlarında kaybedilen 7 puan yüzünden şampiyonluğu kaybettik. size haketmediniz demiyorum, sadece ağlak edebiyatı yapmayın. ha Oftaş size bu hafta bir offf yaparsa şampiyonluk sizin olduğu kadar bizim de hakkımızdır. futbol bu belli olmaz, %1 olsa bile şansımız var...
ben rakibi yenemediniz derken 2 sene öncesini kasdetmiştim zaten
ama sonuçta biz 1 rakibimizi sizden fazla yenmişiz ki 3 puan öndeyiz
ha tabi futbol bu daha 1 hafta var
olur da yenilirsek siz de haketmediniz diyemeyiz
ama kabul edin yaw sizin kadar imkanlarımız rahat deil 3-4 senedir![]()
Soner hazımsızlığa gazoz iyi gelir... kesmezse beypazarı kızılay akmina vs.vs.
Everyday I ** Çapulling!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)