yazmıcaktım dayanamdım
fenerbahçenin vurdum duymaz tavırları sonucu puan kayıpalrından gs şampiyon olmuştur kimse aksini iddia edemez sanırım ama tabiki kazanmak kazanmaktır
ama fenerlinin buna üzülcek bir durumu yok 2-3 gün üzülür geçer,ama ben bir fenerli olarak söylüyorum benim kafam rahat paramız pulumuz stadımız ekonomimiz futbolcularımız saygınlığımız var
şampiyon olmakla bitmio malesef gs liler bunun farkındadır heralde
takim tutmadigima seviniyorum;
takimi elestirildigi zaman dayanamiyor insanlar...
Experience is what you get when you don't get what you want.
Bir Fenerbahçeli olarak şaunda şampiyonluğun önemli olmadığını,Avrupada ses getirmenin daha değerli olacağını düşünüyorum.Son düdük çalınana kadar kesin bir hüküm söylenemez.
Icraat yok ? Orada dur bakalım azıcık
Bazı şeyler bir anda gelişmez. Tıpkı gs nin uefa finalini oynayışı ve aslanlar gibi kupayı alışı gibi. Önce altyapı sağlamlaştırılır, özgüven gelişir ve başarı peşisıra gelir.
Fenerbahçe , bir futbol klubü değil ; bütünen bir SPOR klubüdür. Bu sezona gelene kadar voleybol , basketbol , kürek , yüzme v.s bütün alanlarda en iyiye oynamaktadır. Burada bir ayrım başlıyor işte
Aziz başkan, takımı devraldığı dönemden bugüne o kadar çok şey değişti ki, bunu benden çok senin gözlemlemiş olman lazım
Avrupa'da ön elemeyi geçemez denilen takım , 1-2 sene içerisinde takviyelerle çeyrek finale kadar çıkabilmiş vaziyette. Üstelik oynadığımız maçların stresleri , başta nasıl başlayıp nasıl bittiğini tekrar hatırlatmama gerek yok sanıyorum.
Şimdi GS şampiyon olmuş " aaa bak nasıl leverkusen 5tane atmıştı" demem yakışır mı ? Bunu eleştiri olarak yaptığımı söylesem inandırıcı olur muydu? GS nin, chelsea ye karşı, chelseanin güçlü olmadığı dönemde 5-0 yenilgisi vardı yanılmıyorsam Uefa döneminde . Bakın şimdi biz onları dize getiriyoruz bize karşı oynarken dizleri titriyordu deyip saçmalamak mı güzel olacaktı ? TAbi ki de hayır..
Ama siz bunu yapıyorsunuz arkadaşlar!
Hatalardan ders alarak birşeyler yoluna girer ve girecektir. GS da bu maçlarda kaybettiği özgüveni başarılı birşekilde toparlayıp kendini lige adamıştı. Kupada elendi diye gelip birşey dedim mi ? Futbol bu , ölüm kalım meselesi yapmamak lazım ..
Ilk kez bir futbol konusunu kaldırmadık ama pişman ediyorsunuz gerçekten.
Bir de bir yorumu, bütün FBlilere mal etmek ne kadar adilce olur sevgili Muratım söyler misin bana canım
SAygılar , sevgiler efendim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)