O kadar ucuzmu ya hocam ? gidecek olanlara tavsiyeleriniz ne olurdu ? üstün körü bi değinirmisiniz ?
Printable View
ucuz yahu bir maliyeti yokki adamlara otobüsün yakıt masrafı ve tur rehberi haricinde.. 75 usd ukrayna için yüksek bile sayılır :)
tur ile gittiğiniz için zaten görülmesi gereken ve girilmesi yasak olmayan her yere götürüyorlar sizi. Bazı bölgelerde radyasyon seviyesi çok yüksek olduğu için oralara girmenizi tavsiye etmiyolar ancak ben hepsine girdim :D elimdeki radyasyon ölçme cihazı error verdi diyebilirim :D
sigara içilmesi yasak, açık alanda su içmek bir şeyler yemek yasak.
giderken yol üstünde bir markete uğruyorlar hediyelik eşya vs almak isteyen olur diye. o marketten mutlaka 1-2 tane ekmek alınmalı. Turun ilerleyen saatlerinde göreceğiniz devasa kedi balıklarına vermek için :D
eski gözden çıkardığınız kıyafetler giyilmesini öneririm ben döndüğümde hepsini çöpe attım ayakkabı dahil.
bu arada önemli bir nokta var..
ben gittiğimde, patlayan 4 numaralı reaktörü çok net bir şekilde gördüm fotoğraflarını çektim ancak reaktörün üzerinin kapatılması için çalışmalar yapılıyordu ve bir kaç ay önce reaktörün üzeri kapatıldı. yani artık görmek mümkün değil.
Başlığı görünce aklıma mw2 geldi :)
merakla fotoğrafları bekliyoruzz
abi mw2'de yoktu ki :D, mw1'de vardı.
Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered: All Ghillied Up Sniper Mission Gameplay Veteran - YouTube
Sende hocam ne bulduysan girmişsin :D :D seninle otobüse binilmezmiş :D :D :D Hahahahahaha hepimizi zehirlerdin o gün :D
Merakla fotoğrafları bekliyorum ama gitme isteğim yokoldu diyebilirim çünkü kendini bilmezin teki yanında bişey getirir yerden bulduğu, getirir sonra otobüse koyar, zükertir hepimizi :D
Ağlattın.
Sende ağlattın.
Hadi ya 1. Oyun muydu :) demek ki silinmeye başlamış hafızadan. Adama rüzgarı hesaplayıp headshot atıyorum hikaye gereği hep kolu kopuyordu. Ne oyundu ya 1 ve 2 :)
Bir de stalker call of pripyat var. Bilir misiniz? Herhalde onun kadar radyasyonu hissettiren oyun yoktu :) hazmat suit bulmadan direk patatestin :)
Tabi radyasyon denilince aklıma metro da geldi ama o biraz yer zaman konusunda farklı.
Yanıma az benim gibi kafası kırık birini bulsam gitmeyi çok istiyorum ölmeden görmek istediğim yerler arasında vallah fiyatı çok iyimiş birde yoldaş bulsam tamamdır techturkey özel turu falanmı düzenlesek napsak :D
Güzel fotoğraflar var internette böyle ilginç yerleri araştırıyorum bazen merak ettiğim yerlerden biri severim esrarengiz yerleri mesela hiroşima adasında gün yüzü görmeyen güzel yerler olduğu söyleniyor birde 51.bölge var aralarında en sıkı korunan yer askeri bölge, uzay üssü, nükleer gizli silah üretimi gibi birçok söylenti var bölgeyle ilgili 51.bölgeye ayrı bir merakım var
onların hepsini oynadım, belki oyun hani nasıl diyim mw2 mw3 ile bu bölümü bağlantılı kılmasaydı bu kadar umrumda olmazdı ama adamların efsaneyi nasıl bağladığını görünce çıldırmıştım bilgisayar başında
ve genel olarak cod serisinin bu halini gördükçe diyorum nerede o normandiya çıkarması nerede o pripyat
Ben single ı öyle kırk sefer oynamam açar onlineda saatlerce kafa kırarım call of duty uzay çağı oyunları hariç kalite kokan tüm oyunları mevcut online da iyiyim diyosan girelim :D Konu nereye gidiyor rabbim bizi koru. :D Adamlar forumca otobüs kaldırçaklar çernobile ahsahshahahahsa
Böylede yolcu olmaz olsun adam verdi gazı ucuzmuş 100 dolar ne ki falan gidelim diye otobüsü duyunca yok adamlar gidiyor falan filan hem fenamı olur 100 dolar rehbere verceğimize akşam bahtaniye isteriz odaya 100 dolara ahuhahshsgs :D Ayrıca bu gün 2 saat trafikte kaldım şahit olduğum insan tiplerini radyasyonun göbeğinde bulamazsın :D