User Tag List

Sayfa 20/32 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
601 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Pripyat [Hayalet Şehir] ve Çernobil Faciası

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srknzfr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu hortlatalım,

Eylül 2016'da Pripyat/Çernobil'e gittim kesinlikle gidip görülmesi gereken bir yer olduğunu düşünüyorum.

Gitmeyi düşünen olursa günübirlik tur fiyatları 75 - 100 dolar arası değişiyor.

Tur harici bireysel olarak gitmek yasak.
    O kadar ucuzmu ya hocam ? gidecek olanlara tavsiyeleriniz ne olurdu ? üstün körü bi değinirmisiniz ?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar ucuzmu ya hocam ? gidecek olanlara tavsiyeleriniz ne olurdu ? üstün körü bi değinirmisiniz ?
    Gama ışınlarına dikkat edin, radyasyon kıyafeti giyin, fosforlu parlayan nesnelere elinizi sürmeyin birde 3 gözlü kedilerle konuşmayın. (konuyu az sulandırayım dedim )

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ucuz yahu bir maliyeti yokki adamlara otobüsün yakıt masrafı ve tur rehberi haricinde.. 75 usd ukrayna için yüksek bile sayılır

tur ile gittiğiniz için zaten görülmesi gereken ve girilmesi yasak olmayan her yere götürüyorlar sizi. Bazı bölgelerde radyasyon seviyesi çok yüksek olduğu için oralara girmenizi tavsiye etmiyolar ancak ben hepsine girdim elimdeki radyasyon ölçme cihazı error verdi diyebilirim

sigara içilmesi yasak, açık alanda su içmek bir şeyler yemek yasak.

giderken yol üstünde bir markete uğruyorlar hediyelik eşya vs almak isteyen olur diye. o marketten mutlaka 1-2 tane ekmek alınmalı. Turun ilerleyen saatlerinde göreceğiniz devasa kedi balıklarına vermek için

eski gözden çıkardığınız kıyafetler giyilmesini öneririm ben döndüğümde hepsini çöpe attım ayakkabı dahil.

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada önemli bir nokta var..

ben gittiğimde, patlayan 4 numaralı reaktörü çok net bir şekilde gördüm fotoğraflarını çektim ancak reaktörün üzerinin kapatılması için çalışmalar yapılıyordu ve bir kaç ay önce reaktörün üzeri kapatıldı. yani artık görmek mümkün değil.

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlığı görünce aklıma mw2 geldi

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merakla fotoğrafları bekliyoruzz
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

tiMachine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi mw2'de yoktu ki , mw1'de vardı.
    Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered: All Ghillied Up Sniper Mission Gameplay Veteran - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srknzfr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada önemli bir nokta var..

ben gittiğimde, patlayan 4 numaralı reaktörü çok net bir şekilde gördüm fotoğraflarını çektim ancak reaktörün üzerinin kapatılması için çalışmalar yapılıyordu ve bir kaç ay önce reaktörün üzeri kapatıldı. yani artık görmek mümkün değil.
    Sende hocam ne bulduysan girmişsin seninle otobüse binilmezmiş Hahahahahaha hepimizi zehirlerdin o gün
    Merakla fotoğrafları bekliyorum ama gitme isteğim yokoldu diyebilirim çünkü kendini bilmezin teki yanında bişey getirir yerden bulduğu, getirir sonra otobüse koyar, zükertir hepimizi

Ağlattın.

Alıntı tiMachine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sende ağlattın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sende hocam ne bulduysan girmişsin seninle otobüse binilmezmiş Hahahahahaha hepimizi zehirlerdin o gün
    Merakla fotoğrafları bekliyorum ama gitme isteğim yokoldu diyebilirim çünkü kendini bilmezin teki yanında bişey getirir yerden bulduğu, getirir sonra otobüse koyar, zükertir hepimizi

Ağlattın.

Sende ağlattın.
    abi yemin ediyorum sana çok oyun oynarım, hani ayda 5 oyun bitirir silerim, bu oyuna bu bölüm yüzüne hiç dokunmadım senelerdir kuruluydu remastered versiyon gelince onu yükledim, canım sıkıldıkça açar zakhaev hibnesini vururum

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin doların kaç tl olduğundan haberin yok herhalde

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin doların kaç tl olduğundan haberin yok herhalde
    fakir ne bilir la doları,dolar ne desen turşu diye yemeye çalışır
    imzasız..

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tiMachine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yemin ediyorum sana çok oyun oynarım, hani ayda 5 oyun bitirir silerim, bu oyuna bu bölüm yüzüne hiç dokunmadım senelerdir kuruluydu remastered versiyon gelince onu yükledim, canım sıkıldıkça açar zakhaev hibnesini vururum
    Hadi ya 1. Oyun muydu demek ki silinmeye başlamış hafızadan. Adama rüzgarı hesaplayıp headshot atıyorum hikaye gereği hep kolu kopuyordu. Ne oyundu ya 1 ve 2

Bir de stalker call of pripyat var. Bilir misiniz? Herhalde onun kadar radyasyonu hissettiren oyun yoktu hazmat suit bulmadan direk patatestin

Tabi radyasyon denilince aklıma metro da geldi ama o biraz yer zaman konusunda farklı.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yanıma az benim gibi kafası kırık birini bulsam gitmeyi çok istiyorum ölmeden görmek istediğim yerler arasında vallah fiyatı çok iyimiş birde yoldaş bulsam tamamdır techturkey özel turu falanmı düzenlesek napsak
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

SametYkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel fotoğraflar var internette böyle ilginç yerleri araştırıyorum bazen merak ettiğim yerlerden biri severim esrarengiz yerleri mesela hiroşima adasında gün yüzü görmeyen güzel yerler olduğu söyleniyor birde 51.bölge var aralarında en sıkı korunan yer askeri bölge, uzay üssü, nükleer gizli silah üretimi gibi birçok söylenti var bölgeyle ilgili 51.bölgeye ayrı bir merakım var
    41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
    34 YKN 76 Citroen c3 2010
    34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi ya 1. Oyun muydu demek ki silinmeye başlamış hafızadan. Adama rüzgarı hesaplayıp headshot atıyorum hikaye gereği hep kolu kopuyordu. Ne oyundu ya 1 ve 2

Bir de stalker call of pripyat var. Bilir misiniz? Herhalde onun kadar radyasyonu hissettiren oyun yoktu hazmat suit bulmadan direk patatestin

Tabi radyasyon denilince aklıma metro da geldi ama o biraz yer zaman konusunda farklı.
    onların hepsini oynadım, belki oyun hani nasıl diyim mw2 mw3 ile bu bölümü bağlantılı kılmasaydı bu kadar umrumda olmazdı ama adamların efsaneyi nasıl bağladığını görünce çıldırmıştım bilgisayar başında
    ve genel olarak cod serisinin bu halini gördükçe diyorum nerede o normandiya çıkarması nerede o pripyat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanıma az benim gibi kafası kırık birini bulsam gitmeyi çok istiyorum ölmeden görmek istediğim yerler arasında vallah fiyatı çok iyimiş birde yoldaş bulsam tamamdır techturkey özel turu falanmı düzenlesek napsak
    aga sanırım ukraynayla vizeler ve pasaport kalkmıştı, sabahtan günübirlik gitsek mi d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben single ı öyle kırk sefer oynamam açar onlineda saatlerce kafa kırarım call of duty uzay çağı oyunları hariç kalite kokan tüm oyunları mevcut online da iyiyim diyosan girelim Konu nereye gidiyor rabbim bizi koru. Adamlar forumca otobüs kaldırçaklar çernobile ahsahshahahahsa

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben single ı öyle kırk sefer oynamam açar onlineda saatlerce kafa kırarım call of duty uzay çağı oyunları hariç kalite kokan tüm oyunları mevcut online da iyiyim diyosan girelim Konu nereye gidiyor rabbim bizi koru. Adamlar forumca otobüs kaldırçaklar çernobile ahsahshahahahsa
    Böylede yolcu olmaz olsun adam verdi gazı ucuzmuş 100 dolar ne ki falan gidelim diye otobüsü duyunca yok adamlar gidiyor falan filan hem fenamı olur 100 dolar rehbere verceğimize akşam bahtaniye isteriz odaya 100 dolara ahuhahshsgs Ayrıca bu gün 2 saat trafikte kaldım şahit olduğum insan tiplerini radyasyonun göbeğinde bulamazsın
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böylede yolcu olmaz olsun adam verdi gazı ucuzmuş 100 dolar ne ki falan gidelim diye otobüsü duyunca yok adamlar gidiyor falan filan hem fenamı olur 100 dolar rehbere verceğimize akşam bahtaniye isteriz odaya 100 dolara ahuhahshsgs Ayrıca bu gün 2 saat trafikte kaldım şahit olduğum insan tiplerini radyasyonun göbeğinde bulamazsın
    Ashauhshahsahhahaha biz çernobil ayağına başka işlere gireriz orada

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)