Vay anasını . İyi niyet böyle sömürülür işte . Sonra derler dünyada bi tane insan evladı kalmadı mı diye. Sen adamı afedersin öpmeye kalkarsan gün gelir o adam da seni öper. muck diye.
Printable View
Vay anasını . İyi niyet böyle sömürülür işte . Sonra derler dünyada bi tane insan evladı kalmadı mı diye. Sen adamı afedersin öpmeye kalkarsan gün gelir o adam da seni öper. muck diye.
öncelikle çok geçmiş olsun,
araca vurup beni madur etti diye bi dava var mı ya :D hadi alkollü olsan uyumuş olsan falan tamam belki bu şekilde bir dava açılır ama adı üstünde bu kaza , ve sen normal seyrederken dışarıdaki bazı etkenlerden dolayı yapmışsınız. Bi *** çıkmaz tamamen avukata yarayacak cinsten davalardan biri daha. Millet o kadar boş kalmışki neye saldıracağını şaşırmış allah sonumuzu hayır etsin.
geçmiş olsun öncelikle,
yazılması gerekenler yazılmış zaten de ben özellikle darkmoon'un yazdıklarına katılıyorum.
siz bütün iyi niyetinizle yaklaşmanıza rağmen karşı tarafın çakallık peşine düşmesi hiç centilmence olmamış aksine, enayi yerine koymaya çalışmış.
dolandırıcılık başta olmak üzere manevi tazminat davası da açmalısınız.
geçen sene kapalı otoparkta kadının biri benim hanıma çarpmıştı,
herşeyi kabullenmesine karşın bir ton yazışma vs den sonra expertiz gönderdiler vs derken zar zor aldık sigorta şirketinden parayı.
bomba sonradan geldi, kocası artık kimden akıl aldıysa bizim sigortadan para istemiş ve sigorta doğal olarak bildirdi bize.
sigortaya kesinlikle 5 kuruş ödememelerini, gerekirse her yolun denemesini söyledim.
hala birşey çıkmadı, ne olacak bakalım.
şerefsiz her yerde şerefsiz, Türk Alman farketmiyor.
araba gerçekten hatasız boyasız olsa ve suç diğer tarafta olsa, bu davadan para kazanılır.. çünkü arabanın kaza sonrası değeri düşüyor.
Açıkçası güldüm.
Tamam siz zaten suçunuzu kabul etmişsiniz.
Ama adam neyine güvenip 5 tane hasarı olan araç için değer kaybı davası açmış merak ediyorum.
Hakim ekspertiz istediğinde zaten kazalı olduğu ortaya çıkmayacak mı?
Antika ya da özel durumu olan bir araç olsa değer kaybı davası açılır hatta karşı taraf kazanır da
Hepsini geçtim gerçekten hasarsız nadide ve kusursuz bir araç olsa ve dava açsa kazansın ya da kaybetsin
adam hakkını arıyor diyeceğim
Ama burada bariz bir art niyet var.
resmen yuh !
ne güzel iş bulmuş millet kendine :)
sıfır olsa bile araç adı üzerinde 'kaza' olacağı varmış dersin geçersin.
Daha neler duyacağız kim bilir :)
Way aq yuh yaaa o zaman uyguna boyasiz araba bulalım kafamıza gore her yerde frene basalım arkadan biri patlasın mahkemeye verelim para kazanalım guzel is aslında
Bence mahkeme buna derseki para oduyceksin arabalarımızı çıkartmayalım abi o zaman sokağa otoparkta dursunlar aman kimse çarpmasın KAZA bu adı üstünde KAZA
Şerefsiz fırçatçılar ya bu insanlar yastığa başını koyduğunda nasıl uyuyor hep merak etmişimdir.
Geçmiş olsun Aren.
yetkili serviste kdv dahil tutan rakam 5000 TL sanayide yapılsa zaten 1500 ü geçmesine imkan yok
Ben tüm iyi niyetimi gösterdim daha elden ne gelir bilmem
Sağol kanka işte stresi dert başka birşey değil
Çok şükür abi o konuda içim ferah en azından
Asla konuşmam avukatım ile görüşürler ben daha muhattap olmam
şaşkınız :)
Kanka yargıya da güvenim kalmadı ya hayırlısı diyorum artık
malesef var :S
Teşekkürler artık avukatlar neyi uygun bulursa ama inanın bunlarla uğraşmaya değmez bile ya gerekeni yaparlar harcadıkları ile kalırlar
İnşallah öpmezler mesele para değil haksız kazanç elde edilmemeli
Adama iyi niyet gösterdim hani vurdum gel anlaşırız diyip arbasını yaptırmasam tamam kıvırsam tamam ama anlmadım bi garip iş yine geldi ve beni buldu
Kötü niyetli insan her yerde kötü niyetli malesef
Şöyle söyliyeyim abimin arbasının kapısına taksi çarptı, kapı boya ve işçlik dahil 35000 TL masraf çıktı şmdi arabada 35000 Tl kayıt var kapı değişen gözüküyor ama ne yapalım
adamın kaskosu yok trafik sigortası var ve 24000 Tl ye kadar karşılıyor
adam geldi durumunu izah etti sigorta ödedi kalanı abim cebinden verdi bırak bak dava açmayı diyorum 11000 Tl ödedik yazıktır günahtır diye adamın ekmeği ile oynamadı
olayı abime anlattım güldü sadece s.. et bişe çıkmaz dedi
zaten taksi paraları ile showuna noktayı koymuş adam :)
Vallahi öyle
yeni bir ekmek kapısı insanlara
Aren geçmiş olsun da benim takıldığım esas konu tanımadığın bir insana ehliyetini vermen ??? Gene karşında ki insan iyi niyetliymiş bu konuda :)
Öncelikle çok geçmiş olsun... Sizi, şirketinizi ve sigortacınıza dava açmış adam çok şaşırdım , fakat buna rağmen Siz yine iyisine denk gelmişsiniz :)
Neler var abi neler 2010 yazında, bir motorcu geldi çarptı bize ters bir noktada, ortada bizim bi hasaramız varken, bu işten kurtulmak için o zamanlar 50.000 Tl falan ödedik... Yapışkan adamlarda oluyor...
Üç kağıtçılık çok... ne diyelim Allah daha büyük kazalardan ve nusibetlerden korusun
Bu kadarına da pes doğrusu iyi niyetiniz ancak bu kadar istismar edilebilir yazık hiç mi utanmıyor bu insanlar birde müdür olacakmış ?
Gemis olsun Aren. Karsi taraf anladigim kadari ile cahil cuhela degil ( gumrukleme firmasinda mudur demissin ) avukatlar tarafindan para alacagiz diye kandirilsin . Ortada kesinlikle art niyet var. Ozellikle darkmoon un dedigi gibi karsi dava ac zaten avukatlarin ilgilenecektir. Ne kazanirsan fakire fukaraya dagit karsi tarafa ders olsun .
çakala bak! allahtan sen kendini sağlama almışsın eksik bişi aramış resmen,geçmiş olsun.
karşı tarafın haklı ıolabileceği düşüncelerini hayretle okudum , kasko ve sigorta neden yaptırılıyor birde ayriyetten paramı ödeyeceğiz . bunlar tamamen galerici olupta tefeci zihniyetinde insanların taktikleri başka birşey değil , allah beterinden korusun zihniyetide bitti desenize..
öncelikle her şeye rağmen iyi niyetli düşünüp davranabildiğiniz için sizi tebrik ediyorum. ama iyi niyetlilerin her zaman kaybettiğide bir gerçek.
geçmiş olsun diyorum umarım yaşadığınız gereksiz stresten bir an önce kurtulursunuz ve adalet yerini bulur.