Aracın hiç hasar kaydının olmaması sizi bağlamazki. Neyse prosedür odur. Madem değeri düşsün istemiyor o zaman çıkarmasın aracını trafiğe garajda saklasın. Trafiğe çıkmak o riski göze almaktır zaten
Printable View
Aracın hiç hasar kaydının olmaması sizi bağlamazki. Neyse prosedür odur. Madem değeri düşsün istemiyor o zaman çıkarmasın aracını trafiğe garajda saklasın. Trafiğe çıkmak o riski göze almaktır zaten
bugün senin gibi arkası sağlam birine tosladı yarın bu aynısını mazlumun garibanın tekine yapar gidicek danışıcak kimseside yokdur maddi parasal açıdan canını yakar mazlumun.. kimine 5 bin tl öğle yemeği parası kiminin bir senede bir köşeye attığı biriktirebildiği bir para neticede..
emre benim başıma daha beteri geldi, millet resmen şirket kurmuş. yaralanmalı kazalarda resmen adamın donuna kadar alıyorlar. çok şükür kusursuzlugum ispatlandı. mart ayı içersininde karar duruşmam olacak. karşı taraf hakkında suç teşkil eden her madde içinde ayrı dava açma hazırlıgımız sürüyor. allah kimsenin başına vermesin ama, bu tarz bir durumda soguk kanlı olmalı ve hakkınızı sonuna kadar savunmanız gerekli en ufak bir açıgınızda bile üstünüze aşırı gelerek sizi yıldırma yoluna gidiyorlar, hiç bir şey yapamasalar bile huzurunuzu bozmayı başarıyorlar.
kanka geçmiş olsun.adamın yalan beyanda bulunması (kiralık arac verıldıgı halde taksıye bınmesı ve hasarsız arac demesı) sizin avantajınıza olur sanırsam, mahkemede kişinin art nıyetlı olup kandırmacaya yonelık bır davranıs oldugundan bastırabılırsınız ;)
bu gün siteden bir arkadaşımız olayı biraz araştırdı daha sonra avukatlar ile görüşme fırsatım olmadı ama şöyle birşey var
kazanın olduğu tarihte arabanın kaskosu soy ismi şahin olan birine kayıtlı
aracı kullanan Hakan dişli
Bana dava açan hakan dişli
Avukanının soy ismi şahin
Şu an arbanın kasko poliçesi hakan dişli
organizelermidir nelerdir bilmiyorum ama bi dümen çeviriyolar çokda pro değiller
Öncelikle geçmiş olsun,
Bahsi geçen davada değer kaybı ortalama 500 - 1000TL olarak belirlenir ve aşağı yukarı bu miktardan dava karara çıkar. Sigorta şirketi kaza yapan diğer araçtaki hasar bedelini karşılar ancak değer kaybını, manevi tazminat taleplerini v.b. karşılamaz bu tür zararlar kazada asli kusurlu olan taraftan talep edilebilir.
Kafanızı fazla yormayın 500-1000 TL için organize olsalar ne olur olmasalar ne olur? temyizi ile birlikte 2,5 sene dahi sürebilir. Organize damla sakızı ticareti yapsalar çok daha fazla getirisi olur.
Geçmiş olsun, iyi niyet kurbanı olmuşsunuz, lakin davadan bir şey çıkmaz, aracın önceden hasarı var ve eger kasko hizmetlerine dahil ise kısa bir süre de olsa araç tahsisi bulunuyor.
Geçmiş olsun.
Kötü niyetli insanlarla (bunlara insan denir mi, o da ayrı bir konu) uğraşmak harbiden gıcık bir durum. Allah yardımcınız olsun. Umarım davadan aleyhinize bir sonuç çıkmaz ve bu tip davalara emsal teşkil eder.
Aren geçmiş olsun, hep senimi bulur cenabet işler :D
Tazminat alırsan ruslar ile ezek parayı..
Benim kafa yorduğum nokta para ödemek değil mahkemelik olma durumu kötü
bir kağıt geliyo hayatınızda karakol önünden geçmeyen birisine şok edici oluyo ve asla kötü niyetli yaklaşmadığım bir olayda
İnsanları anlamak güç
Bu ara çok modaymış hemde çok :D
Abi antin kuntin işler beni bulur cenabetlik mi kör talih mi artık bilemiyorum ama hayatımın son 14 yılı hep talihsiz anlatsam inanması güç olaylarla dolu nazara çok geliyomuşum onu diyolar :D
kazasız 2006 model megan bile 29 etmiyor 35 nedir
şimdi o kadar şey var burasına mı şaşırdır diyeceksiniz de durumun farkındayım nerden baksan tutarsızlık :)
toplu iğne bile alamazlar can sıkmaya gerek yok, ama yine de araçta rapor kağıdı bulundurmak lazım. geçen kış benim araca çarpan bütün bilgilerini veren adam sabah aradığımda beni hatırlamıyordu :D
para koparırlarsa bende arene dava accam ; yeni süpürdüğüm salona patlamış mısır dökmekten
beynini sittiğim, sen kaza yaptın, adama ehliyetini mi verdin ? :D
Çok geçmiş olsun.. İyi niyetli olmiyacaksın hiç bir zaman yoksa zarar gören sen oluyorsun malesef kötü bir durum.
geçmiş olsun bu kadar kötü niyetli biri en azından ehliyetinizi kullanıp başka işler yapmamıştır umarım fotokopisiyle hayatlarını karartıyolar insanın orjinaliyle ne yapmazlar mazallah.
aren gel şu adamı EMG'ye bındırelım,bi de üstüne para verır bır daha senın gıbı ınsanlarla karşılaşmamak için,adamı kırbaçlayalım konuyu başından sonuna kadar okudum..banlanacağımı bılmesem o kadar güzel sevgi sözcuklerı var kı lugatımda bu şahıs için.Allah sabır versın kardeşim sana... ne dıyeyım :(
insanları anlamak güç ya senin yerinde gariban biri olsaydı belki elindeki ne var ne yok alıcaklardı
bence peşini bırakma ustune bir davada sen aç 3-5 aldığın tazminatıda hayır kurumlarına bağışlarsın