User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
109 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Fırsatçıların yeni oyunu

made ın JAPAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi cok gecmıs olsun bence direk karşı tarafa dava acmalısın abi şirkette araba yokmu hasarsız arabasına güzel güzel hasar verdirceksin böle Şe...siz insanların aracına

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Aren, karaktersiz çok. İyi niyetli olmaya da gelmiyor artık...
    .

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aren geçmiş olsun da benim takıldığım esas konu tanımadığın bir insana ehliyetini vermen ??? Gene karşında ki insan iyi niyetliymiş bu konuda
    Cüneyt abi teşekkürler , içimizde kötülük olmadığından herkesi kendimiz gibi biliyoruz ondan ehliyetimi verdim fakat ders oldu asla vermem birdaha
    Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle çok geçmiş olsun... Sizi, şirketinizi ve sigortacınıza dava açmış adam çok şaşırdım , fakat buna rağmen Siz yine iyisine denk gelmişsiniz

Neler var abi neler 2010 yazında, bir motorcu geldi çarptı bize ters bir noktada, ortada bizim bi hasaramız varken, bu işten kurtulmak için o zamanlar 50.000 Tl falan ödedik... Yapışkan adamlarda oluyor...

Üç kağıtçılık çok... ne diyelim Allah daha büyük kazalardan ve nusibetlerden korusun
    Avukatlardan biri bana bir olay anlattı 2 yakın arkadaş aynı araç içinde kaza yapıyorlar yanda oturanın kolu kırılıyor ve en yakın arkadaşına dava açıyor işe gidemedim şudur budur mağdurum diye allah beterinden saklasın
    Alıntı Calderon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadarına da pes doğrusu iyi niyetiniz ancak bu kadar istismar edilebilir yazık hiç mi utanmıyor bu insanlar birde müdür olacakmış ?
    Statü yaş ile alkası yok kan ile alakalı bence
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gemis olsun Aren. Karsi taraf anladigim kadari ile cahil cuhela degil ( gumrukleme firmasinda mudur demissin ) avukatlar tarafindan para alacagiz diye kandirilsin . Ortada kesinlikle art niyet var. Ozellikle darkmoon un dedigi gibi karsi dava ac zaten avukatlarin ilgilenecektir. Ne kazanirsan fakire fukaraya dagit karsi tarafa ders olsun .
    olurda bir dava da bizim acmamız icab ederse zaten oradan gelecek parayı asla kullanmam bağışlarım
    Alıntı uerbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çakala bak! allahtan sen kendini sağlama almışsın eksik bişi aramış resmen,geçmiş olsun.
    Artık adalete kaldı iş hayırlısı diyorum
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karşı tarafın haklı ıolabileceği düşüncelerini hayretle okudum , kasko ve sigorta neden yaptırılıyor birde ayriyetten paramı ödeyeceğiz . bunlar tamamen galerici olupta tefeci zihniyetinde insanların taktikleri başka birşey değil , allah beterinden korusun zihniyetide bitti desenize..
    beterin beterini kendileri arıyor malesef
    Alıntı oytn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle her şeye rağmen iyi niyetli düşünüp davranabildiğiniz için sizi tebrik ediyorum. ama iyi niyetlilerin her zaman kaybettiğide bir gerçek.

geçmiş olsun diyorum umarım yaşadığınız gereksiz stresten bir an önce kurtulursunuz ve adalet yerini bulur.
    biz doğru duralımda insanlar istedikleri kadar kötü niyetli olsun daha öncede birçok olay yaşadım hep iyi niyetimi kullandılar ama niyetimi asla bozmam 3 5 çapulcu için
    Alıntı made ın JAPAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi cok gecmıs olsun bence direk karşı tarafa dava acmalısın abi şirkette araba yokmu hasarsız arabasına güzel güzel hasar verdirceksin böle Şe...siz insanların aracına
    yazıktır belki onunda hayatta tek varlığı arabasıdır hassas olduğu bir konudur birileri de bundan sanırım faydalanıyorlar
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Aren, karaktersiz çok. İyi niyetli olmaya da gelmiyor artık...
    Olsun kanka iyilikten şaşmayalım böyle iyiyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaskodan araç tahsis ettiğini ispatlayabiliyorsanız ve taksiciden fiş aldıysa aldığı fiş (fatura) sahte olacaktır. Bu durumda taksici sahte belge düzenleme, karşı taraf ise iştirak suçunu işlemiş olacak. Suç ise her iki taraf için hapis cezasını gerektirir.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi değer kaybetse ne olurki. eğer değer kaybı davası kazanılıyorsa onuda sigorta karşılaması lazım. sonuçta hukuksal destekde sigorta kağıdında yazıyor.

insanlar ne kadar bozuldu yav. insan derki allah korudu yaşıyoruz. ama yok bunlar eşek. ölümlü kaza olmadan beyinleri doğruları görmeye basmıcak.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmis olsun ne insanlar var cidden anlayamiyorum 20 gun once biri aracima surttu ustelik ehliyetsizdi rapor tuttursam guzel para alirdim ama ben olan olmus dedim gittik ustama masrafi cikardik aldim parami ayrildik aldigim paradan biraz daha pahaliya bile mal oldu ama napayim aracima surten adam 55 yasin daydi asker oglunu ziyaret etmek icin ta balikesirden kalkip gelmis adam biraz da acidim

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi geçmiş olsun kansızı bol memleket. açıkçası 0 aracım yada hiç hasarsız aracıma biri gelip vursa aynı davayı açarım fakat bu durumda 5. kazası olmasına rağmen sana böyle kötü niyetle dava açtığı için ve mahkemeyi yanıltmaya çalıştığı için zaten tazminatı sen hakediyorsun esas. ama nerde öyle bir adalet sistemi..
    -Fırat

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede karşı dava açın. Geçmiş olsun
    .

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun kardesim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapacak bir şey yok şu an da ne olursa olsun olayı olduğu gibi yazmak lazım. Burada adam dolandırmanın peşinde de sonradan adamda sağlık olarak bir şey filan çıkarsa büyük sıkıntı yaratır.

Fazlası eksiği olmadan net olarak yazmak lazım her zaman. Başkasına iyilik yapmak için kendinize kötülük yapmayın. Yargı sistemi düzgün çalışan bir ülkede değiliz malesef.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_DCK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun , olayı anlattığınız gibi okudum . Maalesef karşı taraf haklı gibi duruyor . Böyle durumda tutanakları olduğu gibi tutmanızda fayda var .
    Neyi haklı yav ,hepsini okumadın galiba sahtekar ,şerefsizin teki işte.

İyi olmuş aren ,senin dava açma hakkın yokmu benım zamanımı çaldı avukat masrafı yaptım diye

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun. ne yazık ki trafik kazaları belirli bir kesim için tamamen bir sektör haline gelmiş bulunmakta. elinizdeki belgeleri mahkemeye sundugunuz takdirde yalan beyan vermekten, kişilik haklarına saldırı ve haksız kazanç saglamak gibi konulardan dolayı davanızdan beraat yada çok düşük bir ceza ile kurtulursunuz. mahkeme sonucuna göre karşı dava açarak sizden tahsil edilmek istenen meblanın çok daha üstünde tazminat alabilirsiniz.

low&slow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun öncelikle
    yuh amk spor gastesi.
    Geçen hafta aracım baglandı. Götürülen otoparkta; park halındeyken cekıcı vurmus, aracı dısarı cıkartarak tutanak tuttuk. Zor durumda kalmasınlar dıye, dava falan hiç düşünmedim bile.
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aranızda nos kullanan var mı ? Küçük hacimde işe yarar mı ?
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olur tabi klimaya bağlarsın yazın sıcak havada ferahlatır

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haci Önce Allaha havale et sonra kendin karşı dava acma şansın varsa onu kullan şirket avukatlarının bilgisi fazladır zaten ama bu konularda uzman birileri faydali olur

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    millet yakında babam anamı yaptı diye mahkemeye gitcek.
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen şimdi buna dava aç uyuyamasın serefsiz
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aracımda hasarsızdı, sollamaya cıkmıs karsıdan gelen arac sol onden vurmustu, ilk başta sinirlensem de sonrasında bende hatasız olan aracım olsa bile karsı tarafa tek bır soz soyleyemedim. Sonucta kaza, herkesin basına gelebilir...
    Coskun ARIKAN

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aren geçmiş olsun can sıkıcı bir durum,kaza olduğu sırada haksız olduğunu zaten kabul ediyorsun fakat sonrasında çakalın biri aklı vermiş bu şekilde yapalım demiş sen iyi niyetinle hala acaba gerçekten hasarsızlığı bozuldu mu diye düşünürken adamın çakallığı ortaya çıkmış...

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gün içinde tekrar avukatı aradım kendisi neden strese giriyosun bize bırak dedi sadece sen merak etme nefes aldırmicaz dedi e daha birşey söyleyemedim zaten tipini görseniz vurduğumun tam çakal ya hemde tam ama ilk başlarda üzüldüm adamın arası hasarsızmıydı sadece buna mı sahipti vs diye ama işte adamın ne kadar karakterli olduğu ortaya çıktı muhtemelen ariyacaktır birileri beni bende avukatlarımızın numarasını vereceğim konuşsun dursunlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)