abi cok gecmıs olsun bence direk karşı tarafa dava acmalısın abi şirkette araba yokmu hasarsız arabasına güzel güzel hasar verdirceksin böle Şe...siz insanların aracına
abi cok gecmıs olsun bence direk karşı tarafa dava acmalısın abi şirkette araba yokmu hasarsız arabasına güzel güzel hasar verdirceksin böle Şe...siz insanların aracına
Cüneyt abi teşekkürler , içimizde kötülük olmadığından herkesi kendimiz gibi biliyoruz ondan ehliyetimi verdim fakat ders oldu asla vermem birdaha
Avukatlardan biri bana bir olay anlattı 2 yakın arkadaş aynı araç içinde kaza yapıyorlar yanda oturanın kolu kırılıyor ve en yakın arkadaşına dava açıyor işe gidemedim şudur budur mağdurum diye allah beterinden saklasın
Statü yaş ile alkası yok kan ile alakalı bence
olurda bir dava da bizim acmamız icab ederse zaten oradan gelecek parayı asla kullanmam bağışlarım
Artık adalete kaldı iş hayırlısı diyorum
beterin beterini kendileri arıyor malesef
biz doğru duralımda insanlar istedikleri kadar kötü niyetli olsun daha öncede birçok olay yaşadım hep iyi niyetimi kullandılar ama niyetimi asla bozmam 3 5 çapulcu için
yazıktır belki onunda hayatta tek varlığı arabasıdır hassas olduğu bir konudur birileri de bundan sanırım faydalanıyorlar
Olsun kanka iyilikten şaşmayalım böyle iyiyiz![]()
Kaskodan araç tahsis ettiğini ispatlayabiliyorsanız ve taksiciden fiş aldıysa aldığı fiş (fatura) sahte olacaktır. Bu durumda taksici sahte belge düzenleme, karşı taraf ise iştirak suçunu işlemiş olacak. Suç ise her iki taraf için hapis cezasını gerektirir.
şimdi değer kaybetse ne olurki. eğer değer kaybı davası kazanılıyorsa onuda sigorta karşılaması lazım. sonuçta hukuksal destekde sigorta kağıdında yazıyor.
insanlar ne kadar bozuldu yav. insan derki allah korudu yaşıyoruz. ama yok bunlar eşek. ölümlü kaza olmadan beyinleri doğruları görmeye basmıcak.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
gecmis olsun ne insanlar var cidden anlayamiyorum 20 gun once biri aracima surttu ustelik ehliyetsizdi rapor tuttursam guzel para alirdim ama ben olan olmus dedim gittik ustama masrafi cikardik aldim parami ayrildik aldigim paradan biraz daha pahaliya bile mal oldu ama napayim aracima surten adam 55 yasin daydi asker oglunu ziyaret etmek icin ta balikesirden kalkip gelmis adam biraz da acidim
abi geçmiş olsun kansızı bol memleket. açıkçası 0 aracım yada hiç hasarsız aracıma biri gelip vursa aynı davayı açarım fakat bu durumda 5. kazası olmasına rağmen sana böyle kötü niyetle dava açtığı için ve mahkemeyi yanıltmaya çalıştığı için zaten tazminatı sen hakediyorsun esas. ama nerde öyle bir adalet sistemi..
-Fırat
Yapacak bir şey yok şu an da ne olursa olsun olayı olduğu gibi yazmak lazım. Burada adam dolandırmanın peşinde de sonradan adamda sağlık olarak bir şey filan çıkarsa büyük sıkıntı yaratır.
Fazlası eksiği olmadan net olarak yazmak lazım her zaman. Başkasına iyilik yapmak için kendinize kötülük yapmayın. Yargı sistemi düzgün çalışan bir ülkede değiliz malesef.
öncelikle geçmiş olsun. ne yazık ki trafik kazaları belirli bir kesim için tamamen bir sektör haline gelmiş bulunmakta. elinizdeki belgeleri mahkemeye sundugunuz takdirde yalan beyan vermekten, kişilik haklarına saldırı ve haksız kazanç saglamak gibi konulardan dolayı davanızdan beraat yada çok düşük bir ceza ile kurtulursunuz. mahkeme sonucuna göre karşı dava açarak sizden tahsil edilmek istenen meblanın çok daha üstünde tazminat alabilirsiniz.
haci Önce Allaha havale et sonra kendin karşı dava acma şansın varsa onu kullan şirket avukatlarının bilgisi fazladır zaten ama bu konularda uzman birileri faydali olur
millet yakında babam anamı yaptı diye mahkemeye gitcek.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
sen şimdi buna dava aç uyuyamasın serefsiz
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Benim aracımda hasarsızdı, sollamaya cıkmıs karsıdan gelen arac sol onden vurmustu, ilk başta sinirlensem de sonrasında bende hatasız olan aracım olsa bile karsı tarafa tek bır soz soyleyemedim. Sonucta kaza, herkesin basına gelebilir...
Coskun ARIKAN
Aren geçmiş olsun can sıkıcı bir durum,kaza olduğu sırada haksız olduğunu zaten kabul ediyorsun fakat sonrasında çakalın biri aklı vermiş bu şekilde yapalım demiş sen iyi niyetinle hala acaba gerçekten hasarsızlığı bozuldu mu diye düşünürken adamın çakallığı ortaya çıkmış...
gün içinde tekrar avukatı aradım kendisi neden strese giriyosun bize bırak dedi sadece sen merak etme nefes aldırmicaz dedi e daha birşey söyleyemedim zaten tipini görseniz vurduğumun tam çakal ya hemde tam ama ilk başlarda üzüldüm adamın arası hasarsızmıydı sadece buna mı sahipti vs diye ama işte adamın ne kadar karakterli olduğu ortaya çıktı muhtemelen ariyacaktır birileri beni bende avukatlarımızın numarasını vereceğim konuşsun dursunlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)