User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
115 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Clio Rsi için önerinizi bekliyorum arkadaşlar..

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GnyKrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlam bi düzenleme yapılırsa evet bencede güzel olur kararsız kalıyorum arabami seviyorum ama bi yanımda honda diyor ortada kaldım
    hondacılar üstüme gelmesin şimdi, az önce ateşli accord konusundan çıktım ama...

clio rsi'dan daha iyi bir honda modeli varsa 96 sonrası vti'dır. senin de vti alman için kendi aracını satıp üstüne bi 10-15bin koyman gerekir. zaten eg kasadan her açıdan iyi bir otomobil rsi. gerek yol tutuş, gerek fren, gerek sürüş zevki olarak bir adım önde. düzlük performansı dersen si daha güçlü tabi ki.

neyse senin vti alıcak durumun olmadığından ve 15k tl ile de seni rsi'dan daha fazla tatmin edicek bir araba bulamayacağın için rsi'da kalmanı tavsiye ederim.

honda istiyorsan en fazla ek4 1.4is alırsın o da senin arabanın yarısı eder, zevk alamazsın

ancak senin arabanda gerekli modifiyeleri yaparsan (süspansiyon, lastik, fren vb.) go kart gibi aracın olabilir. sonra da motora girersin...

RC_Alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-2 gündür bi arkadaşıma 1.8 rsi düşünüyorduk.oynamak için parça bulmak zor diye düşündük şimdi civic si düşünüyoruz.si da bi seçenek düşünürsen...

GnyKrt
    Misafir
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hondacılar üstüme gelmesin şimdi, az önce ateşli accord konusundan çıktım ama...

clio rsi'dan daha iyi bir honda modeli varsa 96 sonrası vti'dır. senin de vti alman için kendi aracını satıp üstüne bi 10-15bin koyman gerekir. zaten eg kasadan her açıdan iyi bir otomobil rsi. gerek yol tutuş, gerek fren, gerek sürüş zevki olarak bir adım önde. düzlük performansı dersen si daha güçlü tabi ki.

neyse senin vti alıcak durumun olmadığından ve 15k tl ile de seni rsi'dan daha fazla tatmin edicek bir araba bulamayacağın için rsi'da kalmanı tavsiye ederim.

honda istiyorsan en fazla ek4 1.4is alırsın o da senin arabanın yarısı eder, zevk alamazsın

ancak senin arabanda gerekli modifiyeleri yaparsan (süspansiyon, lastik, fren vb.) go kart gibi aracın olabilir. sonra da motora girersin...
    Görüşler bomba gibi =) valla saolasın kardeşim

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

accord sanma her hondayı öteki konuyu talan etti honda düşmanları ztn hondadan yeteri kadar kazık yemiş biriyim ama 15 liraya bilirsin büyük ihtimal fazlasıyla vtı delen crx bulursun hatta ne integralarda satıldı bu konu ayrı rsi ile saglam crxin yanında duramazsın he durursun ama harcanacak paralara değmez model düşürmeyede değmez hep para ziyanı
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    accord sanma her hondayı öteki konuyu talan etti honda düşmanları ztn hondadan yeteri kadar kazık yemiş biriyim ama 15 liraya bilirsin büyük ihtimal fazlasıyla vtı delen crx bulursun hatta ne integralarda satıldı bu konu ayrı rsi ile saglam crxin yanında duramazsın he durursun ama harcanacak paralara değmez model düşürmeyede değmez hep para ziyanı
    abi benim demek istediğim drag veya rolling değil. arabalarımızla her gün rolling yapmıyoruz (en azından ben yapmıyorum)

crx çok iyi gidiyor hafif ve güçlü ancak bir rsi çok daha keyifli. virajlı bir yolda eminim rsi'ın verdiği keyfi vti bile veremez benim demek istediğim bu. yoksa 15bine yine eli yüzü düzgün si/crx alınabilir tabi

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 liralık arabayıda alıp yapmanız gerekicek o zaman iş masraflı olcak

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yok anladım seni ztn ondan dedim bu konu diğer konu degil diye arkadasın maksat yürütmek burda.. bende ondan dedim. he dediğin gibi hergün rol yapmıyoruz tabi ve bu söylediğim araçlarıda artık bir elin parmaklarını geçmiyor alınabilicek gibi olanları. binicem ufak ufak hemde konfor isterim diyen bence kesinlikle 1.6 16v clio derim ama honda bişekilde cezbediyo milleti işte
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gtı lara (106 - 206 ) baktınız mı hıc ?
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

GnyKrt
    Misafir
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yok anladım seni ztn ondan dedim bu konu diğer konu degil diye arkadasın maksat yürütmek burda.. bende ondan dedim. he dediğin gibi hergün rol yapmıyoruz tabi ve bu söylediğim araçlarıda artık bir elin parmaklarını geçmiyor alınabilicek gibi olanları. binicem ufak ufak hemde konfor isterim diyen bence kesinlikle 1.6 16v clio derim ama honda bişekilde cezbediyo milleti işte
    Aslında benim aracım full klıma olsun herşey var air hariç =) arkadaşım ona masraf yapacagına honda al diyor. ve evet hondalar insanı cezbediyor ama arkadaş herkezde var =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende arabamı restore edicem diyorum buna masraf yapma honda al diyorlar. daha geçen biri daha dedi. renaulta masraf etme honda alsana...

ben bu laftanda hondadan da çok bıktım. hayır tavsiye edilen araba üstün olsa anlıcam ama müdailine göre bir artısı yok.

bence hiç mis gibi arabanı satıp civic alma. kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın. ederinden fazla para istiyolar ve aldığın arabaya da masraf yapıcaksın. ama en azından kendi araban üzerinde oynarsan hem daha farklı bir model sahibi olmuş olursun hemde bildiğin araba ile uğraşmış olursun.

bugün düzgün bir civic almaya kalksan 15binden aşağı mümkün değil alamazsın. ancak eg kasa alman gerekir ona da hiç girme derim.

enesTI2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GnyKrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında benim aracım full klıma olsun herşey var air hariç =) arkadaşım ona masraf yapacagına honda al diyor. ve evet hondalar insanı cezbediyor ama arkadaş herkezde var =)
    =))) 55000d/d hayat durur vTI başlar :=) gerisi hikaye ancak zaten basan biri deyilsin kardeşim görünüş tip konfor bide ben el attımmı ağlar sen paradan haber ver

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sat 206 gti a geç.şahsi fikrim.

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede 5 bin üstüne koyabilirsen temiz km düşük 206 gti alabilirsin.Zaten yeterince tatmin olursunuz.

GnyKrt
    Misafir
    anladım tabi o temizlikte bulunursa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15bin liraya kadar düzgün kullanılmış 206 gti varmıdır... varsa eğer değerlendirilebilir. hatta şimdi aklıma geldi, parça durumu ve giderleri nasıldır bilmiyorum da s40 1.9t iyi bi seçenek olabilir. 200hp canavar gibi araba

williamss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence rsi den vazgecme dis modifiyesi gorecelidir kafana gore ayarlarsin ancak motor kurcalamasi hakkinda Engine Dynamics dan bilgi alabilirisin ingilizce varsa adamlarla direk mail yoluylada bilgi alisverisi yapabilirsin bu arada pazarlik yapmayi unutma

GnyKrt
    Misafir
    Alıntı williamss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence rsi den vazgecme dis modifiyesi gorecelidir kafana gore ayarlarsin ancak motor kurcalamasi hakkinda Engine Dynamics dan bilgi alabilirisin ingilizce varsa adamlarla direk mail yoluylada bilgi alisverisi yapabilirsin bu arada pazarlik yapmayi unutma
    Hehehe tamam teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Bahadır'la mutabıkım..
    Lakin tune parça çeşitliliği tedarik vb... mevzular sıkıntılı..
    Ufaktan egsoz, yazılım,filtre vb... işlemle nispeten daha akıcı hale gelebilir..
    Komple bir bakımda yaparsın..Kafan rahat olur..Keyifle binersin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Bahadır'la mutabıkım..
    Lakin tune parça çeşitliliği tedarik vb... mevzular sıkıntılı..
    Ufaktan egsoz, yazılım,filtre vb... işlemle nispeten daha akıcı hale gelebilir..
    Komple bir bakımda yaparsın..Kafan rahat olur..Keyifle binersin...
    hangisi için yazdın demir abi rsi için mi s40 için mi

ben rsi taraftarıyım ancak bütçe yeterli ise s40'ta güzel araba...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)