User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
115 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Clio Rsi için önerinizi bekliyorum arkadaşlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyice boklamaya başladın arabayı susuyorum susuyorum ama yeter yaşına olan saygımıda bu posttan sonra bekleme kimse burda 206 gti kral 206 gti cok iyi yol tutuyor 206 gti mükemmel bi malzeme kalitesine sahip demedi kendin calıp kendin oynuyosun sıkıntıların var sanırım kendinle çelişip duruyosun neyse çok uzadı cahille muhattap olmak zordur benim postlarıma alıntı yapmadan konuş su dakikadan sonra

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesTI2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bahsettim yeni deyil eski kasa gtý modelli yani. 206 + dan bassetme yani onlar yeni nesil. onlardada farklýlýk var dedin araba teneke hala özenilmeden yapýlan bir araç grubu adamlar okadar mazemeyi düþürmüþlerki tofaþ gurub bile daha saglam mazeme kulanýyor kapayý aç kapa anlarsýn .
    Yeni kasa gti yok zaten puegeot yu kotuleme olayina girmeyin bence tamam cok kaliteli deildir ama renodan kalitelidir o yuzden bence kendi aracinla fln kiyasla opel daha kaliteli de anlayalm ama renoyla kiyaslama

enesTI2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    208 gti fuarda vardı su anda piyasada normali ar 60 - 70 bin civRı olcaktı diyatlarıda
    0-100 7.2 gibi bişeydi tam hatırlamıyorum

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özür dilerim, bir tutarken japon kullanıcısı olarak düşündüm. bizimkiler bir kasa yapmış 91 de 22 sene oldu hala aynı kasayla üretimdeler, sürekli değiştirenleri düşünemedim.

tek yanlışımız var bu ülkede, parasına göre araba seçiyoruz, marka tutkusuna göre tutuculuk yapıyoruz, veya biri bir arabayla çok iyi şeyler elde ediyor hemen onun taklitlerini yapmaya çalışıyoruz. ben buna karşıyım, zaten hep fakrlı olan araçlara yorum yapmaya çalışıyorum bu forumda. farklı olurkende zevkli olabilenlere,

fazla uzatmadan haklısınız diyerek, ben konu sahibinin 206gti japoncu olmama rağmen honda vs yerine, rsisiyle devam edip olmayanı yapmasını, arabasından zevk keyif almasını isterim. bence bu ülked tanınmamış bir çok araba var, rsilerde bunlardan biri.
    TR - B13

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesTI2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    208 gti fuarda vardı su anda piyasada normali ar 60 - 70 bin civRı olcaktı diyatlarıda
    0-100 7.2 gibi bişeydi tam hatırlamıyorum
    Ohoo o farkli bi seri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyice boklamaya başladın arabayı susuyorum susuyorum ama yeter yaşına olan saygımıda bu posttan sonra bekleme kimse burda 206 gti kral 206 gti cok iyi yol tutuyor 206 gti mükemmel bi malzeme kalitesine sahip demedi kendin calıp kendin oynuyosun sıkıntıların var sanırım kendinle çelişip duruyosun neyse çok uzadı cahille muhattap olmak zordur benim postlarıma alıntı yapmadan konuş su dakikadan sonra
    Genç öle atarlı konuşup can sıkma kalbini kırmal istesem başta kırardım cahillikten basediyorsun daha rsi hakknda bilgin yok bizdeki rsi hakkında bilgin yook bana cahîllikten bassetme konuşma bencede daha fazla ayar etme insanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede gunay sen rsi ile devam et 70 gun sonra sana hem gti hemde 1.4hdi getrcem ikisiylede dene

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benle ilgili daha fazla bişey yazmazsan sevinirim hadi iyi geceler hepinize

GnyKrt
    Misafir
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede gunay sen rsi ile devam et 70 gun sonra sana hem gti hemde 1.4hdi getrcem ikisiylede dene
    terkedin duvarımı artık yeter bu kadar muabbet =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benle ilgili daha fazla bişey yazmazsan sevinirim hadi iyi geceler hepinize
    eyw kardesm
    Konu kaldigi yerden devam etsn rsi ile tamammi devammi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni kasa gti yok zaten puegeot yu kotuleme olayina girmeyin bence tamam cok kaliteli deildir ama renodan kalitelidir o yuzden bence kendi aracinla fln kiyasla opel daha kaliteli de anlayalm ama renoyla kiyaslama
    =) bi almanla fransızı kıyaslamam zaten kalite bariz ortada olur yanlız su anda beğenmedimiz renolar su anda gayet şık güzel araçlar çıkartıyor Reno konusunda şöle diyim dizelde gerçkten güzel yerlere gelmiş bir firma beğenmedin firma
    mercedes-benz gibi bir firma A180 CDI serisinin motor blogunu renodan alıyor
    yani eskiden evet reno ile pejo kıyaslanmazdı ancak su anda gerçkten güzel yerlere imza atmış bir firma bunun gibi Kia-Hundai de bunlardan birisi bence bukadar hor görmemek lazım kendilerini çok geliştirdi bu firmalar bunun gibi bir çok firma daha var tabi.

GnyKrt
    Misafir
    eyw kardesm
    Konu kaldigi yerden devam etsn rsi ile tamammi devammi
    Kısmet diyelim =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vtı akarr bro

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu baya uzamıs.Burda herkes kendi fikrini sunmakta özgür ki zaten bizde arkadasa 15 bin gibi bir bütceye çıkabilirsen 206 gti düşünebilirsin yeterince tatmin eder dedik.Hiçkimsenin arabasını kötülemedik.Arabanın eksilerini artılarını söylemedik.Ancak 307 ile 106 gtiyi , stock rsi ile 206 gti tokatlanır dediğin zaman mantık dışını çıkmış olursun.Bu aynı 206 gtinin vti yada rs yi gecme hayali gibi.Gnykrt kardeşim insallah gönlüne göre olur istediklerin.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu şu Reno konuları hep böyle tartışmalara yol açıyor nedense

Maziden bir video koyayımda kafalar iyice karışsın...

UF rsi vs BTH 206 RC
    Rsi filtre egzoz arka koltuklar sökük
    BTH RC 2 kişi.

edit: Alt devir basıldı.

Bu arada ciğerleri yerinde saxo ilede denedik. Saxo devrinde basıldığında 150 160lara kadar arabalar yanyana. 150 160 sonrası saxo önde olmaya başlıyor ve hız arttıkça fark netleşiyor/artıyor. Video konusunda üzgünüm. Saxo'nun arkadaşları çekmişlerdi zamanında ama çekildiği ile kalmıştı.

15052010019.mp4 by EREN34 - Car Videos on StreetFire

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clio rsi ile ilgili önerilerden çıkmış konu karşılaştırmalar bölümüne taşınacak hale gelmiş gerek yok ne birbirinizi kırın ne de sinirlerinizi bozup üzülün anlamsız işler bunlar 3 günlük dünya.Ben yinede tekrarlıyorum görüşümü olay sadece yürümesi değilse eğer eli ayağı düzgün bi 206gti seni "fiyat - performans" konusunda öne taşıyacaktır ama bu demek değildir ki sen aracına araya koyacağın farkı harcayıp daha hızlı ve keyifli bir rsi yaratamayasın.Tamamen tercih ama rsi a yapacağın yatırım hep cebinden çıkacak ve satarken faydası olmayacak yarın bir gün sana şayet olaya ticari yönden de bakmak istersek.Aslında senin tam olarak ne istediğinle alakalı konu?Ben satmam uğraşırsam uzunca binerim mi diyorsun yoksa belli olmaz her an elden çıkarıp değiştirmek isteyebilirim mi?

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyazı böyle çok güzel ya. emektar redline canavarı

--
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

eticet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende varım burda cocukca konusulmus bazı yerlerde arkadaşlar bende bır rsi sahibiyim ve mek harcayarak topladım arabamı stok sayılır ama sunu soyleyebılırım rsi la ugrasması modıfıye etmesı zor zannaat gerçekten bende akıl karı olmayan işlerle uğraştım zamanında benımde sana söyleyebılecegım rsi bana göre 206 gti kadar iyi bir araba motoru çok saglam yag su olmasın banamısın demez eren bu konuda çok bilgili bir arkadaşaımız banada zamanında çok yardımcı oldu çok tş ederim onada (:

eticet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen çok güvendiğin bi rsi al ankaraya gel dynoda 105 bg verirse ben bütün masraflarınızı ögrencı harclıgımla karşılamaya razıyım madem o kadar iddalısın ? bızdede corsa c 1.3 90 bg var arabanın nasıl oldugunu biliyorum merak etme. aracın eskimesiyle alakalı bi durum tabı bahsettıgın araba 90 küsür o arabanın canı kaç kere alınmıştır neyse sen fabrika cıkısıyla hala aynı sanıyosan o arabayı ben başka bişey demiyorum
    dyna ucretını ode yeter ben varım ankde stok rsi (:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)