rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı
6 7 sene evel, gece 2, mevkii Kocaali, Karasu arasi sahil yolu, gayet duz ve isiklandirma mevcut degildir! Bendeki mallik ise o yolda kocaoglani 170e kadar o karanlikta zorlamak. Tek basimayim ve Kocaaliden Karasuya donuyorum, tapagaz giderken bi ara "kac yapiom la acaba" diyerek gostergeye baktim, gozum yolu gordugu anda yolun ortasinda yatan siyah dinazor gibi bi kopegi gordugumde emin ol kanim damarlarimdan cekildi, bunu hissettim hakaten! Hiz, yol, hayatimi icinde omrumu gecirdigim canim arabam ve hatta kendi canim bile umdrumda olmadi! O an refleksimin verdigi tepki ile dreksyonu karsi seride kirmadim bildigin cevirdim, ama ne yazikki kurtaramadim kopege sag far ve tamponun altindan vurdum:( panel yamuldu camurluk cok hafif kabardi, far cami catladi:( ve inanirmisiniz kocaoglanim opelim rekordum o surat ve o manevranin sonucunda son derece stabil kaldi ve yolu tuttu.. Hemen durdum kopegi aramaya basladim bagaja falan bi yere koyup gecenin o vakti veteriner bulmaya gidicektim, ama kopek kacmisti! Inanin cektigim vicdan azabini ben bilirim! Hala icim acir, oldumu duzeldimi cok aci cektimi aklimdadir:(Olayin ozeti su, karsimda bi canli varsa kus bile olsa hizim arabam canim umrumda olmaz, vicdan azabini cekmeyi goze alamam olurum daha iyi...