Ankaraya gönderme imkanınız varsa alayim hemen.
Maşallah huylu bir pite benziyor gördüğüm kadarı ile masum inşallah iyi bir sahiplenme olur.Yüzü ve gövdesindekiler diş izi gibi ? küçük olsada kendini kolay kolay ezdirmez dışarda eski sahibi kötü niyetli olmasın ?
Vorsprung Durch Technik
Büyük konuşmak istemiyorum benim gördüğüm bu köpek çok uzun zamandır dışarda değil.Patisinde bile diş izi var bu köpek boğuşmuş onuda söyleyeyim.Sokak köpeği o kadar profesyonel dalamaz.fotoğrafta gördüğüm kadarı ile mideside bomboş değil eğer yemek veripte fotoğrafı öyle çekmediyseniz.birkaçgündür sokakta gibide durmuyor havalarda ***** bu kadar temiz olamazdı en azından.Kanımca yarına kadar tutup inşallah iyi birine verebilirsin Emre.Dexin merdivende gördüğü gibi dalmicağını bilsem alırdım.ben yokken onada arkadaş olurdu en azından benziyolarda ama işte keşke.Hayırlısı olsun
Vorsprung Durch Technik
emre bence verme kardesim kimseye at 3unin yanina ilk gun bitek birbirlwrini yerler sonra anlasirlar.
Cok masum akilli duruyo,belliki o bence siddetten kacmis sevgiye muhtac. Yani gozunden gorduklerim bu.
- K -
________
Dr.Ecu
Benim tez yavaş yavaş doğrulanıyorsokakta böle yaralar almasına imkan yok 6 aylık köpekte dövüşmiceğine göre ?
Vorsprung Durch Technik
Her ne ise ben benim kopeklerin egitim aldiklari ciftlikle gorustum.cuma aksam oraya birakilicak bunu barinaga birakmaya icim el vermedi acikcasi, hadimkoye ciftlige gidicek.orada laiki ile bakilir
en güzeli aslında.çiftlik müşterisi belli.orda 1-2 ay elini ayağını düzeltirler biraz eğitip satarlar![]()
Vorsprung Durch Technik
onlarda bulmuş zamanında şu anda istanbulda değilmiş zaten , iyi bakacak birine gitsin isterim diyor .
sahibi olduğunu nerden anlıyacağız diye soranlar için yerini söylemeden neresi olduğunu bildiler organize taraflarındamı diye yazdı.
Birincisi resimden kesin olarak anlaşılması güç olsada en azından 6aylıktan daha büyük olduğu kesin yaşında diyebilirim büyük ihtimalle.İkincisi bu hayvanı antrenman köpeği olarak kullanmışlar öyle olmasa bile en iyi ihtimalle role yaptırmışlar(yani deneme dövüşü).Ne yazıkkı kafa ve vücüdundaki izler bunları ifade ediyorçok üzüldüm keşke konuyu görmeseydim.inşAllah iyi birine sahiplendirirsiniz.Bu arada alırdım ama tehlikeli diyenler hiç bir pitbulla yakın temasta bulunmuşlar mı:Hayır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)