4 yada 5 koltuklu araçların koltuklarının hepsi Recaro tipi yarış koltukları ile değiştirilse muayenede sorun çıkar mı?
Printable View
4 yada 5 koltuklu araçların koltuklarının hepsi Recaro tipi yarış koltukları ile değiştirilse muayenede sorun çıkar mı?
ruhsattakı 4 yazan yeri sılıp 5 yazsam tuv ekrandada gorebılıyorlarmı:D
geçen fiesta van ı muayeneye götürdüm çok kişide 4-5 jkoltuk sıkıntısı çıkmıştı?
koltuk sayısı tutmazsa kesinlikle geçmiyor araç. emniyet kemeri sayısıyla, ruhsattaki sayı mutlaka tutmalı.
bende 5 yazıyordu (4 kişilik araç) trafik müdürlüğüne gittim ilk önce ruhsat parası istediler. bu sizin hatanız diye biraz carlayınca düzeltip verdiler ruhsat parası almadan
arkadaşlar benim araba da 4 kişilik, ruhsaatta 5 yazıyormuş bugün bi arkadaşım dedi, ctesi muaneye giricem, yarın günlerden cuma, muayeneye girmeden ruhsat değişimi yaptırabilir miyim? yoksa ctesi tüv'e gidip kaldığıma dair belge alıp öyle mi ruhsatı değiştirmem lazım?
ya da arabayı sıfır aldığım borusanı arayıp halledin kardeşim yaptığınız yanlışlığı mı demem daha mantıklı olur?
Borusanı arayıp halledin demek daha mantıklı gibi duruyor
I Love Hadımkoy TuvTurk :D
aracm 4 kışılık, 5 yazıodu geçtım :) ıstasyondan ıstasyona fark oluo sanrm..
Benim ruhsatta 4 kişilik yazıyor ve arkada 3 kemer vardı genede kaldım, çünkü ortada ki kemer kilitlenmiş, neyse sanayi yakındı gittim yaptırdık yeniden girdim ve sorunsuz geçtim.
Ben sanayide 20 liraya belden kemerli basit bir sistem taktım geçtim.Soruyorlar maelsef.Arkadasım bu yuzden agır kusurla bırakıldı.
haziran sonunda, şahin i muayeneye götürdük sıkıntı çıkmadı hiç. demek yeni araçlarda sıkıntı yapıyorlar
bende kemeri geçtim araba bildiğin 4 koltuk ama ruhsatta 5 yazıyor :D şaka gibi uğraştıracaklar yaa offf ocak ayında götürücem bende headerı falan takmadan önce.
arkadaşlar ruhsatın değişmesi gerekiyormuş, tüv öyle dedi, benim de yarın muayenem var, borusan'dan arabanın 4 koltuklu ithal edildiğine dair bi pdf ve imza sürküleri aldım, yarın adama gösterecem sorarsa :D inş geçerim muayeneden
Tüv'den kaldım arkadaşlar Pazartesi ruhsat değişecek :) ibne bi de kapıyı vurdu yandaki arabaya, lan dedim geçer bari inş, yine geçmedi, bu arada farlar hafif kusur oldu neden bilmiyorum :)
Arkadaslar merhaba;
Bugun aracımı muayeneye goturdum.Ruhsatta 4 kisilik yazıyor ancak sistemde 5 gozukuyormuş.Muayeneden gecemedim haliyle.Hemen Pendik trafige gittim ve sistemden düzelttirdim ve tekrar sıra alıp muayeneye girdim.Bu sefer de sistemde böyle bir kayıt yok dediler ve 165.-tl paramda yandı.Sinir krizi geciriyorum.Bu sistemden düzeltme olayı hemen aktif olmuyor mu veya böyle birsey basına gelen var mı?
muayene tekrarında neyden agır kusur yediysen ona bakarlar öyle kayıt açıyorlar....sana sorarlar düzeltme yaptırdın mı diye ve polnet isterler... sistemden senin aracın hala 5 geliyorsa zaten kayıt açılmaz ve kanala almazlar.... nasıl paran yandı orayı anlamadım ben...
Bana sordular kusur giderildimi diye.Ben de bana trafikte bu isleri yapan kisi ''isleminiz tamam,sistemde duzelttik dedi'' diyince kusur giderildi dedim.Sonra kanala aldilar.Hayir degismemis dediler.Trafikteki kisi duzeltme yapinca bana herhangi bir evrak vermedi.Sadece ben gerekli duzeltmeyi yaptim muayeneye gidebilirsiniz dedi.
Allah kolaylık versin işiniz zor bende c.tesi girdim 4 kişi yazıyor 5 kişi olcakmıs ruhsatı zorla düzelttirdim cuma tekrar gidicem
benim ruhsatta hem kişi sayısı hem renk yanlıştı hiç uğraştırmadan tuvden ilk gidip aldığım raporla düzeltirip muayeneden geçtim