koku nası peki tutuyormu orjinali ?
Printable View
koku nası peki tutuyormu orjinali ?
gio- herhalde ergenlikten beridir değişmedi:) yanına eklemişimdir ama gio sabit:)
burberry
genelde yurtdışından alıyorum yoksa duty free den
okuldan çıkınca gidip bi test edeyim bari :D
İçerisindeki yağ miktarından kaynaklı abi. İkisini de farklı bileklerine sık, dp nin yarattığı yağlı etkiyi göreceksin. :icon_tup:
Ek olarak orjinal TomFord Bo de azımsanmayacak derecede kuvvetli aurası olan ve kalıcı bir parfüm. :icon_tup:
Parfümlerle ilgili sorusu/sıkıntısı/merak konusu olanlar öm değil de buradan bana alıntı yaparlar ise yardımcı olmaya çalışırım. :)
1 million-pacorabanne +1+1+1
ykm-boyner bu tarz yerlerin kozmetik bölümüne parfüm veren bir çocukluk arkadaşım var ben ondan alıyorum nişanlım ailem yakınlarım hepimiz kendisinden alıyoruz dg the one burburrey beat hugo boss
Neden tester arıyorsunuz bu önemli. :) Ucuz olduğu için mi ? Şuan aklımda olan orjinal satan bir satıcı yok. Eskiden wfo diye bir satıcı vardı ya gg yada sahibindende, onun ürünleri orjinaldir mesela.
Turuncu forumda üyenin birinin ilanı vardı, dedim yolla orjinal değilse iade edeyim, koku geldi, dior homme intense diye aldım ben kokuyu, ama kolonya su karışımına biraz dior intense karıştırılmış bir karışımdı aslında. :)
Sahibinden ve GG daki müşteri yorumlarına aldanıp alışveriş kesinlikle yapmayın.
moruk beni yanlış anlamada ama bu kokucuların boyar pigmentlerini biz veriyoruz hiç birisi yağda eriyebilen pigmentler değil
hepsi solvent bazlı
sen eminmisin içinde yağ olduğuna
orjinalinden de var elimde karşılaştırdım inan bu kıyafetlerin üzerine siniyo gitmiyor
ben zaten birer fıs sıkarım kulak altlarına birerde kollarıma okadar
yıkanan biride değilim yani :)
Tester arayanlar gitsin DP den alsın ne uğraşıyorsunuz yav ucuz ucuz alın geçin
Lacoste red
Paco rabanne 1 million
" " black xs
Diesel fuel for life
Ck euphoria intense
Aldığım belli biyer yok internette bazen uygun oluyor araştırmakta fayda var.
isteyen varsa pm atsın sorarız var mı yok mu fiyatı ne ?
solo leowe tekin acarda satılır mavi olanı çok güzel koku...ben tesadüfen almıştım 3 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim şiddetle
Abi estağfurullah neden yanlis anlayayim, yağ konusu doğru evet, ifra.org diye aratirsan parfum iceriklerinin tamamina yakinini gorebilirsin.
Acik parfumlerde, standart orjinallere gore yag miktari daha fazladir.. Hatta arabian oil olarak satilan esanslarsa mevcut. :)
@tool
Hocam tester parfum daha kalicidir diye iddia eden bir satici var ise, bilin ki yalan soyluyordur. :)
le bleu-chanel
Herkesini gibi klasik benimde.. 1 Million, Hugo Boss, Gucci by Gucci, Lacoste Red.
Olmazsa olmazım Kenzo. Bi bu sabit diğerleri değişebiliyor. Birde kimsenin bilmediği Antonio Banderas'ın Blue man. Derin koku severlerin hoşuna gidecek bi kokudur. Tavsiye ederim ama sadece internette bulabiliyorsunuz ve gayet uygun fiyatlara..