Dp nin farklı mağazalarından aldığım kokular genelde aynı olmuyor. Ya kalıcılık sıkıntısı oluyor yada koku farkı . En mantıklısı bileğe bir fıs atıp yarım saat sonra koklamak :)
Printable View
Burbery Touch - Free Shop... Şahane bir koku, kalıcılığıda gayet güzel deneyin derim... 55 euro'ydu 15 gün önce...
Ck euphoria intense
burrbery clasic
davidoff cool water game
1 million kullanıyorum.
Ama aradığım kokuyu bir türlü bulamıyorum....
Acqua Di Geo kullanıyorum yıllardır vazgeçemedim. Öğrenci adamız genelde yıllar önce aldığım orjınal şişesine doldurtup kendimi tatmin ediyorum. Gören orjinal sansın yeter :D
Ben bursa'da sansito var ordan alıyorum. imitasyon ama orjinalin nerdeyse aynısı. sadece kalıcı değil.
Sansiro dan E6 (Jean Paul) ve E28 (Rochas) kullanıyorum. şekerli parfümler hoşuma gidiyor..
212 Men işin sonudur Murat'ım :icon_tup:
Güzel önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar saolun..
peder beye babalar günü hediyesi olarak parfüm almayı düşünüyorum.ufak tefek şeylerden , düşünülmekten , hatırlanmaktan mutlu olur kendisi , duygusaldır biraz.bizde üstümüze düşeni yapalım.
velhasıl kelam one million parfüm çok hoşuma gitti , internete güvenmiyorum , beylikdüzü taraflarında hangi mağazada bulabilirim aceb ?
Tom Ford Black Orchid ünisex parfüm ama %80 erkekler kullanıyor mükemmel
yves saint laurent - la nuit de l'homme
bvlgari aqva
gucci pour homme
aqua di gio
rochas
Biri parfüm mü dedi :p
Benim parfümüm yazın Lacoste Beyaz tam genç işi yaz parfümü hem hafif hem erkeksi.
Kışın da kırmızısını kullandım ama benlik bir parfüm değil hem derin hem de nispeten daha az -traş losyonu kokulu- bir parfüm bulursam alacağım.
terre'D Hermes
d&g light blue
loewe solo
Costume national Scent intense
clinique happy
bu liste az biraz pahalı ama güzel bi liste
bi kaç tane daha var ama aklıma gelmiyo isimleri akşam evden bakar yazarım.
Chrome Azzaro
Burberry The Beat
One Million
ABD ye gidip geliyorsaniz yada esiniz dostunuz varsa St John's Deal of the Day: Restaurants, Beauty, Health, Activities: Today's Featured Deal | Groupon da cok guzel parfum dealleri oluyor surekli . Alin dursun bir kenarda. Su anki deallari 100ml burberry $29 .
zaradan bir parfum aldim... cedarwood yaziyor uzerinde... hic fena degil, yurtdisindan aldim 16 euroydu