1 million kullanıyorum.
Ama aradığım kokuyu bir türlü bulamıyorum....
Printable View
1 million kullanıyorum.
Ama aradığım kokuyu bir türlü bulamıyorum....
Acqua Di Geo kullanıyorum yıllardır vazgeçemedim. Öğrenci adamız genelde yıllar önce aldığım orjınal şişesine doldurtup kendimi tatmin ediyorum. Gören orjinal sansın yeter :D
Ben bursa'da sansito var ordan alıyorum. imitasyon ama orjinalin nerdeyse aynısı. sadece kalıcı değil.
Sansiro dan E6 (Jean Paul) ve E28 (Rochas) kullanıyorum. şekerli parfümler hoşuma gidiyor..
212 Men işin sonudur Murat'ım :icon_tup:
Güzel önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar saolun..
peder beye babalar günü hediyesi olarak parfüm almayı düşünüyorum.ufak tefek şeylerden , düşünülmekten , hatırlanmaktan mutlu olur kendisi , duygusaldır biraz.bizde üstümüze düşeni yapalım.
velhasıl kelam one million parfüm çok hoşuma gitti , internete güvenmiyorum , beylikdüzü taraflarında hangi mağazada bulabilirim aceb ?
Tom Ford Black Orchid ünisex parfüm ama %80 erkekler kullanıyor mükemmel
yves saint laurent - la nuit de l'homme
bvlgari aqva
gucci pour homme
aqua di gio
rochas
Biri parfüm mü dedi :p
Benim parfümüm yazın Lacoste Beyaz tam genç işi yaz parfümü hem hafif hem erkeksi.
Kışın da kırmızısını kullandım ama benlik bir parfüm değil hem derin hem de nispeten daha az -traş losyonu kokulu- bir parfüm bulursam alacağım.
terre'D Hermes
d&g light blue
loewe solo
Costume national Scent intense
clinique happy
bu liste az biraz pahalı ama güzel bi liste
bi kaç tane daha var ama aklıma gelmiyo isimleri akşam evden bakar yazarım.
Chrome Azzaro
Burberry The Beat
One Million
ABD ye gidip geliyorsaniz yada esiniz dostunuz varsa St John's Deal of the Day: Restaurants, Beauty, Health, Activities: Today's Featured Deal | Groupon da cok guzel parfum dealleri oluyor surekli . Alin dursun bir kenarda. Su anki deallari 100ml burberry $29 .
zaradan bir parfum aldim... cedarwood yaziyor uzerinde... hic fena degil, yurtdisindan aldim 16 euroydu
Azzaro Chrome
ıyı aksamlar avm lerde parfumler oldugundan daha pahalı ınternette hangı sıteden alısverıs yapıyorsunuz alacagım parfum rochas man 100ml
ya mizudan kız arkadaşıma burberry aldık hiç kalıcı bir kokusu yok aynı parfüm başka bir arkadaşımızda var onu kullandığındaki kalıcılığı ile arasında dağlar kadar fark oluyor. internette de hep kötü ve fason üretim sattığına dair yorumlar var. acaba biraz şans işi mi mizudan gelen parfümler.
Zara ve Clinique kullanıyorum..
Tavsiye ederim..
212 men
bvlgari aqua...
kullanıyodum şimdi tom ford kullanıcam ama bu dp lerdeki koku farkından dolayı güvenemiyorum orjinalini almak istiyorm fiyat hakkında bilgisi olan varmıdır..
Sevilden bahsediyorsan eğer, yıllardan beri insanlardaki kısıtlı imkanı ve bilgi eksikliğini fırsat bilip düdüklemeye devam eden firmalardan biridir kendisi.
80-100 liralık parfümü 250 lira etiketle satan yerler.
İnsanlar artık uyandı, artık online tedarikçiler var mizu ve misspera gibi. Freeshop un bile eski avantajı yok, gelen birilerini beklemeye gerek yok.
Mizu ve missperadan çok sayıda alışverişim oldu, bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım.
Bazı forumlar ve şikayet sitelerinde yazılanların çoğu asılsız bilgi.
Adam araştırmadan etmeden koklamadan ck one alıyor, sonra bu parfüm kalıcı değil diye şikayet ediyor. Sen gidip 200ml si 80 lira diye hemen denemeden alırsan tabi kokmaz. :)
Çok reklam koktu ama boşuna kazıklanmayasınız diye dil döküyorum. Komisyon falan vermiyorlar yani. :)
Zor bir soru geldi :D
Nota içeriğine baktım, turunç ve nane gözüküyor, genel yorumlarda orta notalardaki gül kokusunun hissedilirliği yüksek oy almış.
Jpg Le Beau Male 'e benzetmiş biri, başka biri de Dg men e benzer yazmış.
Notaların kullanımı ve yorumu o kadar çok fark ediyorki, içeriğinde olsa bile bazen hissettirmeye biliyor kokular kendini.
Anladığım kadarıyla klasik bir narenciye bahar/yaz kokusu bu v/s arkadaş.
Chanel Allure Homme Sport denemenizi tavsiye edip kaçayım. :)
burberry the beat. diğer arkadaş da boynerden almıştı aynı parfümü. Hatta mizudan almadan önce şüpheleniyorduk acaba nasıldır diye buradaki alanların yorumu hep olumlu yönde görünce siparişi mizudan verelim diye ben yönlendirmiştim sonra kabak benim başıma patladı :D
Bu ZARA'nın parfümleri hiç kalıcı değil.. Şöyle güzel bir parfüm istiyorum da kokusunu nasıl anlatsam ki :D
5 yıldır kullanıp başka hiçbir parfümün yerini tutmadığı insense ultramarine 'yi tavsiye ederim ..
Diesel favorim bu sıralar.
Kışın : Diesel only the brave
Yazın : Diesel fuel for life
şimdi tam tersini kullanıyorum ama (=
212 man, lacoste essential, ck euphoria
sitelerde tester falan deniyor ama ne kadar güvenilir bilinmez gerçekten mağazaların birebir testerlarından bulma imkanımız varmı mesela uygun fiyata alırız olursa
Slazenger black
Babadan aliskanlik jean paul:)
Bazen calvin klein one
Bide axe in mavi yazili sisesi fena deil.
Bide beyaz sabun gibi kokan parfum var mi acaba?:D