Azzaro Chrome
ıyı aksamlar avm lerde parfumler oldugundan daha pahalı ınternette hangı sıteden alısverıs yapıyorsunuz alacagım parfum rochas man 100ml
ya mizudan kız arkadaşıma burberry aldık hiç kalıcı bir kokusu yok aynı parfüm başka bir arkadaşımızda var onu kullandığındaki kalıcılığı ile arasında dağlar kadar fark oluyor. internette de hep kötü ve fason üretim sattığına dair yorumlar var. acaba biraz şans işi mi mizudan gelen parfümler.
212 men
bvlgari aqua...
kullanıyodum şimdi tom ford kullanıcam ama bu dp lerdeki koku farkından dolayı güvenemiyorum orjinalini almak istiyorm fiyat hakkında bilgisi olan varmıdır..
SM PERFORMANCE
Sevilden bahsediyorsan eğer, yıllardan beri insanlardaki kısıtlı imkanı ve bilgi eksikliğini fırsat bilip düdüklemeye devam eden firmalardan biridir kendisi.
80-100 liralık parfümü 250 lira etiketle satan yerler.
İnsanlar artık uyandı, artık online tedarikçiler var mizu ve misspera gibi. Freeshop un bile eski avantajı yok, gelen birilerini beklemeye gerek yok.
Mizu ve missperadan çok sayıda alışverişim oldu, bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım.
Bazı forumlar ve şikayet sitelerinde yazılanların çoğu asılsız bilgi.
Adam araştırmadan etmeden koklamadan ck one alıyor, sonra bu parfüm kalıcı değil diye şikayet ediyor. Sen gidip 200ml si 80 lira diye hemen denemeden alırsan tabi kokmaz.
Çok reklam koktu ama boşuna kazıklanmayasınız diye dil döküyorum. Komisyon falan vermiyorlar yani.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Zor bir soru geldi
Nota içeriğine baktım, turunç ve nane gözüküyor, genel yorumlarda orta notalardaki gül kokusunun hissedilirliği yüksek oy almış.
Jpg Le Beau Male 'e benzetmiş biri, başka biri de Dg men e benzer yazmış.
Notaların kullanımı ve yorumu o kadar çok fark ediyorki, içeriğinde olsa bile bazen hissettirmeye biliyor kokular kendini.
Anladığım kadarıyla klasik bir narenciye bahar/yaz kokusu bu v/s arkadaş.
Chanel Allure Homme Sport denemenizi tavsiye edip kaçayım.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Bu ZARA'nın parfümleri hiç kalıcı değil.. Şöyle güzel bir parfüm istiyorum da kokusunu nasıl anlatsam ki![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)