bendede birkac tane takilmisinin fotoosu olcakti bulabilirsem paylasayim
bendede birkac tane takilmisinin fotoosu olcakti bulabilirsem paylasayim
benim arkadaşımda vardı manuel ortalama şehir içi kışın 320 kuruş yazın ise 260 kuruş arası yakıyor....lpg'de kışın yakıtınız inanılmaz derecede artıyor...yani ortalama kışın %20 fazla yakarsınız...
gariban 106 gti....
Bende 1.4 is var sıralı sistm tür var normal kullanımda 20 tl ye 80 km anca yapar dostum 25 tl ye 100 km yaparsın ...tüp 2,81 den alıyorum...
Bugün benzinlikten 50 TL'lik vergi aldım, yanında 12 TL'lik benzin verdiler!!!
aynenaz yaksın cooper olsun bagaj olmasın istiyor arkadaş o kesin bence
asıl istediği cooper ın one modelini öğrenmek bence.
Bu arada bence en güzel şekilde mininin fan sitesinden öğrenebilirsin. Bende fikrimi söyleyeyim zamanında uygun yollu s bakmıştım ama bana söylenilen eski miniler çok hırpalanmış oluyor o paraya yazık günah onun yerine az bekle yüksek model al gibilerinden söylenmişti.
gerçi öyle bir takıntın olacağını sanmıyorum 20 tl ye 80 km gitsin yeter![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
1.4 mini one 90 hp a3 1.6 eşşek motorlu 102 hp olanlardan alıcaksanız almayın mini 25 kuruş yakar ortalama a3 35 kuruş yakar otomatik manuel olmasına göre degişir bu rakam benim arkdaşımın otomatik 35 kuruş yakıyordu bence mini
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
Minide lpg kulağa hoş gelmesede bende mini one alsam takardım lpgmini lpglide olsa corsa kadar az yakmaz ama çok yakıcağınıda sanmıyorum eski kasa alıcaksınız anladığım kadarıyla onlarda 1.6 motorlu sadece yazılım ile cooper ile aynı güce ulaşıyo bence mantıklı bi araba
![]()
aklıma birşey daha geldi ama sever misin bilmem ?
punto tjet alsan hem lpgli yakıt dizel gibi oluyor hemde tatmin eder sürüşü zevklidir yani şu city mod olayından bahsediyorum. bende mezun olunca istediğim arabanın büyük kısmını nakit olarak veremezsem eğer kısa süreliğine bi tjet alacağım. ses sistemi falan olsun gayet yeterli tjet kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirsin
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)