maşallah çok tatlı :)
Printable View
maşallah çok tatlı :)
inanır mısın ben de cok istiyorum ama ama amaaaa :)
eşimde çok beğendi köpeği, o da kalsın diyor ama hep bu boyda kalmıyorlar.. şuanki hala çok tatlı geliyor.. Köpek bakmak büyük sorumluluk ister maddi yönden demiyorum zaman yönünden.. Ben ve eşim bu sorumluluğa şuan için sahip değiliz :D
Eğer evinizde bakma şansınız varsa bence bırakmayın derim.
Bir hayvansever olarak gösterdiğiniz bu özeni ayrıyetten tebrik ederim. :)
İsim olarakta siz bulduğunuz için şanslı olabilir :)
Çook tatlıymış gerçekten :)
taktir edilicek bi iş yapmışsınız :)
Hay maaşallah Çok tatlı yavru resimlerden gördgüm kadarıyla Safkan, Eğer safkan'sa Çok para kazandırabilir bu köpek size :) Eğitirseniz Çok iyi dost olur size bizim Mahalede havuç isminde var Safkan golden 2 yasında Sahibi Agzına para verip, Bakkala gazete almaya fırına Ekmek almaya yolluyor yemin ederim :)
zaten bakınca direkt saf olduğu anlaşılıyor ama veterinere üstüne basa basa sordum o da onayladı Kesinlikle safkan dedi.. yalnız ben bu işin ticaretini istemiyorum :) hamd olsun yeteceği kadar para kazanıyoruz. Bakmasına bakarım da zaman olacak mı ? hem ona hem de bize eziyet etmeyelim
Bi yavrusu nerden baksanız 1 1.5 milyar civarı Bu Golden'ların(Safkansa tabi), Ticarete dökseniz gerçekten Ciddi para kazanırsın Abi :) Ama madem Dökmem Diyorsun Çok kolay egitilebilen Bir köpek, Lakin biraz dominant olman lazım :) Ama egittim mi Evde Çoluk cocuk varsa Kücük sırtına Alıp gezdirir, Ağzına para vererek Bakkala Fırına Alışverişe Yollayabilirsin Akılda Alman kurdu 1 bu 2. :):)
ben de yeni başladım golden'ımla serüvene. şuanda 4.5 aylık. kesinlikle bakmalısın. evin içinde sinirlenemiyosun bile. ciddi neşe kaynağı. yalnız 4 aydan sonra çok hareketlenip oyun oynamak için can atıyor. :)
bir ömür mutluluklar diliyoruz :D
şansa bak ne tatlı bi hayvan :D noel babadan bile şüphelenebilirsin
Çok sevimli.Bence de bakmalısınız :):)
ben isiririm onu yaaa. cok tatli masallah. ileride yavrusuna talibim.
Sen zaten bakıcaksın bu köpeğe hiç ilerisini düşünme :) hanım evde halıları kaldırtcak,sen gidicen tarak oyuncak yem mama vs alcaksın.Şuan aynı evde yaşıcaksınız.Foto cekcen heycanla video cekcen vs.Sonra geçipte büyücek hep bu boy kalmicak vs diceksin:D
Sana birşey söyliyim,aylık foto çek:) Onun harici aynı ortamda kaldıgın sürekli gördüğün için büyüdüğünü farketmiceksin zaten :D Bi bakmışsın dana kadar olmuş(kaba tabirle) :D
kısacası sokaktan alıp eve getirip bu kadar hengameye karşı koyduysan ,internet büyük nimet eğitmen sitelerinde anlatımlı videolar vs var neler yapılması lazım tarzında onları izleyerek başla işe.
sakın el kaldırma,vurma,herhangi bir cisimle korkutma(kin besler,sen yokken parçalar'gazete,terlik,dergi'vs gibi) wc eğitimi sevgiyle olursa cok daha kolay alışır.
Kızma demıyorm tabi ki kızıcaksın ama vurma sakın.
Çokta bişey demeye gerek yok bebek bakıcısısın bundan sonra bilgin olsun .İşte o kadar:D
Adı ' Şans ' olsun.
sana da hayırlı olsun :D
Onur'a +1903 olsun :)
daha once golden beslemıs bırı olarak bu cıns gercekten cok duygusal bı varlık.. dusunun mesela kendinizi? cevrenizde var gunde 20-25 kısıyle muhabbet edıyoruz vakıt gecırıyoruz ama o hayvan butun gun aklında sadece sahıbını dusunuyor sadece 1 kısıyı :) ona gereklı ılgıyı gostermezsenız cok cabuk pskolojisi bozulabiliyor bole duygusal trıpcan bı hayvan ıste :) ayrıca mınıkken bu kadar sırın gozuken bu afacanlar ozellıkle 4-5 aylıkken yerınde durmaz sureklı oyunlar kosmak gezmek vs vs ve tek kotu yanı ılerde aşırı derecede tüy dökmesi.. evde alerjık astımlı bırı varsa tavsıye etmıyorum.. tuvalet egitiminede simdiden baslayın yoksa ilerde işiniz cok zor :)
Belkı esınız bu surecte bıraz sınırlenebılır tuvalet ınden dolayı oda zaten zamanla sızı dınleyecektır alısacaktır tuvalete de hadı hayırlı ugurlu olsun dısı mı erkek mı :)
valla usta sen zaten bulur bulmaz çoğu kimsenin yapamayacağını yapmışsın veteriner alışveriş vs vs çoğu köpek besliyorum diyenler bile yapmıyor bunu siz bırakamazsınız onu biraz eğitim ile ailenizin ferdi olur :D