Kedi iyidir kedi![]()
O size çoktan alışmış görünüyor.
Biraz sabır ile evde sıkılcak zamanınız olmayacaktır
Allah neşenizi bozmasın Tanrı misafiri ile.
hayvanlara insanlara baktığımdan daha duygusal bakarım herzaman ... garibim konuşamaz ki derdini anlatsın.. en çok üzüldüğümde ordan oraya savrulmaları .. umarım bakabilirsiniz .. eğer yarın bigün bakamayacaksanız hemen birine teslim edin kesin bakabilicek ... alışmasın size iyice ..
Allah muhabbetinizi arttırsın. Yenge zamanla alışır,sevdikce baglanır bırakamaz
Şuan yogunluktan dolayı cesaret edemiyorum,içim gidiyor yoksa... Belki de ben de bir yerlerde 'şans' ımı bekliyorumdur.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bizde de vardı yavrular malesef bakması zor oluyor. Kokusu zaten evi kaplıyor resmen, her yere işiyor sıçıyor falan aldığımız yere geri bırakmıştık uğraşamamıştık. Tatlısına çok tatlı ama bakımı zor bir hayvan golden hayırlısı olsun sizin içinde![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Kismen hachiko gibi bir hikayehayvan guzel imkanin varsa bak yok yapamam diyosan hazir yawruyken sahiplendir.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Masallah cok guzel bir golden, ben bulsam bakardim kesin
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
ben de onu dusunuyorum ve ciddi bakacak birini ariyorum
sorun degil verebilirim
suan icin cocugumuz yok.. yaklasik 1 yil daha dusunmuyoruz..
suan sahiplendirmenin tam aylari.. biraz daha buyurse hem ben ona hem de o bana baglanacak ve alisacak.. ama eziyet etnekten korkuyorum..
bakalim ariyoruz elbet birileri sesimizi duyar..
aldigima ve yaptigim isten hic pisman degilim.. yine olsa aysinini yapaarim.
Bakamayacağınızı düşünüyorsanız en iyisi zaten sizin kadar iyi birine vermek bu yavruyu, siz zaten maksimum duyarlılığı göstermişsiniz. İçten tebrik ediyorum.
İnşallah forumdan biri alır ve bize nasıl büyüdüğünü gösterir ilerleyen zamanlarda.
Güncel tutalım madem bu konuyu bulunana kadar.
ismine hep candy olarak soyluyordu bi cok arkadasim ama adini sansli olarak karar verdim. ismi sansli..
bugun arabayi yikamak icin asagiya indim 10dk sonra esim (zehra'dan) telefon.. durmuyor bu cok agliyor cok havliyor diye ne yapcam ben dedi ? kucagina al sev dedim dinlemiyo dedi
arabayi sabunlu bi sekilde biraktim ciktim yukari aldim kucagima daha 1 kere havlamadi direkt uyudu..
sevimli mi sevimli boyle birsey yok.. asiri seviyorum.. ama ciddi bir zaman ayirmam gerekiyor bunuda ben simdilik yapamiyorum insallah Sanlimiz duzgun birine gider de arada bir goruruz..
cok isteyen varda ciddiler mi baska birsey icin mi istiyorlar tam emin degilim.. ciddi dusunen varsa gelsin evime cayimi, kahvemi icsin kararini versin.. yalniz arada bir gormek istiyorum nasil yasadigini gormek amacli..
Şu kadarını söyleyeyim, O hayvancık şuan size bağlanmış durumda taki karşılaştığınız ilk andan itibaren attığınız her adım onun hafızasında ve kendisi için yapılanları biliyor...
yani evet meşakatli olabilir zor süreçleri olabilir ama muhteşem varlıklardır.. eşinizle birlikte biraz gayret göstererek bir çok insandan daha iyi bakabilirsiniz ona
eğer imkanınız varsa eşiniz çok karşı değilse lütfen bırakmayın ve bu süreçi nasıl geçireceğinize eğitimlerini nasıl yapacağınıza bakın
tatlılığa bakarmısnız walla kendime bakmam ona bakarım![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)