O yolu yıkayanlar arabanı yıkadığın gün bulur seni sadece.
Mc in oralarda genelde yolu yıkamıyorlar.Çiçek sulaması için yapılan fıskıyeler yolu yıkıyor resmen ve yan yolda ıslanıyor.
suyu dökünce yolları mı temizlemis oluyorlar ! nasıl bir mantık , camur rezil oluyor yollar kuruyunca yine toz ??? birde ana yol denebilicek yerleri aynı sekilde yıkıyorlar aksam evine giderken biri yola atlıyor , hayvan geciyor bisi oluyor sonra evlere senlik arabayı toplucam diye 40 dereden su getir .
Bu sulama olaylarının aracın kirlenmesinen daha kötü sonuçları oluyor... Araçsız kalan insanlar var, hatta ölen.
İstanbul su ansantiye alani heryere yeni siteler avm ler yapiliyor istanbulun gobegi taksimde bile insaat deli hizla surmekte heryer toz toprak mecbur yikiyorlar yollari
Ben sahsen yaz kis hava gunesli zemin kuru oldugunda yerleri islatan esnafa anlam veremem! Ozellikle ben arabayi yikayip cillop gibi temizledigimde belediye ceza falan mi kesiyor acaba esnafa? Ciddi supeleniyorum ama bundan ya! Acaip sinirim bozuluyo yolda dur, kuru yerden gecmek icin tin tin git kuru yer yoksa 3 4 km ile yuru trafigi katlet![]()
bbm pin :2B244451
yıkanmasından hiç hoşlanmıyorum ama yollar gerçekten eğer çevrede inşaat falan varsa ciddi tozlanıp kirleniyor
ve o halde azcık yağmur ciselese çok kaygan bir hal alıyor ve kuru havada araçların kaldırdığı tozda bonus yani![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yıkanmasa nıye yıkanmıyo dıcenız rahatsızmısınız
yıkansın iyidir toz kalkmıyo bızım burası santıye gıbı oldu 3 kmde bir avm inşaatı var![]()
İlker G.
Rahatsız olduğumuzdan neden yıkanıyor diyorumben sefaköyde yazın Sultanmurat caddesinin her akşam saat gece 12 de yıkandığını biliyorum.
a.k tamam şantiye olan yeri yıkadın anladık sefaköyün neresinde şantiye var iş sahası değil bişey değil önceden yıkanmıyordu kimse neden yıkamıyorsunuz yolları demiyordu ,ben hiç hatırlamıyorum rahmetli babamın ulan şu belediye hiç çalışmıyor insan bi yolları yıkar dediğini![]()
genelde petrollerı yıkıyorlar geceleri benimde başıma geliyor nezaman arabayı yıkatsam mersinde bi kasırga havası tipi yagmur oluyor adeta)
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
Maltepe kartal bostancı taraflarında oturanlar varsa bilir sahilde çalışma var ve sahili e5 e bağlayan yeni yol 7 24 pislik ve çamur içinde aylardır lanet ediyorum bide kamyona denk gelirseniz önünüzde gidiyosa eyvah çamr ata ata gidiyolar yolları yıkıyolar ama hiç bi işe yaramıyo dakka başı kamyon çıkıyo çünkü bu eziyet bitse diye bekliyorum
Kücükyalı'da e5 e çıkan yolu yıkıyorlar kocaman virajı neden yıkarlar anlamam her geçtiğimde arabanın arkası salıyor
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)