bu ara araba deyince aklıma unimog reo ve land geliyor
kendi arabamı unuttum![]()
ilk arabalara hayranlıgım 2001 yılında flim turkiyede yokken elimize gecen fast and forius 1 flimindeki siyah eg sedan coupe lerdir.
çok istedım hayalını kurdum 2008 de eg sedan ex imi aldım.
antalyaya gittim unıversitem için araba megersem canmış can arabayla neler yapmadım ki 34 RYL 49 unıversite hayatı ozaman çok çok çok renklenmişti
sonra kendımce fiber ek yaptırıp coil sipring almıştım. ama daha honda ne bilmıyordum
34 ZN 9476 civic Sİ yi alınca honda ne anladım çok meraklıydım antalyadan mustafa genç abim sagolsun motor ögretti bana allah ondan binlerce kez razı olsun.
34 ZN 9476 civic Antalya akdenız unıversitesi kupon aracıydı Unıversite sponsorlugunda 2 yarışa girdim drag ve slalom çok guzeldi. herkes bilirdı tanırdı arabamdan dolayı çok çok iyi piyasa yapmıştım.
şimdi ise 2 tane Eg civic im var biri 94 model sedan Sİ fulu diger 92 model hb ikisinde türünün en iyi örneklerınden çok çok güzeller allah ikisine sahip olma imkanı verdi bana yaza alahın izniyle çok guzel olucak.
yapılmayanı yapmamı saglıyor ve gücü benı tatmın ediyor.
hayatıma katkısı, benı tüm kötülüklerden koruyor. kafam bozuldugunda atlıyorum iki tur atıyorum yetiyor o olmasa ya gidicem içicem yada cılgınca seyler yapıp kendımı kaybedicem.
para benzın dışında harcatmıyor temızlık manyagı degilim cila bile attırmadım aracıma bu zamana kadar onun dışında haftasonu ne guzel boş zamanımı degerlendiriyorum.
yolda birileri arabamı görüp a a nekadar güzel araba diyince gururlanıyorum geçmiş zamanlarım aklıma geliyor.
yolda gazladıgımda benım aracımdan daha hızlı gözüken araçları gectigimde hoşuma gidiyor herkesin kafasına kazınıyor beyaz sedan civic ZC plakası![]()
![]()
![]()
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
her ay bin lira ödeme yapıyorum araba için bankaya..Bunun yakıtı , masrafı hariç o derece
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
Hayatımın merkezinde abim , abim düyorum çünkü yaşça benden büyük hürmetimiz var
Facebookumda benim 1 fotoğrafın var onun 100 civarı fotoğrafı vardır hatta kendi fotoğrafımıda ailemin baskısı ile koydum
Kendisi yüzünden herhangi bi kızla ilişkim uzun sürmez en fazla 1 ay sonrasında arabayı ihmal ettiğimi anlıyorum yada araba yüzünden kızı ihmal ediyorum ayrılıyoruz .
Canım sıkılsa alıp battaniyemi portatif televizyonumu giderim arabaya geçerim arka koltuğa film seyrederim.
Babam geçen gün garajdan çıkarken tamponu sürttü akşam yemek bile yiyemedim o derece. İlk E30umuz satıldığında aileye attığım trip izlenmeye değerdi o anki sinirle birilerine saldırabiirdim
kısacası İt is My Life
yakın zamanda yaşadığım bir olay çevremdeki arkadaşlarımla.
yakın zamanda bir bez aldım araç kurulama bezi tl duyan gören arkadaşlar bir beze tl verilirmi falan filan
herşeyin en kalitesine layık CızırtI'm![]()
artık corc-i zamanıcdti
hatun bırakacak yakında bizi o derece![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
- Zamannda seviglim yeter arabanla ilgileniyorsun bie sevgilin var ya şimdi seçim yaparsın yada bu ilişki biter demişti ben de ne seçimi dedim ya araban ya ben dedi o gün ayrıldık![]()
Yeterlimi![]()
Gercek Ask Hikayeleri Ortaya Cikmaya Basladi![]()
Kız arkadaşım kapının fitiline basıyor diye 10 dakika söylendim açık ve net
Para tuzağı.. Zaten ya kız arkadaşımla yiyoruz yada aşkımla(arabam) yiyoruz.
ama bazen düşüncemin yanlış olduğunu anlıyorum.Metal parçası için kimseyi üzmeye kırmaya değmez.Arabamda sigara hariç herşey serbest.Yakın arkadaşlarımla çamlıcaya çıkıp hacıbaşardan bagaja güzel sofra kurmuşluğumuz vardır.He günü gelir canınıda alırım.2'den 3'e bi çakarım mutluluklar dilerim.(Mert Arıkan bilir) Ama severim.
Aynen, yaş ilerledikçe zaten otomobile vakit ayırmakta gitgide azalıyor, çocuğun varsa çocuğunla ilgileniyorsun, çocuğun geleceği için yatırım yapıyorsun, otomobilde ulaşım aracı oluyor, yine bakıyorsun ama artık 18 yaşında ilgilendiğin gibi ilgilenmiyorsun.
Otomobil benim için bir tutku ama hiçbir zaman hayatımda ilk sırada olmadı, olmazda.
%70 i
gereki kalan %30 u ona hizmet ediyor
Evladım gibi. Öncekiler biraz hayırsız olsada, şimdiki hayırlı evlat.
Benzinden, Vergi-Kasko-Sigortasından, bakımlarından ve Temizlenmesinden başka masrafı yok.
Onlarda cüzi miktarlar. Sonuna kadar helal olsun.
Yavaş yavaş gecenin bir vakti moral bozukluğunda kafanı onun sayesinde dağıtıyorsun mesela.
Onun için değer.![]()
New Toy! - 41 AJV 325
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)