Hankook u onerebilirim
Hankook u onerebilirim
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Typer kullanıcısı değilim ama 205-40-17 hankook kullanıyorum ne cok sert ne cok yumusak 5 cm fk yay ile kullanıyorum ticarilerin amartisörleri daha kötü, typerda daha da iyi olur düşüncesindeyim. yol tutuşuda güzel aslıdna ıslakta pek hoşuma gitmiyor ama kuruda güzel tutuyor![]()
yorumlar için teşekkürler şuan üzerindekiler 40 yanak ve bana sert geliyor oyüzden 40 yanak düşünmüyorum.haftasonu selim abiye uğramak gerek![]()
Bende bir lastikçi ve type r kullanıcısı olarak baya bi araştırdım geçen hafta 205 / 45 R 17 Kumho ku39 taktım aracıma Etiket değerleri çok çok iyi çıkmış tutuşta A sınıfı yakıtta C, Fiyat kalite performansına bakarsan tavsiye ederim, ilk izlenimim biraz sarıyo şu an ama daha 200 km bile olmadı biraz aşınsın belli olur, Etiket değerlerinede şurdan bakabilirsin :
Yaz*-*Kumho Tire Europe GmbH
bende vtec için araştırdım toyo t1 in iyi bir lastik olduğunu öğrendim sipariş verdik bu hafta içi gelecek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)