ikiside dsg şanz. ama oranlarında farklılık söz konusu stock polo stock cupraya 1-2 boy atıyor.cupra ben tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
ikiside dsg şanz. ama oranlarında farklılık söz konusu stock polo stock cupraya 1-2 boy atıyor.cupra ben tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
Yakit konusu merak ediyorsaniz suan alanyadayim ankaradan alanyaya 120 sabit 65 tl ye geldim gorunum olarak cupra daha onde standart polo gti la denedim benim aracimda standart 4. Vites sonra 1 boy civarinda onumde gidiyor ama uzunda kapisinda gidiyorum gibi bisey oluyor ancak dodonunda dedigi gibi yuruyen maalesef cok sert bu araclarda
R-Turbo Arif Gökdemir
Bu sınıfta konfor olarak Polo GTI lar en yumuşak olanı cupralarda nasıl diye dikkat etmedim şahsen
Lakin GTI için konuşmak gerekirse sert-konforsuz demek kesinlikle çok çok alakasız bi görüş.
Bu şekilde bakılacaksa MCS özellikle JCW, GTI yanında tek kelimeyle odun denilebilir.
ama ben demem amaçları belli..
Cupra GTI a göre daha sportif daha hırçın duruyor GTI daha oturaklı daha efendi
Yalnız iç mekanda GTI ile Cupra arasında çok ciddi tasarım ve kalite farkı var sadece bu sebeple cupraya zamanında göz ucuyla bile bakmamıştım..
Bocanegra ile cupra arasında sadece görsel fark mevcut teknik olarak hiç bir farklılık söz konusu değil..
uzun zaman önce izlemiştim ikisini karşılaştırıyorlardı fakat kafa kalmadı unuttum nelerden bahsettiklerini. Hatırladığım boca daha +lı olarak bahsedildiği.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
bocanegra ispanyolca kara ağız demek , arabanın önü siyah olmasa bocanegra olmaz.
BOCA
edit........
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)