Forumdada takılan bir arkadaşıma izmitten gittik 94 3.25ci aldık notere gittiğimizde sistemde birtürlü 94 325ci çıkmadı adamlar enson ''325 kupe'' yazmışlardı nasıl başardılarsa![]()
Forumdada takılan bir arkadaşıma izmitten gittik 94 3.25ci aldık notere gittiğimizde sistemde birtürlü 94 325ci çıkmadı adamlar enson ''325 kupe'' yazmışlardı nasıl başardılarsa![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Kullandığım arabayı satın alırken aracın ruhsat no su'sunu yanlış yazmışlar
gittik emniyete dilekçe verdik aracın kendi şubesine mesaj gönderdi
1 saat sonra aktif olur dediler 3 saat geçti olmadı aracın kendi şubesini aradım mesaj gelmedi diyorlar sonra anlaşıldı ki mesajı yazan da mesajda plakayı yanlış yazmış neyse güç bela düzelttik ruhsat çıkartırken bağıra bağıra lpg'li olduğunu söyledim lpg yi gösteren muayene evraklarını verdim yine benzinli yazmış. Sırf bu yüzden 3-4 gün bekledim ruhsat için.Yani bu olay bir tek senin başına gelmiyor. Bunlara bir yaptırım olması lazım. En azından o andan sonra işlerimizi kolaylaştırsalar yine eyvallah.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Eski aracımda lpgyi söktürmek ve ruhsattan düşürtmek için proje çizdirdim projede 2 kapılı arbayı 4 kapı yaptılarOnu kolayca düzelttim tüm belgeleri emniyete verdim yeni çıkan ruhsatta gene Benzin+Lpg yazıyodu.Haydaa abi dedim ben bu lpg yazmasın diye bi ton işle uğraştım falan filan derken 2 gün salladılar işimi yok dosya aşa incek ordan alcaz incelicez vs...Neyse sonrasında ücretsiz düzelttiler ama işim aksadı..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
benim ilk arabamda bravonun ruhsatnda ağırlığı 11,150 kg yazıyorduhiç bir sıkıntı çıkarmadı
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Yaptıkları işi ciddiye almıyorlar. Ehliyetimde fotoyu öyle bi kesmişki çene yok. Yazıların hiç biri satırında değil. Her çevirmeye girdiğimde bu nasıl ehliyet diye bide bana soruolar. Bende gidin yapan memura sorun deyip tersliyorum.
okuma yazma bildikleri şüpheli arkadasımın 5 koltuklu arabasına 4 koltuk yazmıslar muayenede bıton ugrastık bıde ustune para verdık işlerini adam akıllı yapmıyorlar
Kac kes sase no yanlıs oldugu ıcın ekstra zaman ve para kaybı yasadım.
Arabam 2 kısılık ama kac defa 5 kısılık hatta mınıbus bıle oldu!!
Daha onlarcası....
Şu an ruhsat literatürüne
"Heçbek" ve "steyşın" diye 2 kelime girmiş durumda
Türkçenizi yiyim sizin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)