Arkadaşlar bu zamana kadar bir kaç olay yaşadım, gerçekten sadece beni mi buluyor yoksa sizlerinde başınıza sık sık geliyor mu onu merak ediyorum.
1- Eski aracımızı ilk aldığımız zaman vergi dairesinde yanlış isim yazıldığı için satılacağı zaman satış veremedik.Bundan dolayı hem bir dünya uğraştık, hem zaman kaybı yaşadık, hemde bazı yerlere para yatırmıştık diye hatırlıyorum. Trafikte düzgün, vergi dairesinde hatalı.
2- Şimdiki aracımın kilometresi TÜV'de ki bir şahıs tarafında 2.3xxx.xxx (2.3miyon) kilometre olarak girilmiş, gülüyorum günlerdir
3- Bu önemli değil ama, radar cezası yedim araç adamın gözünün önünde, ruhsat elinde gitti cezaya "TOYOTA COROLLA" yazdı
4- İfade verdim kimliğim elinde ismimi soyismimi yanlış yazdı
Bunlar sizin başınıza da geliyor mu? Veya bunun sebebi ne gerçekten merak ediyorum, yani çok yoğun tempoda çalıştıkları için insanlık hali ve dalgınlık mı? Yoksa işi ciddiye almamak mı bunun sebebi, önemsememek mi? Veya gerçekten bir zeka problemleri mi var? Hem kendileri hata yapıyor, hemde bizden para alınıyor, ÖZÜR DİLEMEKSE NERDEEE