50 60 bine cıtır hasarlı die koyarlar 2 gun sonra
Beyler araç benim aracımdır tech34 ün sahibide benim. Abuk subuk yok adamın başı yandı gibilerinden saçma konuşmaları kesin. Beni ne kadar tanıyorsunuz müşterilerime sorun en basiti hepinizin tanıdığı ünal turan a. Rahatsızlık verdi yorumlarınız artık onun için yazıyorum. Araç tamamen yasal olarak kiralıktır. Sözleşme üzerinde hangi şartlar varsa onlar uygulanır öyle kimsenin başı yanmaz. Lütfen yorumlarınıza dikkat edin. Gelelim böyle araç kiralanırmı sorusuna her türlü araç kiralanabilir ülkemizde ferrari de kiralanıyor en basit örnek. Hayırlı geceler.
bilgim olmadığından soruyorum sizin araçla kazan yapan arkadaşın cebinden para çıkmayacak mı?
Geçmiş olsun çocuğa.bi yıldız daha kaydı
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Dün aynı saatlerde sahilde yürüyüş yapıyordum 1 itfaiye 4 ambulansın feryat figan gitmesinin sebebi buymuş demekki...
Gott weiss ich will kein engel sein...
Facede jdm sayfasında vg plaka s2000 kazalı fotoları paylaşılmış odur büyük ihtimal geçmiş olsun
Aracin ztn ticari kaskolu olmamasi cok dusuk ihtimal. Normal kaskolu olsa sayet bi kazaya karistiginda basi yanan kiralayan firma olur kaldi ki bu arac haber olmusken yandilar demekti.
En fazla aracin calismadigi gunlerin parasi suruciden tahsil edilir geri kaln herseyi ticari kasko halleder.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)