Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
10 senelik için veriliyor yenileme yapıp tekrar 10 sene daha kullanabiliyorsun.
Sınav için yanlış hatırlamıyorsam 40 TL harç yatırıp giriliyor.
Nette daha önceden çıkmış sorular var sadece onlara çalışılıyor.
Eskinden mors alfabesinden çok soru geliyormuş şimdi 2 ya da 3 tane, ben 3 ünü de atmıştım 3 ü de doğru tutmuştu![]()
Android ve ios işletim sistemleri için bi uygulama bas konuş gibi internet üzerinden.
https://play.google.com/store/apps/d...oudtalks&hl=tr
Ayrıca pmr telsizlerden daha ufak ve fiyatı uygun amatör telsizler var. Konuşurken ille elde tutup insan içinde dikkat çekmek de gerekmiyor. Cep telefonu gibi headset'i var. Bu yolla cebinizde olan telsize bağlı kulaklık la da konuşma yapılabiliyor.
![]()
aslında anlamadığım bu telsiz olayı pmr türleri illa amatör telsiz değil neden tutmuyor o kadar vergilerden her şeyin paralı olmasından gem vururuz bu beleş bedava ama tutmuyor yayılmıyor![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Mesafe probleminden dolayı tutulmuyor. Bir bakmissin 20 km konuşuyor bir bakmışız 1 km çekmiyor.
sınava girmek vs.. üşeniyor insan birde özel bir konu konuşamazsın. Ama pmr veya amatör el tipleri tam bize göre olan şeyler. Radar durumu, çevirme durumu , aksiyon durumu, deneme talepleri çok daha rahat yapılabilir bu sayede.
o deilde ,, tr geneli bi kanal açsak zello da tt olarak?yada varmıdır önceden alan vss?herkeste var nasılsa akıllı tel.
durun bea bi telsiz işini halledeydik önce sonra geçeriz zelloya benim telsiz boşta kullanmak istiyorum![]()
Bak bu telsiz işi acayip iyi bi düşünce herkezin arabasında olsa 1 telsiz polis telsizi gibi kıyak bişebn alırım yani öle bi kanal vs olsa minbscüler gibi
))) bas konuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)