ahsuhauhsuahs selçuk snede honda kadar iyi kapak yapabiliyomuşun harbiden :D
Printable View
örnek olarak onu verecektim bende :) Ama mazda hiç olmazsa atmosferik 14.0:1 sıkıştırma yaptı. Onu ilk duyduğumda da kasap kullanıcının eline geçerse markanın adı için tehlikeli yorumu yapmıştım.. yine aynısını söylüyorum..
Ayrıca kendi mesajımdan bir alıntıyı da şöyle ekleyeyim;
Böyle motorların motorsporlarında olmasında hiçbir sıkıntı yok, sonuçta kullanılan ürünlerde, uygulayan ekipte, motoru kullanan sürücü de bilgili. Benim söylemek istediğim öyle bir motorun halka satılabilecek yapıda olmadığı. Hali hazırdaki turbo dizel araba kullanmayı bile kaç yılda öğrendi/öğreniyor insanlarımız :)Alıntı:
310 hp olması sorun değil,
turbo olması sorun değil,
12.5 sıkıştırması sorun değil.
3ünün birden olması sorun.
İnsanların bilinç seviyesi bu şekildeyken,
Yüksek sıkıştırma+yüksek basınç motorun çabucak hasar almasından dolayı marka adını kötülemekten başka bir hamle olmaz bence..
HR-412 wtcc için yarış motoru zaten... sokağa inecek versionu 1.6 250 2.0 350 hp olacak.... honda japan sitesini takip edin....
ep3 ten 200 hp fn2 den 201 hp honda is legend
vtec açıyor mu ? açmıyorsa bi işe yaramaz :D
Polo gti 10cr turbo neden olmasin 12lik honda
Belli ki efsane geri dönecek ve tekrar zirveye oturacak.
2.0 lık motoru, renault un pist rekorunu kırmak icin yaptıklarını duymustum.Ben yeni Type R ı bekliyorum ve almayı düşünüyorum.Bu güne kadar çoguna dersini verdi Honda zaten.Hayaller diye birşey yok.Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır benim gözümde.
zamanla bunuda hazmedicek tebrik etmeyenler :D
opel/vauxhall astra g coupe
http://img280.imageshack.us/img280/2...entwood1hd.jpg
peugeot 406 coupe
http://farm5.static.flickr.com/4024/...058f62e347.jpg
Hahahahaha neyi hazmedecekmisiz :D adam yaris arabasi yapmis pistte kullanio.o turboya o sikistirmaya o basinci sokakta bassin gercekten hazmetmesi zor olur ama onun disinda ben bu goruntude hazmedilemiyecek bisey goremiorum :) sadece hondacilarin herzaman yaptigi 1 i 5 yapip honda oyle iyi boyle iyi demesinin disinda