borduyu 2 gunde bır goruyorum nerdeyse, dıştan diri ve güzel duruyo. ama tabi tam olarak nedır ne degıldır bılemıyorum.
borduyu 2 gunde bır goruyorum nerdeyse, dıştan diri ve güzel duruyo. ama tabi tam olarak nedır ne degıldır bılemıyorum.
gene sene honda alacağım zaman bordo olan araca denk gelmiştim , geçen sene maltepe tarafındaydı ilanı vardı eski sahibi honda mutluhandan stock orj vaziyette alıp bu hale getirmişti, honda mutluhana sorabilirsin.
ben yerinde olsam bu paraları verdikten sonra beyaz 1.6 ies alırım iki araçta kafama yatmadı
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
Kafanıza yatmama nedeni renkleri mi?
Ancak bütçem 18.000 ile limitli.
İzmirdeki arkadaş oldukça zorlasa da 18000'e alacağımı düşünüyorum.
Bordo olan 17500 gibi alabilirim sanıyorum. Açıkcası bordo olan 1,4 olduğu için fiyat yüksek gibi. Gri olanda bir sorun yoksa eğer 1,6ies Güv.Paketli olduğu için bana normalmiş gibi geldi. Sonuçta coil, ufak tefek aksesuar falan da var.
Sade alsam ben de biraz para harcamak zorunda kalacağım görsel ekstralar için.
Biraz da öyle değerlendiriyorum. Ama araba alırken pek şansım yaver gitmiyor genelde benim. O yüzden bayağı bir kararsız kaldım şuan.
Çarşamba gününe uçak bileti aldım İzmir'e. Sabah 9 gibi ordayım.
İzmir'den bir kaç ilan daha ekleyip favorilere öyle gideceğim.
Orda olumsuz bir durum olursa şayet arabasız dönmek istemiyorum.
http://www.techturkey.com/forum/otom...k-paketli.html
Bahsettigim aracin ilanini burada bulabilirsin
Bu noktada merak ediyorum, 15-16.000TL düzgün temiz bir 1,6i ES var mı Güv.Paketli, klimalı vs. bildiğiniz? Onu alalım varsa eğer. Aksesuarları yok sayalım.
Sabah İzmir'e gidiyorum hayırlısıyla. Şimdi yeni bir ilan daha buldum. Eğer İlk araç kafama yatmazsa bunu değerlendireceğim. O komple orijinal bir araç. Güvenlik paket değil. 18500 de fiyat istiyor.
İyi araba diye bir iddamız yok daha iyileride var piyasada ama ilk sahibi teyzem ikinci sahibi ben üçüncü sahibi arkadaşım ki arkadaşımda yaklaşık 2 aydır var..ben orjinal olarak 18.000 tl ye kendisine sattım oda üzerindeki ekstraları koydu bu parayı istiyor.haftasonuna kadar rezerv edildi kısmet tabi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)