Hiç fena fikir değil :D
Printable View
Zor pist, güzel heyecan. :)
biz totomuzu kaldırıp körfeze gidemiyoruz :)
sizinki uzaya gitmek gibi
Önce bi' körfeze çıkıp zehri alalaım da...
Sonra gazı alıp Alamanyalara da gideriz inşallah :D
nürburgring harika ama biraz önce söylenen gibi körfeze gitsem bile yeter şimdilik :)
şaka gibi çok ilginç
Trackday
- Pist günü katılım ücreti (araç başı): 599 €
- Pist günü ikinci sürücü ücreti: 175 €
- RSR'dan "Basic" Clio Cup (10 tur, benzin ya da pist giriş ücreti dahil değil): 449 €
- RSR'ın ikinci sürücü ücreti: 25 €
- RSR'ın sigortası (normalde arabayı pert ederseniz sizden isteyeceği 8000 € yerine bunu ödeyince 'yalnızca' 3000 € ödemekle yükümlü oluyorsunuz (zorunlu değil)): 89 €
- 10 turluk benzin (yaklaşık 45 litre): 61 €
- Otel (kahvaltı dahil, kişi başı yaklaşık): 55 €
Not : Alıntıdır.
Video'lar guzel ve aciklayici olmus.
Benim anlamadigim neden 4 ceker arac kiralamiyorlar, 4S harici baktim goremedim, baska siteler warmis 4 ceker kiralayan.
vay arkadaşş
Yeşil Cennet degıl Yesıl Cehennem'dır adı. ;)
Bu sene Mart-Nısan da Korfez,Mayıs'da Izmır pıst programları var,orada olacagım.Ist Park programı bellı olsun,ınsallah orası ıcın aracım olurda gırerım.
Bu tıp pıst gunlerını aracımız ne olsa degerlendırmelıyız.Hem destek olmak ıcın hemde otomobıllerımızden daha cok keyıf almak ıcın.
Bakın Ingılter,Almanya gıbı ulkelere,neredeyde her sehırde 1 yada 2 hatta 3 pıst var!
Sonra Yurt dısı programlara gıdılır. Dıbımızde Serres var,onumuzdekı ay yıne gıdıyoruz. Adamlar 150-170 euro cıvarı ıstıyor TAM gun.Bazıları ruya goruyor burada!
Insallah her sey olması gerektıgı olur,hep destek tam destek...
benimde hayalim bi gün yapıcam hemde Maruti ile :D
trye de yapılsa böle bi pist aynısı yada benzeri 10 numara olur
bizim körfez pistinin fiyatına bakınca nurburgring neden olmasın diyorum :)
özenmemek mümkün değil. :)
Türkiyede otomobil test amaçlı bir pist yapılacak hatta
Sakarya,Bursa,İstanbul bu 3 şehirden birine test pisti yapılacak ticaret bakanı geldiğinde açıklamıştı bu yönde çalışma olduğunu hatta 2.dünya savaşından kalma bir havaalanı var sakarya'da onun atıl durumdan kurtarılıp oranın devamına yapılması gündemde aklada çok mantıklı geliyor çünkü Sakaryada bir çok defa otokar,toyota,askeri amaçlı kobraların,sokaklarda test edildiğine şahit oldum
ama dediğiniz gibi ''düzgün'' yada şartlara uygun olabilir mi orası soru işareti