Aslında bu araba Yeni Toledo olarak değilde, Yeni Cordoba olarak üretilmeliydi bence isim olarak.
Printable View
dizeli de 50bin tlden başlıyor :) maşallah :D
B segmentiyse bu araç o zaman fiyatlarda ucuz değil gayet normal ben C sanıyordum..
dışını beğendim içini ondan daha çok beğendim donanım olarak en full olanı ne kadardır acaba
Rapid i andırıyor araç rapid de jettayı andırıyor yani VW hatları taşıdığı belli ancak iç tasarım ı pek beğenmedim fiyat olarak ta rapid e yakın ben olsam 2-3 daha ekler rapidi alırım.
Cok iyi olmus ! Jetta'dan daha kasli duruyor. Kesinlikle alinabilir
Rapid ve toledo nun jettaya kafa tutacaklarını düşünmüyorum . Aradaki fiyat farkı düşünülür , bütçe hangisi için uygunsa o alınır atık . Rapid falan büyük gibi duruyor ama birde canlıda görmeniz de fayda var .
Jettayla aynı segmentte değil. Jetta/Octavia C sınıfı sedan.
Rapid ve Toledo ise (Polo sedan gibi düşünün) B sınıfı sedan. (Kokpit vs Polo zaten).
Volkswagen Group A platform - Wikipedia, the free encyclopedia
Volkswagen Group A0 platform - Wikipedia, the free encyclopedia
Jetta A5 platformunda, Rapid - Toledo A05+
Çin malı Jetta ile aynı segmentte abi, bir nebze aynı sayılır onunla :D Ama bildiğimiz Jetta C , Toledo B sınıfı sonuç olarak.
vw nin B segmentinde sedanda aracı yokdu hatırladığım kadarı ile zeki firma toledo ve rapid ile Accent civic cruze türevi araçlara rakip olucak..yeni astranın sedanıda gördüm baya bir güzel olmuş..kia da kasalara makyaj attı onlarda baya baya bir güzelleşdi alternatif motor seçenekleri ilede cezbediyor 1.1crd gibi..
Kısaca segment şenlenicek Baya bir :)
motor-donanım: octavia=toledo=jetta
fiyat: octavia<toledo<jetta
Bu denklem tüm vag grubunda geçerli
Octavia şase olarakta donanım olarakta fiyat olarakta C segmentidir ve jettanın rakibidir Toledonun değil.
Fiyatlandırma olarakta jetta > Octavia şeklinde olur.
Kavram karmaşası şurdan geliyor; Eskiden Toledo C segmenti bir araçtı ve jetta (Bora)-octavia-toledo şeklinde idi. Şimdi ise Toledo 1 sınıf aşağıya düştü B segmenti sedana kaydırıldı.
Vag grubunda;
B segmenti;
HB= A1,Polo,Fabia,İbiza
Sedan=Polo sedan (ülkemizde yok), Rapid, Toledo
şeklinde oluyor.
toledo ya yazık olmuş o zaman:)
Tamam güzel araçlar, sıkıntı yok ama biraz küçükler ve az daha ekleyip 38.000 TL'ye Sıfır km Baz Paket Octavia'ya binerim. Hiç değilse geniş bana göre.