Araç çok güzel olmuş.İç tasarım klasik seat zayıf olmuş iç tasarım kasa biraz jetta gibi olmuş ama güzel olmuş
Printable View
Araç çok güzel olmuş.İç tasarım klasik seat zayıf olmuş iç tasarım kasa biraz jetta gibi olmuş ama güzel olmuş
fiyatı ve tasarımı çok güzel clio symbol yerine gayat mantıklı bi alternatif olur piyasayı siler süpürür gibime geliyo :)
Symbolle rakip değil bu araç.Symbol'un baz donanımlı dizeli 36.500 iken , Toledo'nun baz donanımlı dizeli 46.500 tl. :)
Baz model benzinli olarak 37 500 öyle aman aman uygun değil bence ancak güzel,şık bir otomobil olmuş.İçini sanırım sadece ben beğendim
Hadi Accent'i anlarım da B Sınıfı Toledo ve Rapid nasıl C Sınıfı Civic ya da Cruze'a rakip oluyor?
Bu ikisinin ülkemizdeki başlıca rakipleri bildiğimiz Symbol, Linea, Accent. Bunlar da B Sınıfı otomobiller zaten.
İlk mesajınızda da MkII Toledo'lar için Passat dengi demişsiniz. O da yanlış. O zaman da Golf IV, Bora şasesi üzerine kurulu bir araçtı MkII Toledo'lar.
---------------------
Konuyla ilgili olarak ise araç Rapid'in aynısı işte. Keşke Toledo adını bu şekilde küçülteceklerine üretimini sonlandırdıkları Cordoba'nın adını verselermiş. Sonuçta Cordoba 1997'den beri üretilen bir otomobildi, üstelik direk B sınıfı sedandı..
Israrla da Symbol'e vs. rakip değil demeyin. Fiyat olarak bakmayın. Araç Rapid'in aynısı ve Rapid'de bir önceki sayda @Bar35'in açıkladığı gibi B Sınıfı bir otomobil.
Yeni araclarin hicbirinde aşk yok yani istedikleri kadar sifir km ve donanimli olsalarda eski araclarin saglamligi aşki yok
rapid benim daha çok hoşuma gitti baz donanımlı dizeli 43.490tl hem :D
http://www.skodarapid.com.tr/common/...um/top-res.jpg
Rapidi almaktansa Toledo cok yerinde bir karar olur
Rapid arka stop tasarımı dışında Toledo'dan daha başarılı
Sosyalist alman işçi partisinin ürettirmeye başladığı Volkswagen sonunda halkın arabası misyonunu gerçekleştirdi galiba c elysée ve 301 gibi rakiplerine nazaran çok daha artıları olan bir araç ancak Skoda Rapid haberinde yazdığım gibi Skoda ve Seat tan Scania ve MAN a Porsche, Audi ,Bentley , Bugatti ve Lamborghini ye uzanan yelpazede üretim yapan bir üretici ne yazıkki ülkemizde eksik bir pazarlama sistemine kurban gidiyor
Eskisi kadar kendine has bi havasi yok zaten beklemek aptallik olurdu acaba full halini ne kadara sokuyorlar
Bu araba patlar
Konuyu komple okumadan yazmışsın konuyu komple sayfa sayfa oku tekrar yaz şu mesajı.. ben aracı c segmenti sanıyordum arkadaşlar düzeltti dediki araç b segmenti konuyu okumadığın için direk yazmışsın..keza eski ilk kasayıda d segmenti sanıyrodum oda c segmentiymiş kısaca konuyu okuyup keşke yazsaydın..
Cam tavan listede yok,
şu şekilde olur benim alacağım kombin, tabi alacak olsam
Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Model Fiyatı 49.500 TL
Gri (Met.Parlak Gri) 850 TL
PSO (start stop) + PJ7 (17" alüminyum jantlar) 900 TL
2 hoparlör + usb (RB7 ile birlikte sipariş verilmemeli) 550 TL
Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Toplam Fiyat 51.800 TL
2 gün önce Skoda Rapid binme fırsatım oldu. Konsol tasarımı çok vasat ve iç malzeme kalitesi çok kötü geldi bana.. Küçük bir yol bozukluğunda tak tuk ses geliyor aracın içine. Bindiğim araç daha sıfır km sol arka cam açma düğmesine arkadaş bir dokundu camı açmak için düğme içine kaçtı :D 44-45 bin gibi bir rakam alınmış sanırım. Tercih yapacak olsam kesinlikle seatı seçerdim herhalde.
biri biraz daha kişisel kullanıma yönelik diğeri biraz daha ayak işlerine yani ticariye yönelik gibime geliyor..
Dün Bahçeşehir'de beyaz yeni Toledo gördüm bir tane aslında güzel,fena değilmiş canlısı ama hakikaten bir sınıf altta olduğu özellikle boyutlarından belli oluyor.
azcık jettayı andırıyo ama bence jettadan daha şık.