mantıklı olan nedir peki coil alana kadar k&w alıp kullanmak 3.5 luk konforu bozarmı yada uzun süre kullanımda amotisörlere zarar verirmi alıp almamak konusunda bende kararsız kaldım
mantıklı olan nedir peki coil alana kadar k&w alıp kullanmak 3.5 luk konforu bozarmı yada uzun süre kullanımda amotisörlere zarar verirmi alıp almamak konusunda bende kararsız kaldım
Amortisorlere zarar vermez bende h&r 3,5 luk yay var ve preslenebilecek en dip noktaya kadar pressli kullanim sert ancak amortisorlerde kulelerde vs en ufak bir ses yada sorun yok
biriktirin parayi biraz direk kw1 le baslayin ben cok pismanim yay aldim preslettim sonra coilover aldim yaylar elimde kaldi![]()
basıklıkmı seni memnun etmeyen yoksa konforumu h&r yi herkes öneriyor ve konforun bozulmadığını söylüyorlar
Düşüklük; H&R - Kw - Eiabach
Konfor; Eaibach - Kw - H&R
Yani H&R En çok düşürür , En konforlu Eaibach'tır, Soldan sağa doğru azalır .
Öncelikle Ucuz coilover yada yay satınalmayı düşünmüyorum aracı 2 gün önce aldım henüz alışamadımda aslında araç yere çok yakın fakat lastik ve çamurluk arası çok acık 50mm yay ile çamurluk arası kapanır fakat ön tamponun yere yakınlığı sıkıntı yapabilir gibi gözüküyor 35 mm yay ile idare edecez gibi![]()
ucuz coilover degil en azindan kw variant 1 olabilir ama
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)