Ya bide utanmadan sigorta şirketleri zararda diyorlar bi s.ktrsnler şerefsizler 2 - 3 sigorta firmasını çok iyi biliyorum yıllardır eğitimlerini yaparız zarar falan yalan hikaye daha çok nasıl kar yaparızın peşindeler.
Hasarsızlık olayı ne oluyormuş şimdi detay bilen var mı ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yorum yazacam sonra badem bıyıklılılar saldıracak ne alakası var bizle diye.
bu gün bir mininüse 3 Bin TL eski parayla 3 milyar soktular tüm şirketlerden 3 milyar geldi teklifler.
trafik sigortasıdır kasko sanmayın..
yani uygulama başlamış. vatandaşı Zikme operasyonu başarıyla uygulamaya alınmıştır.
Hayırlı Uğurlu Olsun. Sigorta şirketlerine ortak olan vekilleride açıklamadıkları için medyayıda kınıyorum. O.Çler artık sigortacılık sektörünede ortak oldular zamlar çok normal.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ozaman benim hiç şansım yok .. hem eski hem m3 .. abs den başka *** yok .. kaskoya zaten 5 milyar istemişlerdi en son .. onun yerine gidip 10 liraya 2. araba almıştım .. şimdi sigortayıda ebesinin nikahı yaparlar trafikten çeker kaçak göçek veya hiç kullanmayız..
bence vekillerin plakaları kopyalayıp her türlü cezayı yemek.araçları trafikten çekip vekillerin plakalarından bastırıp onlarla ceza yemek çok iyi fikir
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Babam her zaman ''Herkes parası kadar yaşasın parası kadar konuşsun parası olmayan peze**** ölsün'' der iyi oluyor daha beter olsun gene %50 alacaklar
"Yıllardır hiç kaza yapmayan sürücüler olduğu gibi her yıl 20-30 kez kaza yapan sürücüler de var. Artık yılda 10 hasar yapan araç, hiç yapmayana oranla 10 kat, 12 hasar yapan 12 kat daha fazla prim ödemek zorunda kalacak” dedi."
yalanın bu kadarı... 10 senedir üstüme kayıtlı araba var, 10 senedir kazaya karışmadım 500 lira sigorta parası veriyorum. karışsak ne olur bilemiyorum artık. ne günlere kaldık arkadaş ya![]()
haziranda poliçem bitiyor , sigortam netten teklif aldım 920 tl çıktıgeçen sene 290 tl ye yaptırmıştım Allahından bulsunlar. Birde kasko bitmiş dün bakalım yarın nasıl bir fiyat gelecek
![]()
Her sistemi avrupadan alıyorsun ama aldığın sadece sistem ne onların kullandıkları sistemdeki fiyat uygulamalarını yapıyorsun ne yakınından geçiyorsun.Ulan millette alım gücü olsa doğan,toros gibi araçlara mı biner bu insanlar,tamamen düşüncesiz,bencil,fikirden yoksun yaratıklar...
Sen sistemin çakmasını yürürlüğe koyuyorsun ama şartlarını aynı yapmıyorsun,alma bu kadar fazla vergi bak bakalım piyasada zevk olarak binilen eski arabaların dışında araç mı kalıyor.Yemin ediyorum en sonunda yurtdışında bir ülkeden sığınma isteyecek konuma geldik.Ama yine sosyal medya üzerinde 2 gün tantana yapacak insanlar sonra unutulacak..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)