daha bu sigorta, sigorta firmalarının yıllık verilerine göre elde ettiği paranın sadece %10unu geri ödüyor.
yeni mtv açıklansın ben o zaman görürüm.
gerçi herkes memnun ya.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Lanet olsun böyle sisteme başka ülkeler klasik araç kullanımını desteklesin bizimkilerde nasıl mikiceklerini düşünsün..
SKODA SIMPLY CLEVER
kaçak bineriz aq
şu konuyu her görüşümde moralim bozuluyor.Hesaplamaya kalksam hesaplayamam dahi ,uğraşasım gelmiyor mercedesle , silin konuyu en iyisi![]()
yapcak birşey yok abi fotoshopla yaparız çakma bi sigorta devam aq zaten bindigimiz araba 3-4 liralık araba giderse toptan gitsin s2keyim içini ohh be rahatladım....
konunun başından beri okuyorum sinirlerim bozuldu neyse allahtan bodrumda bitane bianchi pisiklet var![]()
Kaç modele kadar bu durum geçerli acaba..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
keşke yapsalar hatta bununla sınırlıda kalmasın ekmegide 10 tl yapsınlarki yurdum insanı giren kazıga ses çıkarmayı ögrensin, 1 torba kömüre tav olanların poposundaki donda gidince rahat edecekler.
2 kurusluk zevkımız vardı onunda ıcıne edıcekler sıfır reno araba 60 mılyar usa da 60 mılyara sıfır mustang gelıyo hesap et devletmı bıze bakıyo bızmı devlete anlamadım
yalnız evrakta sahtecilik büyük suç bir ara trafikten çekili vaziyette dolaşmam gerekti plaka yaptırayım dedim orjinalleri yoksa hiç taktırma daha iyi dediler![]()
arkadaşlar öyle şeylere bulaşmayın sakın 33 tane sigorta şiketi varmış illaki içlerinden bir kaçı bu açığı görüp ucuz muafiyetli falan farklı tarzda trafik sigorta şekilleri yapıcakdır
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)