Özrün kabahatinden büyük hem alkollü geç direksiyon başına sonra böyle olay yaşa
geçmiş olsun ne diyelim
Özrün kabahatinden büyük hem alkollü geç direksiyon başına sonra böyle olay yaşa
geçmiş olsun ne diyelim
Ha esprisi,şakası olurda abartmaya gerek yok. Allah korumuş geçmiş olsun insanın başına nerde ne geleceği belli olmuyor benzeri bir olay yaşadım
bayadır da dışarıda alkol almadım toplasan 2 km gidiş 2 km geliş 4 km araç kullandım sokak arası ağırlıklı gittim.40-60 km civarı hızla sürdüm.ort 2 km civarı alkollu sürdüm dediğim 2 bira da yasal sınır diye biliyorum. Ama bi sokağa girdim tam girdim.
geçmiş olsun dilekleri için tüm dostlarıma teşekkürler.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Geçmiş olsun dostum. Ama şu açıdan bakmak lazım: başına bu tür olay gelmemiş biri için değişik birşey. Arkadaş ta yakın hissetmiş yazmış siteye.
New Toy! - 41 AJV 325
qeçmiş olsun..
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Geçmiş olsun![]()
Bana böyle konuları siteye açmak cok saçma geliyo başına böyle bişey geldiyse otur evinde duanı oku yat uyu ne dememizi bekliyosunki yani
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
evet,kesinlikle bu karikatür bi harika.. Durumu mükemmel özetleyen çok zekice bir paylaşım.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Geçmiş olsun kardeşim. g*tü sıkışan silaha sarılır oldu çevresinden birine zarar verecekmi vermeyecekmi umurunda değil. Allah bununla geçmiş etsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)