13 mp degil 23 mp olsa yine de samsungun kamerasına güvenmem ben bu saatten sonraresmen 1 mp kamera gibi çekiyo fotoları. bilgisayara atınca belli oluyo numara. hız yazılımsal yenilik falan bence note2 ile çok aşırı farklar göstermiyor. note2 müthiş bir telefondu ama yıllar boyu aynı telefonla devam etse bile iphone kesinlikle dünyadaki en kolay ve kullanışlı telefon.
dou sen kamera ile ilgili bir kere daha yazmıştın böyle bir yorum galiba ama ilk defan senden duydum ve okudum nette, sen bence telefonunu servise ver
S3 gunde 4 kere takiliyor, restart atiyor. Basarini servisine allah dusurmesin.
Video izlerken, nette gezip, tweet atip telefonla konusmadigima ve iphone cokda yavas olmadigina gore,
Kim nederse desin sik bir tasarim herzaman para ediyor, bundan sonra iphone alirim.
Samsung, blackberry'den sonra 2. Pismanligim hele fiyatini katmiyorum s4 5000tl bile ciksa 6 ay sonra 1200, 1 yil sonra 900tl'ye duser
Suan tr garantili s3 piyasasi ne oldu?
ya yazılımsal özellikler tabiki çok farklı
ama asıl iş 1,9 4 çekirdek işlemci ile 2gb ram beyler yabana atılır bi fark ve hız değil bu ayık olun![]()
4S'ten 5'e geçtim iphone'da.. 3 gündür kullanıyorum, ben büyük bir degişiklik görmedim. s3'den s4'e geçenlerde yüksek ihtimalle aynı şeyi düşünecekler. Çünkü asgari işarda telefonlar artık herşeyi rahatlıkla yapabiliyor.
Tango-1 never dies.
note2 varken çok gerekli bir telefon değildi bence iphone boya gidiyor, samsung ene gidiyor başkada bişey yok, adamlar yapmış diyebileceğimiz pek bişey göremedim
Farklılıklar ise şu şekilde;
s3'ten farkları web'de bu bilgiyi bulmakta zorlandım bari bulmuşken yazayım dedim
eksikler:
- fm alıcısı
- usb (microusb var)
üstünlükler:
+ [4.8" 720p 306 ppi] yerine [5" 1080p 441ppi] ekran
+ 8mp yerine 13mp kamera
+ 1gb yerine 2gb ram
+ bluetooth edr
+ infrared
+ wireless charging
+ nem ve sıcaklık sensörleri
+ iki kamerayla kayıt
+ sound & shot
+ 3 gram daha hafif
Tango-1 never dies.
meteoroloji istasyonlarina kiralariz en kotu+ nem ve sıcaklık sensörleri![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)