User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 20 ile 36 arası

Konu: Araç Alımı (1.16 ve A3)

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stpye sor belki satar, mekatronik de yakında değişlmişti, sorun yaşamazsın şanzımandan dolayı.

http://www.techturkey.com/forum/otom...e-tfsi-im.html
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

blueedeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında bu konuyu açana kadar tek kapı tfsi A3'te karar kılmıştım. Ama araştırdığımda o kadar çok mekatronik ve kavrama sıkıntısı yaşamış kullanıcı gördüm ki soğudum resmen. Zaten limitlerimi zorlayarak alacağım aracı ve aldıktan sonra bana 5000TL arıza çıkarırsa gerisini düşünemiyorum.
    Bugün gidip 1.16 ve A3'ü inceledim. BMW daha çok hoşuma gitti gerçekten. Yakıt ve performans konusunda yapılan yorumlar için haklısınız. Çok yakacak ama tüp taktırmayı da düşünüyorum aldıktan bir süre sonra.
    Şu an 1.16'da karar kıldım. Pişman olacağımı düşünmüyorum, çünkü isteyerek alacağım.

Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7869875/detay/

kendi aracım düşürsen konuşuruz...
    Özelden attım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence o bütçeye çok daha şık araçlar alınabilir.
    SEAT SPORT

aspava983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15084451/detay
    düşünürseniz bildiğim temiz bakımlı bir araç
    Yaris bu. Parayi harcayan **** yiyenin sporu.
    alintıdır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hcs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende az yakıyodur o 2010 316i manuel ile adana trafiğinde 9 ltnin altına inmek bize nasip olmadı bir türlü.
    3.16 ile 1.16 arasında kasa farkı var bir kere...yeni kasa 3.16 6.7 yi geçenler borusan a iade etmeye gidelibilirler diye bir söylenti bile duydum....
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    116 sahibi oldum A3'de kullandim, Ben Audi derim. Mekatronik arizasi bi kere yapar 4k Tl'ye patlar ortalama. 116 kastirmadigin surece iyi yakar, kastirirsan 9 civari gorursun o da baya kastirman lazim. Her gun cikicaksa Lpg farz su an 116'ya.

08'i vardi bende seninkinin aynisi rengine, gordugum kadariyla donanimina kadar aynisi hemen hemen. Istanbul ici 11-12 ortalama yakiyodum ki bilenler var sakin kullanirim.Ben 6 civarini sadece uzun yolda gorebildim. 6.7 yakiyosa senin araba okunmus uflenmistir satma onu
    istersen deneyebiliriz.. yakıt masrafını karşıladığın sürece.....
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aspava983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15084451/detay
    düşünürseniz bildiğim temiz bakımlı bir araç
    Teşekkürler ama beyaz olacak

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimileri fanatiklik yapıp bmw desede ben mantık çerçevesinde her alanda A3 diyorum. Yakıt,performans,yakışıklılık,servis ağı ve servis maliyetleri...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara İstanbul şehir içi trafiğinde 1.16 otomatik araca 10lt altı yakanla iddiaya girerim 1 deposuna hertürlü... ankarada yaşayan varsa bir sabah benim evimden çetin emeç ----> arjantin caddesine gidicez toplasanız 5 km yoktur... 10lt nin altında yaksın ben 1 depo alıcam o araca...
    Everyday I ** Çapulling!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara Eryaman'da oturuyorum. Çokta fazla şehir içi olacağını düşünmüyorum. İstanbul Yolu'na çıktığımda şehirlerarası gibi. Zaten araca LPG taktırmayı düşünüyorum. Performans çok önemli değil benim için. S-tronik arızası olmasa A3 ama olurda arıza çıkarırsa masrafı üzer beni. Tfsi motorların da çoğu s-tronik. 1,6 A3 alana kadar BMW almayı tercih ederim doğrusu. Boş A3 ile xenonlu sunrooflu 1.16 aynı fiyata.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara İstanbul şehir içi trafiğinde 1.16 otomatik araca 10lt altı yakanla iddiaya girerim 1 deposuna hertürlü... ankarada yaşayan varsa bir sabah benim evimden çetin emeç ----> arjantin caddesine gidicez toplasanız 5 km yoktur... 10lt nin altında yaksın ben 1 depo alıcam o araca...
    resim çekip koyacağim bir aksilik olmassa bugun yola gideceğim araçla.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mezuniyette 116 i ve A3 kiralamıştık A3 kesınlıkle daha iyi 116 dan arka koltukları dar önünü arkanı göremiyorsun araba gitmiyor çok yakıyor.A3 iyidir özellikle TFSI

hcs
    Misafir
    3.16 ile 1.16 arasında kasa farkı var bir kere...yeni kasa 3.16 6.7 yi geçenler borusan a iade etmeye gidelibilirler diye bir söylenti bile duydum....
    aradaki 85 kg farkla bu kadar yakıt tüketim farkı ortaya cıkacağına inanmıyorum.iade konusuna gelince de ben de öyle bişey duymuştum ama ne borusandan ne de bir basın organindan böyle bi haber veya acıklama görmedim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece 85 kg farkı değil ki down force kasa farkı sürtünme farkı kilo en sonraki olay...en basitinden biri sedan biri hb....

hcs
    Misafir
    sadece 85 kg farkı değil ki down force kasa farkı sürtünme farkı kilo en sonraki olay...en basitinden biri sedan biri hb....
    arkadaşım doğru söylüosun aerodinamic önemli bi faktör.ama ben farklı adreslerden tüketim değerlerine bakıyorum gene o değerleri göremiyorum.gerçekle karşılaştırıyorum gene o değerlere ulaşamıyorum.yanlış anlama ben sana yalan söylüyorsun falan demiyorum.ama o istanbul trafiğinde otm 116i de o değerleri görmek biraz zor gibime geliyor.belki yol bilgisayarındaki değerlerinde fazla sapma vardır.gerçekten aracın bu değerlerde yakıyorsa helal olsun bence satma o arabayı.Allah kaza bela vermesin kardeşim..

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a3 yakıt performans olarak daha iyi , ne kadar sevmesemde mantıklı geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hcs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım doğru söylüosun aerodinamic önemli bi faktör.ama ben farklı adreslerden tüketim değerlerine bakıyorum gene o değerleri göremiyorum.gerçekle karşılaştırıyorum gene o değerlere ulaşamıyorum.yanlış anlama ben sana yalan söylüyorsun falan demiyorum.ama o istanbul trafiğinde otm 116i de o değerleri görmek biraz zor gibime geliyor.belki yol bilgisayarındaki değerlerinde fazla sapma vardır.gerçekten aracın bu değerlerde yakıyorsa helal olsun bence satma o arabayı.Allah kaza bela vermesin kardeşim..
    otomatik aracı kullanmayı bildiğin sürece ve ekonomi yapma tekniklerini bildiğin surece sende az yakabilirsin....allah hepimizi kazalardan belalardan korusun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)