Gitmiş kadar oldum resmen oranın havasını soludukgt3 oldukça güzel ama tabi'ki 4c hala merakla bekleniyor.. Bu arada murat kardeşimin eline sağlık
![]()
Gitmiş kadar oldum resmen oranın havasını soludukgt3 oldukça güzel ama tabi'ki 4c hala merakla bekleniyor.. Bu arada murat kardeşimin eline sağlık
![]()
Birkac hafta once bizim Baltimore ve Washington DC auto showlara katildim toplasan 10dk kalmadim iceride. Sokaklarda zaten var olan buick, chevy, ford modelleri vs den baska birsey yoktu . Avrupadaki fuarlar kesinlikle daha canli en azindan yeni modelleri inceleme sansi var.
Murat'a resımlerı koymak ıcın ugrasmasına buyuk tesekkurler.
Bu gırıs yazısını Almanya'dan yazdım,sızlerı bekletmeyım dıye,resımlerı oradan yolladım Murat'a,oda koydu sagolsun. Almanya'dan yazdıgım ıcın kısa bır ozet gectım faurı. Stutgarttan daha cok ılgınc kare var,onları koyarım Ozellıkle modıfıye hakkında 3-5 resım var.Evotech'de ılgınc ve ozel projelerı resımleme sansım oldu.Yazılarıda oradan yazdım.
HGP turbodakı resım Golf R'ın V6 swaplanıp,Twin turbo halı,2 sene dolular,sıparıs almıyorlar! Daha bır suru yenı haberlerım var,zamanla paylasırım.
Alfa 4C nın on gorunum harıc,elestırılcek pe tarafı yok,ancak fıyatlama cok uhım pazarda basarılı olması ıcın!
GT3,PDK sanzıman ıle kuralları tekrar yazıcak,ozellıkle cok fazla gelısen mekanık aksam sayesınde muthıs olucak,insider bır haber,yenı RS bantlara gelmıs,testlerı yapılıyor
CLA nın ıc kalıtesı A serısınden 1 tık yukarda,C kasa ıle aynı ancak ben BMW 3 GT yı cok daha begendım arkadaslar.
Hondanın acıl 1.6T spor araca ıhtıyacı var,artık rakıplerının gerısınde kalmıs.
Gencler VW-Pejo-Reno gıbı markaları ısgal etmıslerdı.
Anck La Ferrarı ve dıgerlerı dıyebılırız!Amanın,o ne cızgıler....
Daha ustumu cıkarmadan yazıyorum bunları,merak edılen varsa cevaplarım tekrardan...
O arac Opel Zafıra dızel,yazılım var sadece,3 kısı ıle nefesı kesılmeden 230+ gıdebılıyor! Gozlerıme ınanamadım...
4C de çok fazla Exige sezdim ben, nedense
Murat abi bilgilendirmeler için, küçük Murat'a ise fotoları koymaktaki çabaları için teşekkürler![]()
ellerinize sağlık çok güzel fotolar teşekkür ederim.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Clio Rs,eger subvanse olmazsa 100tl yi bulur,kimsede alamaz!motor hacmi cok sacma oldu! Yeni rs hem cok iyi hemde 4 kapilida alinabilicek(ti)....
Exige kadar sert ve pist odakli olmayacak 4C.
Resimleri cepten cekebildim,biraz fikir verebildimse ne mutlu bana![]()
Eline,koluna,parmağına sağlık abi.
Rica ederim beyler.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
harıka harıka![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)