Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var bagaj da Tiner duruyordu ve bi sebepten arabaya döküldü koku hic bir sekilde çıkmıyor nasıl giderebilirim yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var bagaj da Tiner duruyordu ve bi sebepten arabaya döküldü koku hic bir sekilde çıkmıyor nasıl giderebilirim yardımlarınızı bekliyorum.
ne satması. 2 gün bagaj açık bırak çıkar gider. tiner uçucu maddedir. kalıcı değildir. niye satsın laf mı şimdi bu?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
mumkun oldugunca havalandırman gerek sonucta uçucu bı madde zamanla koku gıder...En azından yumurta kokusundan ıyıdır![]()
C R M performance
E C U fast
Benim eski araçlarımdan birinde karpuz unuttum aracı eve park ettim ve uçağa binip gitmiştim. 2 gün sonra döndüm. Yaz sıcağında bozulup patlamış. O kokuyu anlatamam 1 hafta havalandırdım arabayı taban döşemelerini söktürdüm yıkattım yinede geçmemişti. Öyle satıldı gitti. Tiner uçucudur iyi havalandırın. Geçecektir.
bir aracımda bira patlamştı, diğerinin bagajına tiner dökülmüştü.. tiner birkaç gün havalandırınca çıkmıştı ama bira yıkadığım halde 1 haftada zor çıkmıştı ama çıkmıştı. yani zamanla geçer![]()
Valla daha dün arabanın filmleri söktüm, leke kalmasın diye de selülozik tinerle temizledim tüm camları...
Arabayı havalandırdım, akşama hiçbir koku kalmadı.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
camları kapatın kaloriferi sonuna kadar açıp 3 saat kadar gezin
şaka şaka havalandırın uçar gider o zaten
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
İsin kötü yani bagaj halısı sokulmuyor. Caddy nin bagajında koltuk kafaliklarina kadar her yer halı ve yapışmış bi sekilde. 7/24 açık bırakıcaz artık![]()
Sentetik olması malesef kötü olmuş. Selülozik olsaydı ertesi güne birşey kalmazdı.
Ama sentetik tinerin aromatik kısmı uçar, alifatik kısmı kalır, insanın burnuna burnuna sürekli kokar. Arap sabunu ile iyice yıkayıp, kurutup tekrar arap sabunuyla yıkayın, birkaç defa tekrarlarsanız büyük oranda gider. Öyle bekletmeyle filan geçmez, sürekli hava aldığı için burna daha az kokar sadece.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)