Abi 3-5 kazanıp ne zorluklarla araba alıyoruz bide düşünsene buna bakmaya bu resimler yüzünden Adapazarı'na gidiceksin gunün olucek sonra uğraş babam uğraş
C R M performance
bu sadece senin yakaladığın , kim bilir kaçtane daha böyle ilan varbikaçtane bizimde başımıza geldi babama eskiden concorde diye manager kitlemeye çalışmışlar
geçenlerde arkadaşa megane coupe bakıyoruz adam f7r'yi bu araba 1.7 motor az yakar diye itelemeye çalıştı
![]()
Şuraya yazıyorum bu eleman bunu 306 gti diye çakar birine
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Gökhan ugrastıgın seye bak, salla gitsin kanka. 306 defterini 5-6 sene önce bıraktık![]()
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
bi sakaryalı olarak hendekten ne araba alırım ne araba satarım![]()
siz anlamadınız , satılan araba gti , ama konuyu açan arkadaşın resimlerini koymuş plakasız fotoğraflar konuyu açan arkadaşın eski gti görünümlü xs i bukadar basit
0 306 gti yi ist sarıyerden beyaz corvettesi olan bir abimizden arkadasım aldı sakaryadan gelip. arac 306 gti dir ve cok diri bi 306 gti dir. 5. 6. fotolar senın xs aracına ait. arac xs degildir. iki tarafıda tanımıyorum. şuanki sahibini. ama şundan emınımkı şuanki sahibi kimseyi kandırmaya calısmıyor. bu işlerden pek anlamadıgı belli bulmuş nettenbi iki foto benım aracımla tıpkı aynı diye ekledi. kötü niyetli oldugunu sanmıyorum. ki AV 306 GTİ cok diri harika bir 306 gti dir...
bagaj,koltuklar ve ön farlar farklı, bencede araya karışık yapmış fotoları![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)