bu sefer güldürmedi...
Printable View
bu sefer güldürmedi...
Galatasaraya geçmiş olsun ..
Real madrid in ligde artık bi amacı kalmadı tek amaçları Şampiyonlar ligi kupasını almak
bence galatasary için buraya kadarmış demek istiyorum üzülerek
fenerbahçe yine 4 ayak üstüne düşüyor
ilk maçta şükrüde :D
Bir GS li olarak aslen Barcelona yi istiyordum olmadi Real Madrid demistim
Nedene gelince zayif rakip yok bari aslanlar gibi en ala takimla oynayalimda yenilieceksek bunlara yenilelim diye dusundum
Real Madridle oynamak her takima nasip olmaz
Belli mi olur zamaninda yenmisligimizde var..
iki takım arasındaki kalite farkı çok belli ama...its the fıtbıl that's the fıtbıl... süper kupayıda bu yoluklardan almıştık unutmayın.
şaka bir yana,
eleriz:)
fenerliler hemen belli eder kendini konuda gözünüzde büyütmeyin 11-11 oynanıyor maç
Tarih tekerrürden ibarettir...
-Real Madrid : 1 - GALATASARAY : 2 (25.08.2000) Super Kupa Finali
-GALATASARAY : 3 - Real Madrid : 2 (03.04.2001) Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali , 0-2 ' den aldığımız muhteşem maç...
Kimse şunu unutmasın ;
Gerçekleri Tarih Yazar ; Tarihide GALATASARAY....
''Mourinho : Zor bir eşleşme oldu, Karşımızda Drogba-Sneijder-Selçuk-Burak-Hamit ve en önemlisi Fatih Terim olacak, Kolay kura diyenler futboldan anlamayanlardır, Galatasaray Büyük Bir Kulüp''
Bi umut işimiz çok zor ama imkansız değil
Anketteki beraberlik enteresan, beraberliğe oy verenler daha da enteresan...
görünen köy kılavuz istemez herşey ortada
mcmanaman elinin ayarını s.keyim
Turu geçen kupayı alır.. erken final oldu :)
ınsallah tersı olur ama durum bence
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-a.ak/...22377126_n.jpg
beraberlik diyenler ne içiyorsa kaynanama da versinler...
Galatasaray geçsin isterim zor olsada. Defansı sağlama alırlar bulduklarını pozisyonları atarlarsa hayal değil. Her iki takımada başarılar...
Zor ama imkansız değil. Neden olmasın
avrupa da realliyim
bende real cikmasini isteyenlerdendim cikti da cok sukur.
beyler bizim kaybedecegimiz bisey yok cikicaz aslanlar gibi savasacagiz emin olun real bizden daha fazla cekiniyordur.
hayirlisi olsun en fazla elenir doneriz.
benimde favorim real oyumuda ona attim gercekci olmak lazim.
İlk macın iddaa oranları
Real madrid = 1.15
Beraberlik = 7
Galatasaray: 14.85
berabere kalınca beraber mi çıkıcaklar :D elemeli tur da beraberlik entresan olmuş.. heyecandan atlamıştır açan arkadaş heralde ...
real madrid'in lig de işi yok artık .. tek düşündükleri şampiyonlar ligi .. oyuncular iyi motive .. el classico sonuçlarını da biliyoruz sonuçta .. geçmişte GS yenmiş olabilir ama bu defansla bu orta saha yapısıyla zor .. defansta dany riera vs çok zor madride karşı .. gs nin sol kanadını mahveder .. dany nin arkasına ronaldonun nasıl kaçtığını gözünde canlandıran var mı acaba ? şaka olur o iş .. melonun eski maçlardaki OKAN BURUK gibi çift dalak çift diğer 5 böbrekli koşması lazım bu maçı geçmek için ..
Not: Galatasaraylıyım
İspanyol arkadaşıma Burak Yılmaz'ı izletmiştim braga maçından önce, bana maçta Burak'ın cezalı olduğunu söyle, Wesley ve drogba da sakat olmuş olsunlar bi zahmet dedi. Kolay diyorlar anca bu şartlarda kolay olur bu seviyede maç dedi.
Konu tur atlama konusu değil ilk maç hakkında yorumları almak sanırım. O yüzden beraberlik seçeneğini eklemiş olabilir arkadaşımız.
E şimdi kolay takıma kolay takım çıkıyor..zor takıma zor takım....bu işler böyle cancağızım..
canım takımıma gönülden başarılar diliyorum .
yarı final için baya bi umut gerekiyo .
zor ama imkansız değil .
yorumlara gel :D tüm tr facebook kullanıcıları bu fotoda heralde
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
gönül ister gs ama madrid ezer
Erkan KöSe Listen to me Real Madrid, I see that I have forgotten Georgi Hagi, Mario Jardel and Popescu Do you ever wonder! Our duty to remind you :)))
[ Dinle beni Real Madrid. Görüyorum ki Hagi'yi, Jardeli , Popescu'yu unutmuşsunuz. Hiç merak etmeyin. Hatırlatmak bizim görevimiz :)))
demiş biri o fotoğrafın altında.. madem bilmiyorsun ne diye beceremeyeceğin işin altına girersin..
azdan az çoktan çok gider onlar düşünsün eğer olur da turu atlarsak şaşırmam daha önce yapmadığımız işler değil daha düşük güçte bir takım çıksa daha çok tedirgin olurduk eminim fakat galatasaray en kötü kadrosu ile dahi avrupada istediğinde nasıl oynadığını biliyoruz ki şu anki kadromuz madridi elemeye müsait :)
:D
ümitsizliğe kapılmaya gerek yok.onlarda bizden çekiniyor bence.eleyeceğimizi düşünüyorum :) kendi yazdığıma kendim inanamadım amk(açık mert korkusuz) :D
neyse belli olmaz hayırlısı diyelim.
yanlız bildiğim kesin bişey var o da; ya gs elenecek ya madrid, kesin. :rolleyes:
elensek en azından madride elendık deriz takmayın ceyrek fınalda iyi basarıdır