mcmanaman elinin ayarını s.keyim
Galaatsaray
Real Madrid
Beraberlik
Turu geçen kupayı alır.. erken final oldu![]()
Demir tava geldi; kömür tükendi, akıl başa geldi; ömür tükendi....
beraberlik diyenler ne içiyorsa kaynanama da versinler...
Galatasaray geçsin isterim zor olsada. Defansı sağlama alırlar bulduklarını pozisyonları atarlarsa hayal değil. Her iki takımada başarılar...
avrupa da realliyim
bende real cikmasini isteyenlerdendim cikti da cok sukur.
beyler bizim kaybedecegimiz bisey yok cikicaz aslanlar gibi savasacagiz emin olun real bizden daha fazla cekiniyordur.
hayirlisi olsun en fazla elenir doneriz.
benimde favorim real oyumuda ona attim gercekci olmak lazim.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
berabere kalınca beraber mi çıkıcaklarelemeli tur da beraberlik entresan olmuş.. heyecandan atlamıştır açan arkadaş heralde ...
real madrid'in lig de işi yok artık .. tek düşündükleri şampiyonlar ligi .. oyuncular iyi motive .. el classico sonuçlarını da biliyoruz sonuçta .. geçmişte GS yenmiş olabilir ama bu defansla bu orta saha yapısıyla zor .. defansta dany riera vs çok zor madride karşı .. gs nin sol kanadını mahveder .. dany nin arkasına ronaldonun nasıl kaçtığını gözünde canlandıran var mı acaba ? şaka olur o iş .. melonun eski maçlardaki OKAN BURUK gibi çift dalak çift diğer 5 böbrekli koşması lazım bu maçı geçmek için ..
Not: Galatasaraylıyım
İspanyol arkadaşıma Burak Yılmaz'ı izletmiştim braga maçından önce, bana maçta Burak'ın cezalı olduğunu söyle, Wesley ve drogba da sakat olmuş olsunlar bi zahmet dedi. Kolay diyorlar anca bu şartlarda kolay olur bu seviyede maç dedi.
Instagram: mutusgarage
Konu tur atlama konusu değil ilk maç hakkında yorumları almak sanırım. O yüzden beraberlik seçeneğini eklemiş olabilir arkadaşımız.
E şimdi kolay takıma kolay takım çıkıyor..zor takıma zor takım....bu işler böyle cancağızım..
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
canım takımıma gönülden başarılar diliyorum .
yarı final için baya bi umut gerekiyo .
zor ama imkansız değil .
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
yorumlara geltüm tr facebook kullanıcıları bu fotoda heralde
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
gönül ister gs ama madrid ezer
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)