Haberlerde duydum simdi bilet fiyatlari 4 katina cikmis ucak biletleri falan 15 dk icinde tukenmis peki nasil oluyor gerceklik oayi varmidir?
Printable View
Haberlerde duydum simdi bilet fiyatlari 4 katina cikmis ucak biletleri falan 15 dk icinde tukenmis peki nasil oluyor gerceklik oayi varmidir?
Abi 3 ü 5 i bilmem ben , içimde garip bir umut var madridi eleyeceğimize dair , kaldı ki benim 6.cı hissim kuvvetlidir...Taktiği , kadro değerini , cezalıları , sakatları , ilk maç nerede , ikinci maç nerede , bütün soruları bir kenara bıraktım...İçimden bir ses madridi eleyeceğiz diyor , muhtemelende öyle olacak , ben hislerimde yanılmam.
bu postumuda ekran alıntısını yapın , görürsünüz , eleyeceğiz Madridi.
İngilteredeki manchester maçındaki gibi oynasak yeter zaten
O manchester realin eline veriyodu az daha
Yenemesek bile ezilmeyiz diyorum
bjkda liverpolle maç yapıcagında 8tane birden yiyecekleri akıllarına gelmiyodu :D biz en kötüsüne alıştıralım kendimizide kazanırsak süpriz olsun :D
Bir umut, yeneriz diye düşünüyorum. Sonra Ronaldo geliyor aklıma. Hadi lan ordan diyorum kendi kendime.
galatatasaray bu macı kaybederse ya defansın yüzünden yada sabri yada hamıtın yüzünden olabılır hamıt direk avcısı mübarek :D
şaka maka da adam gibi oynarlarsa yapamıcakları hıc bıse yok
bilet nası bulucaz ya :D
twit geyiğine öldüm :D
"Galatasaray'a Real Madrid'i çeken eski futbolcu Steve McManaman dünya tt listesine 5. sıradan girdi, annesi türkiyede 1. sıradan girdi
facete yaptıgım yorumu burda da yapayım. galatasaray yener turu atlar falan demek zor evet. ama real madrid ezer parçalar falan demekte yanlış bana göre.
ilk maçın orda olması avantaj. beraberlik veya tek farklı bir yenilgi ile ispanyadan dönersek eğer kesin turu geçeriz. hep kaliteli futbolcular. ronaldo gibi dünyanın en iyi futbolculuguna abone bi oyuncu var. bizde de dünyanın en iyi 5. oyuncusu seçilmiş shneijder, mourinho'nun çatır çatır gol makinasına çevirdiği drogba, her an tehlike yaratabilecek bi forvet burak ve takımın beyni selçuk var. şu maçta tek isteğim ujfa'nın maça yetişmesi sadece. defansta basit hata yapmazsak adamlar ray üstünden geçmeyecekler ya. 20-30 milyon euroların havada uctuğu bi kalecimiz var. kötü takım degiliz. bireysel basit hata yapmazsak ve schalke maçının ilk yarısındaki oyunu düelloya yayabilirsek Allah bence real'e yardımcı olsun o zaman. bizim kaybedecek bişeyimiz yok. onlar düşünsün !
Şuan önümüzdeki 3 ülkeyi geçme şansımız var. Çünkü o 3 ülkenin hiç bir temsilcisi devam etmiyor. Eğer o durum gerçekleşirse ilk 2nin direkt gideceği doğru benim bildiğim kadarıyla.
12.likten 9.luğa çıkmış oluyoruz ülkeler sıralamasında.
galatasaray real madrid karşısında oynar ezilmezde biri şu barcelonayı elese fena olmaz :D
ispanyol serefsızlerın yaptıgı karikatür oçlar
https://pbs.twimg.com/media/BFZOq5VCYAA0A8I.jpg
çok ezici bee :D inş. hevesleri kursağında kalır.
hepsi bize kldirmis haberimiz yok :) totslara bak sen...
Ben ya reali ya barcayi istiyordum cunku en kolay gol yiyen takimlar bunlar diger 7 rakibimize gore..karbon kagidim hazir reali ellerken barcayada gitsn..hatta turk takiminin yenilmesini isteyen turk oldugnu iddaa eden haysiyetsizlerede gitsin;) kisacasi zoruna giden herkesin taa gerisine gitsin:) mantigin bittigi yerde inanc baslar..bu saaten snra mantik yok inanicaz ve cikicaz bu kapasitemiz var..
Bu yeterli olmustur sanirim :)
http://i49.tinypic.com/28lgbw1.jpg
Jose M. bizi küçümsemiyor ama takımın küçümsediği kesin. Ben orda büyük darbe vuracağımıza inanıyorum. Zor takım tabi, ama buraya kadar gelen bir galatasaray ne kadar büyük olduğunu kanıtladı. Orda artık kolay takım yok.
vala diğer tarafa da dediğim gibi,
az elek olan kazansın fenev gs rekabeti için..
arakdas ne bedevi bir kura oldu
Kucumsesinler bizi , daha iyi ama teknik patronlarinin bize saygisi buyuk
Yalan oluruz
twitter de biri paylaşmış şimdi gördüm ... :D :D
http://inciswf.com/barcacekme.swf
Ben bir beşiktaşlı olarak çok zor olmasına rağmen kazanmasını istiyorum...fener olsa istemem ama :D
İngilteredeki manchester maçındaki,
Almanyada Schalke'nin ilk yarısındaki futbolu "60 dakika" oynasınlar ondan sonra isterlerse elensinler :) Kimse cıkıpta Galatasaray Real Madrid'i eleyemedi demez şerefimizle 8'e kaldık der Lig'e bakarız.
Ama Raul, Makalele, R. Carlos bunlar kötü futbolcular değildi :) Üstüne geçen sene hazırlık maçında da Galatasaray'ın RM karsısında bence cokta güzel bir performansı vardı, bence tek ihtiyac biraz "Fatih Terim Ayarı :)"
hazırlık maçı,
Real Madrid Galatasaray 2-1 Geniş Maç Özeti http://facebook.com/spporcom - YouTube
Başkan demeden edemeyeceğim, bu sefer de *** oluruz umarım.(önceki mesajına atıfta bulundum, umarım alınmazsın) :D
2001de Carlos en iyi sol, figo ve zizou en iyi ortasahalardan 2si, raul en golcü ve güçlü forvetlerden birisiydi. Daha önce başardık, tekrar neden olmasın? O zaman los galacticostu. Şimdiki kadrosundan daha çok değere ve şöhrete sahiplerdi.
herkesin atladığı bi nokta var süper kupa tek maçtı , şimdi ise ilkinde yendik diyelim ya da beraber kaldık diyelim ikinci bi maç var ve bu adamlar ne barcelona dinledi ne manchester :(
ya adamlar bile bize saygı duymuş açıklama yapmıs ***** bu takım cewrek finalıst yener yenilir berabere kalır okde şu nedir yav yok su olur yok bu olur fark olur das..ak olur bizim türk insanı vazgeçemeyecekmi kendi insanını ezmekten
not:bu takım değilmiydi manchestere az kalsın yeniliyordu çakır olmasaydı o manchester bizi ne kadar ezdiki bu yorumlar böyle gelişi güzel yapılıyor ??? penaltılarımızı verilmeyen o takım bu çakırın kurtardığı real'e sahayı dar eden aynı manchester değilmi daha surda ne kadar süre geçti
Kesinlikle aynısını düşünüyorum. Ya tamam elbette zor ama son 8 takım yani kolay olmicağı net bende sadece neden olmasın diyenlerdenim :) Olmazsada dediğim gibi o futbol oynansın canları sağolsun
aslında Manchester cıkıcaktı bence Cüneyt Çakır'ın hatası mı demeliyim bilmiyorum belkide kırmızı karttı :) Ama MU çıksa ve kuradanda çıksaydı ben elerdik derim :)
Şimdi onlar düşünsün
o madrid buraya gelicek :)