Galatasaray'ımızın mesajı ;
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...54382846_n.png
Printable View
Galatasaray'ımızın mesajı ;
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...54382846_n.png
cüneyt çakır atmasaydı da madrid golu atacaktı belliydi yani hapsetmişlerdi ceza sahasına manchester ı, naninin atılmasıyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum ben , aynı şekilde mu çıksa ben de bi ihtimal derdim ama bu adamların şakası yok malesef umarım ben yanılırım
Sergen, Ümit Özat v.b şahsiyetlerden konuya yorum bekleyelim bakalım ne dicekler :)
Eğer inanırlarsa olmaz diye birşey yok, sonuçta karşımızdaki de bir takım, üstelik zamanında 1 futbolcusuyla takımımızı satın alabilecek bir takımdı, hoş halen öyle ama o durumda yendik. Bir umut bizlerdeki; "Neden Olmasın?".
fakat benim anlayamadığım tek bir konu var, facebookta dikkat ediyorum tüm Beşiktaşlılarda bir madrid hayranlığı, bir anti-gs yaklaşımı. Galatasaray sayesinde dünya yıldızları Türkiye'ye gelecek, aynı anda oynanacak Malaga maçına değilde tüm dünya bu maça kilitlenecek, Türkiye'yi 90 dakika boyunca dünya izleyecek. Bunlara sevinmek, bununla gurur duymak varken nedir bu madrid fanatizmi hiç ama hiç anlamıyorum... İnşallah çıkıp aslanlar gibi oynar ve gereğini yaparlarda boş boğazlılar gırtlaklarında hissederler... İşte o an bu tiplerden çıkan "ö ööö öööğğ" sesini duymak istiyorum.
İnşallah iki takımımızı da yarı final elemelerinde görürüz.
kaçırdıgınız nokta tamda burası:sakin ol .. bence realcilik değil realizm olarak bakman lazım .. sonuçta real madridle eşleştiniz .. favori olmayımı bekliyordunuz anlamadım ki .. adamların oynadığı futbol ortada .. kapasiteleri ortada .. kadroları ortada .. ben olayı fener gs olayına dönüştürmek istemiyorum ama bence biraz fener ruhuyla yazmışsınız çok önemli degil ama malaka çıksaydı çok şanslı diyecektiniz neyse umarım anladınız beni.
Fanatizmi bir kenara bırakıp mantıklı düşününce ; oradaki maçta şansı hiç yok..Galatasaray'ın defansı malesef çok kötü,ligde bile tutunamıyor bu defans..O forvetlere ve Ronaldo'ya karşı düşünmek bile istemiyorum bu defansı..
Ancak; Burada ki maçta Fatih hoca ve taraftar faktörü etkili olacak bence,burada bir sürpriz yapabilir GS.
Neyseki Barça çıkmadı, işte o zaman farka giderdi maçlar.
yanlış anlamayın ama burda GS'li arkadaşlar bile şanslarının az olduğunu , zor maç olduğunu söyledi.. bu maçın zor olmadığını söyleyecek insan yoktur heralde.. Fenerbahçeli olarak tabi ki GS'liler kadar umutlu bakamam.. sonuçta Real bize çıksaydı biz daha umutlu bakar GSliler hiç şansınız yok derdi .. tekrar söylüyorum sonuçta formasında ay yıldız olan bir takım maça çıkıcak ve dünyada bir çok ülke insanı maça kitlenicek .. tabi ki galibiyetle ayrılsın isterim..
ispanyolların galatasarayımızla sindirella masalları diye dalga geçmesi tahammül edilemez.umarım Allahın izniyle madrid i eleriz.güzel bi kapak ederiz.
tek bildiğim real için hiç de kolay bi maç olmayacak.
ilk maçta galibiyet zor. yeniliriz berabere kalırız belli olmaz. ama zorlayacağımız kesin maçı bırakacağımızı fark yiyeceğimizi sanmıyorum.
Zor ama imkansız değil. Daha önce yaptılar şimdi de yapılabilir. Fatih Terim etkisi kendini gösterebilir.
İnşallah bu turu Galatasaray geçer. Geçemesse de ellerin gelen en güzel oyunu oynarlar. Madrid için kolay bir tur olamayacağı ise kesin.
not : Fenerbahçeliyim.
Saygılar
koyacaz :)
Koyucaz veya koyulacaz biz şimdi burdan ne yazsak boş birbirimizi üzmeyelim boş yere kimimiz Fenerli kimimiz Galatasaray lı ama hepimizin istediği bir şey var takımlarımızın güzel futbol oynayıp turu geçmeleri geçemezlersede canları sağ olsun.
Saçma sapan postlar yüzünden kilitlenmez inşallah bu konu.
inşallah ezeriz bunları
Mourinho yarin Galatasaray'imizin macini izlemek icin Kayseri'de olacakmış
Madridin unlu meydani plaza mayor'da dalgalanan Galatasaray Bayragi
http://i47.tinypic.com/2duyz5j.jpg
İnönü'de Real Madrid tezahüratı
16.03.2013 19:43:42
Beşiktaşlı taraftarların bulunduğu kapalı tribünde Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'in bayrağı göze çarptı.
Tribünden kısa bir süre Real Madrid lehine tezahüratlar da yapıldı. Siyah beyazlı taraftarlar Galatasaray'ın ikinci turda karşı karşıya geldiği Schalke'nin bayrağını da hem basketbol, hem de futbol maçlarında sık sık kullanıyordu.
şaşırmadım beşiktaş taraftarının bunu yapmasına
bizim kaybedicek bişeyimiz yok
geneline söylemiyorum bunu yapan feda diyipte korsan alan zihniyet.
ezik bjk taraftarı hehe :hahaha:
söylenecek şey çokda konu mındar olmasın
biz daha çok koyarız onlar daha çok bayrak açarlar
öyle bayrak açarsan 3ün 1ini alırsın eline
Bjk taraftarinin genelinin bu dusuncede oldugunu sanmiyorum o bayragi acan kisi insanliktan nasibini almamis demektir fark etmez herkez hak ettigi yerde !!!
Yahu çürük elma her sepette var , şerefsizin birinin yaptığı bir işi bütün Beşiktaş camiasına mâl etmek yanlış olur bence.
Twitter'dan yorumlar :)
Sen Real Madrid bayrağı açarsın ama cenazene Liverpool gelir :D Başka yorumlar da var ama ekleyemiyorum.
Beşiktaş evinde güçlü Paşalona karşısında 3-1 yenilerek Kupa Menemen'e veda etti.
Alıntı
Akıllı olun adamın canını sıkmayın, yigitseniz delikanlıysanız gelin bu lafları ıhlamurdere dolaylarında söyleyin..
Beşiktaş taraftarına laf etmeden önce de kendi kapınızın önünü süpürün.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Galatasaray Taraftarı en son ne zaman yabancı takımı destekledi ayrıca bunu kim yaparsa yapsın desteklemem kınarım siz desteliyorsunuzki direk bu şekilde dalmışsınız konuya
bjk her macta yapıyor bunu
o lafları ıhlamur derede söylemekten önce o bayragı nevizadede açın önce siz
3.5 tane adamın yaptıgı hareketi koca camiaya mal edemezsin, sanki memlekette ki her takımın taraftarı çok matahmış gibi ya da sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi Beşiktaş taraftarına laf edemezsin. Eger biraz detaylı baksaydın konuyla alakalı daha önce ne yazdıgımı görürdün.
Ama Galatasaray taraftarının genel profili bu, eyyamcılık o kadar içinize işlemiş ki, sütten çıkmış ak kaşık modundan bir türlü kurtulamıyorsunuz..
Liseliler bilmez tabi daha önce yediginiz haltları, birileri tarafından ne kadar güzel koruyup kollandıgınızı..
Daha bugün dünya futbol tarihine futbolcu cezası erteletmek gibi bi deyim kazandırdınız.. Bunlar gayet normal sizin kafanıza göre..
Benim yazdığımda bir hakaret algılayabilen biri bana bu dünyada akıllı olmayı hatırlatabilecek son kişidir ;)
Peki sen ne hakla Galatasaray camiasını 3-5 adamın yıllar önce yaptıgı hareketle eyyamcılık vs ile zan altında bırakabiliyorsun bu hakkı size kim veriyor:soru:
daha önce yenen haltlardan bahsetmişsiniz ben ne dedim bunu yapan kim olursa olsun savunulacak tarafı yoktur siz maşAllah avukatlıgını yapıyorsunuz 3-5 kişinin
ceza ertelenme vs olaylarını yapan FBJK fenerasyonudur basındaki kişide sizi bu hallere getiren sevgili başkanınız
Hakaret degilse nedir peki? Hangi amaçla yazdın bunu?
Eger bunun içerisinde aşagılama, hor görme, küçük düşürmeye çalışmak yoksa ne var?
Canım eğlenmek istedi hazır liseliler sallıyorken bende sallayayım mı demek istedin?
Madrid orada sizi dümdüz ettiginde ben çıkıp böyle bişe söylesem senin hoşuna gider mi ?