ortak yıcaksınız sanırım iki kere daha düşünün ortak işte can ciger dediğin senii g.t gibi bırakıp gitmesin yaşanan olaylar çok var çunku
Printable View
ortak yıcaksınız sanırım iki kere daha düşünün ortak işte can ciger dediğin senii g.t gibi bırakıp gitmesin yaşanan olaylar çok var çunku
Eş dosta iş çok yapıcaksan veresiye olayına dikkat et. :) Ayrıca mümkün olduğunca üniversal şeyler bulundur araç modeline bağlı kalma. Ne bilim filtre egzoz xenon gibi şeylerden 5-10 tane olsun ama elinde olsun. Gelen parayı harcama sattığın malı yerine koy.
Bütçen varsa slave cihaz ile yazılım işi yap bir yerin bayisi olup. Dükkanda 3-4 tane sıfır wideband olsun. Bence cam filmi ve karbon kaplama gibi işlere girme. O tarz işleri yapan birileri zaten vardır. Farklı olmaya çalış.
Duzeni kurayim mazemelerimi tegmin edeyim sonraki isim chiptuning e yonelmek olcak oncelikle duzeni oturtmaliyim. Ozgun abiye mail attim ztn bi iki gun once cvp belliyorum bayilik konusunda.
Stp selcuk abi saolsun birlastan alinablck olan mazemelerde yardmci oluck bugun konustuk.
Tago abiylde gorusurm
Tesekkurler herkeze fikirler yorumlar geldikce cok daha rahatliyo kafam.
benimde 30lu yaşlara doğru 50-100 bin sermaye biriktirip ayrıyrtten kendi dükkanımı alıp girmek istediğim bir iş.
bilgi, tecrübe, deneyim sizlernki yanında bir hiç ama ginede içimden bişeyler yazmam gerektiğini söylüyor,
öncelikle yorumlardan bazılarını okuduğumda, ne iş yaparsanız yapın esnaf lık mercihini tam anlamıyla yerine getirin, anlamındaki yoruma bende harfiyen katılıyorum.
sonrasında ise geniş bir dükkan 2 bölüme ayrılıp önde raflar (marketlerdeki gibi) tuning market olarak, fiyatları- oem ise kullanılabilecek markalar ın yazılı olduğu küçük etiketlerle sunulur. 2. tarafta ise isteyenlere montaj, uygulama yapılabilir. tabi bu benim hayalim, biraz farklı değişik ve toz pembe olabilir. ilerde yapmak istediğim şey. bir garaj açıp, bunlar ve bunun dışında, ufak motor işeleri, kaparta/izolasyon, boya, hifi bölümlerine ayırarak büyük bir yer.
umarım istediğiniz işi yaparsınız. yalovada böyle yerler çok arıyorum. 1-2 yer var merkezde gerisi sanayide, sanayiyede zar zor gidebliyorum. gelişen bir sektör, gelişimlere ayak uydurursanız temiz işcilikle tutulursunuz.
hakkinda hayirlisi olur inş ..
Küçük şehirde bu işler zor.. Sirküle bir süre sonra bitecektir.. Çünkü araç sayısı yetersiz bu tarz işler için.. Benim görüşüm çevre illerde ki potansiyeli de kendi şehrine çekebilmek, sakarya, bolu ve büyük ilçelerini.. Aksi taktirde bir kaç sene kadar işler iyi gidecek, duraklama dönemini de mutlaka beraberinde getirecektir. Artık İstanbul'da o kadar çok 41-81-14-54 plaka görüyorum ki sadece benim gözüme takılmıyor dur yani insanlar çıkıp geliyor istedikleri zaman, imkan var neden senden alış veriş yapsınlar? Ayrıca e-ticaret ve anında kargo bu kadar gelişmişlik gösteriyorken.. Tabi zihninde nasıl bir konsept var, neler düşünüyorsun bilmiyoruz tam olarak ama ilgi çekecek bir şeyler olmalı.. Bana bu tarz şehirlerde yapılacak en mantıklı iş BİM-ŞOK-A 101 bayiliği fln geliyor.. İnşallah senin için iyi bir tercih olur başarılar dilerim..
Kisisel gorusum uygun fiyattan ziyade iscilik , musteri iceriye girdigi zaman tertip , duzen ve dukkanin havasi guven vermeli..***** ilk izlenim cok onemli :)
Sen isini duzgun yap,dogru ol musteri zaten seni bulur..Simdiden hayirli olsun..
Düzcedeki yer mekan iyi iş yapar iyi anılırsa Adapazarı-Bolu-Zonguldak gibi çevre illerdende gelenler olur ama o tarafta çeşit çeşit arabalar var ağırlık Tofaş-Renault bü yüzden üniversal malzeme çok olmalı