Öncelikle merhaba arkadaşlar
Tunıng Aksesuar satabılcegımız uygulamasını kendımız yapacagımız bı mağaza açmak ıstıyorum.
şuan yaşadığımız şehırde sadece bırtane aksesuar tunıng mazemelerı satan bı dukkan var ve çok kalıtelı mazemeler yok bunu foruma uye olan butun duzcelı arkadaslarımda söyler zaten. anlıcagınız yapacagımız ıste buyuk rakıp olmıcak olsada sadece 1 tane var başkada yok.
nasıl bı mekan ıstıyorum öyle apachi tunıng olayı pek olmıcak daha cok kalıtelı guzel moda olan mazemelerı satmak bunun yanında eğer yapabılırsek chıptunıng bayılıgıde almayı dusunuyorum ama bunu suanda 2. plana attım oncelıkle mekanı hazırlayıp duzenı oturtturmalıyım.
şimdi benım sızın bu konudakı fıkırlerınıze ve yardımınıza ihtiyacım var ozellıkle istanbul ankara da yasayan arkadasların tanıdığı bıldıbı aksesuar tunıng mazemelerı toptan alabılcegım veya böyle sehır sehır dolasan toptancıları tanıyan tavsıye eden varmı ? birde mağazamızda ne gibi ilgi çekici moda olan ürünler satmalıyız bunlar konusundada yardımcı olursanız çok sevınırım.
yardımlarınız fikirleriniz ıcın sımdıden teşekkürler.