User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
50 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Tuning Mağaza İşi ? Yardım

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tuning Mağaza İşi ? Yardım

Öncelikle merhaba arkadaşlar

Tunıng Aksesuar satabılcegımız uygulamasını kendımız yapacagımız bı mağaza açmak ıstıyorum.

şuan yaşadığımız şehırde sadece bırtane aksesuar tunıng mazemelerı satan bı dukkan var ve çok kalıtelı mazemeler yok bunu foruma uye olan butun duzcelı arkadaslarımda söyler zaten. anlıcagınız yapacagımız ıste buyuk rakıp olmıcak olsada sadece 1 tane var başkada yok.

nasıl bı mekan ıstıyorum öyle apachi tunıng olayı pek olmıcak daha cok kalıtelı guzel moda olan mazemelerı satmak bunun yanında eğer yapabılırsek chıptunıng bayılıgıde almayı dusunuyorum ama bunu suanda 2. plana attım oncelıkle mekanı hazırlayıp duzenı oturtturmalıyım.

şimdi benım sızın bu konudakı fıkırlerınıze ve yardımınıza ihtiyacım var ozellıkle istanbul ankara da yasayan arkadasların tanıdığı bıldıbı aksesuar tunıng mazemelerı toptan alabılcegım veya böyle sehır sehır dolasan toptancıları tanıyan tavsıye eden varmı ? birde mağazamızda ne gibi ilgi çekici moda olan ürünler satmalıyız bunlar konusundada yardımcı olursanız çok sevınırım.

yardımlarınız fikirleriniz ıcın sımdıden teşekkürler.
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence kaplama (ayna,tavan,cam filmi) ve detaylı bora koruma,temizlik,pasta cila'da(kaliteli ürünler meguiars,3m,autoglym gibi) yapabilirsiniz. Tavsiye sadece.

nosturkye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    p.m attım sana

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbula gelip,mevcut mekanları incelemeni tavsiye ediyorum.Kendin incele gör.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

ANIL ERCAN
    Misafir
    Cam filmi, Araç kaplama, Xenon far, vs. vs. gibi Şeyler yapabilen bi Eleman alman lazım. Zaten 100 metre Şerit led alıp Apaçilere metre metre Satsan koseyi dönersin..

Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbula gelip,mevcut mekanları incelemeni tavsiye ediyorum.Kendin incele gör.

Evet yorumnuza katılıyorum Özellikle Life tuning ve BYS Tuning'i incelemenizi tavsiye ederim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OTO ERBAYLAR
    Büyük toptancıdır, ufak çaptakiler hariç aksesuarcıların çoğu erbaylar ile çalışır.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cam filmi, Araç kaplama, Xenon far, vs. vs. gibi Şeyler yapabilen bi Eleman alman lazım. Zaten 100 metre Şerit led alıp Apaçilere metre metre Satsan koseyi dönersin..

Evet yorumnuza katılıyorum Özellikle Life tuning ve BYS Tuning'i incelemenizi tavsiye ederim..

araç kaplama ve cam fılmını ılk etepta dusunmuyorum. muzık tesısatından motor olsn kaporta olsn satılacak mazemelerın uygulamasını yapabılen bı arkadasım var onunle beraber calısıcaz ınsallah
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çevrende polis ne sıklıkla araba bağlar ceza yazar bunun bir ortalamasını yap sırf bu yüzden bara batrıan çok tanıdık var

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doktor burda Aksaray gibi Şirinevler gibi yerlere gelip canlı canlı bakmalısın
    En azından bu işler seninde dediğin gibi feyz alınarak dikkatli bir şekilde yapılmalı
    Gördüğün şeyleri not alıp kafaya kazıyıp hatta toptancı konusunda bilgi alıp güzelce bu işi sürdürebilirsin gibi geldi Düzce gibi bir yerde
    Çevrende geniş zaten
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence ilk önce stoklarında her malzemeden olması lazım öncelikle. Bitek sen yapacaksın gibi tek dükkanmıs gibi. İlk önce müşteriye elimde yok 1hafta sonra gel dedin mi olay biter, geri gelmez müşteri. Tabi stokların dolu olması içinde biraz fazla sermaye...

Adam içeri girince teyibinden cam filmine sticker'dan kaplamaya, oto kokusuna cam silme bezine ampülüne çift taraflı bantına kadar herşeyi bulmalı ..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doktor burda Aksaray gibi Şirinevler gibi yerlere gelip canlı canlı bakmalısın
    En azından bu işler seninde dediğin gibi feyz alınarak dikkatli bir şekilde yapılmalı
    Gördüğün şeyleri not alıp kafaya kazıyıp hatta toptancı konusunda bilgi alıp güzelce bu işi sürdürebilirsin gibi geldi Düzce gibi bir yerde
    Çevrende geniş zaten
    Çevrede sıkıntı yok allahın ıznıyle sevenımde var sevmeyenımde

bende tutacagına ınanıyorum yardım alıyım fıkırler alayım dedım oncelıkle ***** askerden yenı geldım kafa pek calısmıyo ahaha

onumuzdekı hafta ıstanbul planı var bakalım nerelere gıtmelıyım falan bı tavsıyeler gelsınde sonrasında planlıcam ınsallah.
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence ilk önce stoklarında her malzemeden olması lazım öncelikle. Bitek sen yapacaksın gibi tek dükkanmıs gibi. İlk önce müşteriye elimde yok 1hafta sonra gel dedin mi olay biter, geri gelmez müşteri. Tabi stokların dolu olması içinde biraz fazla sermaye...

Adam içeri girince teyibinden cam filmine sticker'dan kaplamaya, oto kokusuna cam silme bezine ampülüne çift taraflı bantına kadar herşeyi bulmalı ..
    aynen öyle benımde tek düşüncem bu zaten. yok demıcez sonucta kendımızde daha once musterısıydık bazı yerlerın adam yok dedımı bıze beklemıyoduk cozum arıyıp baska yerlere kayıyorduk. ondan bu konuda kendımden tecrubelıyım.

işte acaba sermaye olayınıda tam kestıremıyorum bakalım hayırlısı artık sermaya bı sekılde ayarlanır halı azırda baram yetmese bıle
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

nosturkye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

her malzemeden olma imkanı olmaz diye düşünüyorum dünyada böyle bir kuruluş yok.

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada bır arkadasım sadece ampul serısıne 5.000 tl para yatırdı.gerısını sen hesap et..en az baslangıc ıcın 50.000 tl olmalı ve ılk 3 ay iş yapmayacagını dusun.kıra elektrık personel vb masraflarını hesaplayıp ona gore başlaman gerek.
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit205 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burada bır arkadasım sadece ampul serısıne 5.000 tl para yatırdı.gerısını sen hesap et..en az baslangıc ıcın 50.000 tl olmalı ve ılk 3 ay iş yapmayacagını dusun.kıra elektrık personel vb masraflarını hesaplayıp ona gore başlaman gerek.
    Keske 50 bin olsa O kadarını karsılayabılıyorum Allaha şükür artık fazlası olursada yapcak bise yok ayarlıcaz

ya şımdı duzcenın potansıyelını az cok tahmın edıyorum ve buna uygun mazemeler almayı planlıyorum. benım ıcın suan onemlı olan urunler ve urunlerın fıyatı calıscagımz anafırma.
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nosturkye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her malzemeden olma imkanı olmaz diye düşünüyorum dünyada böyle bir kuruluş yok.
    Gidipte filtre süngerinden bahsetmiyorum. Yada porsche malzemelerinden vs. Genelde satılanlar, en cok lazım olanlar en cok kullanılan şeyler hangi arabalarla uğraşıldığı belli zaten. Bunlardan yola cıkılarak alınacak malzemeler belli az çok
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ist aksaraya gidiyosun.

Oto Erbaylar *haci abiyi yakalarsan ne mutlu*

uzerinden uzun zmn gecti ama ana cadde ustunde karakola dogru giderken bide sagda gene buyuk bi firma olcakti.aklima gelirse yazarim tekrardan konuya

bu 2 firmayla calissan yeter zaten.Sari hatta tabelasi kirmizi yazili ama gel gorki ismi hatirlayamiyorum o ayri..
    - K -

________
    Dr.Ecu

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç kaplama ve cam fılmını ılk etepta dusunmuyorum. muzık tesısatından motor olsn kaporta olsn satılacak mazemelerın uygulamasını yapabılen bı arkadasım var onunle beraber calısıcaz ınsallah
    cam filmi düşünmüyorum demişsinde başlangıç aşamasında en çok ekmeği cam filminden yersin haberin olsun.
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzenimi kurana dek düşünmüyorum demek istedim yanı aklımda olmasın suanlık 2. planda olsun. 1. plan dediğim gibi ürün tedariği mekanın dizaynı ürün fiyatları vs
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)