User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Prelude Sorgulama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Prelude Sorgulama

Merhaba arkadaslar,
    Bu araci taniyan, gecmisini bilen var midir? Ben araci yakindan gordum, sanirim orijinal 2.3'lerden. Airbag, dijital klima, cruise control vs gibi TR'deki bu kasalarda olmayan ozellikler var ama yine de emin olamadim cunku yanlis hatirlamiyorsam yine sanki İzmir taraflarinda bir tane daha boyle kirmizi vardi ve sonradan 2.3'e cevrilmisti. Kasasi yasina ve emsallerine gore fena degil ancak kusursuz da degil.
    Sizce motor ve donanim farkindan dolayi bu arac bu kadar eder mi yoksa otomatik vites de olsa bu paralara yeni kasa Prelude mu almali?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4539888/detay/

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jrcvkb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben olsam şu prelude varken başka alternatiflere yönelmezdim.

Not: Aracı ve araç sahibini tanımam. Çok güzel duruyor. Farklı birşey çıkacağını sanmıyorum.
    Forumdan aracın sahibi.
    Instagram: mutusgarage

aeraus1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E5 te gordum gecen bu kasa koyu yesildi eski TR siz plakalari vardi
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

kaanpoyrazoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı günlük olarak ümraniye sanayide görüyorum , bir kaç ay önce motoru söküktü , ilan detaylarında ellenmemiş motor vs demiş ama .. Burun havada bir hafta kadar yattı Bu aracı yapan izmirdeki eski sahibinin maddi ve manevi çok emeği var ..
    Babana aratmakta nedir arkadaş ..

MuraTeg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırmızı olan eski Prelude sitesinin kurucularından bi abinindi, Prelude forumları arastırırsan gorursun kesın. O zaman baya emek verdi kendısı dıreksıyon dıjıtal klıma falan kendı aldı getırttı taktı. Motor kaporta sorunsuzdu, oem celık jantları vardı uzerınde onlar gıtmıs. Suankı hali o halıne gore hıc ıc acıcı gelmıyor bana. Baktırmak lazım.

Dıgerı ıse Goksel'ın aracı zaten. Son nokta anlatmaya gerek yok. Goz kapalı alınır.
    Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuraTeg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmızı olan eski Prelude sitesinin kurucularından bi abinindi, Prelude forumları arastırırsan gorursun kesın. O zaman baya emek verdi kendısı dıreksıyon dıjıtal klıma falan kendı aldı getırttı taktı. Motor kaporta sorunsuzdu, oem celık jantları vardı uzerınde onlar gıtmıs. Suankı hali o halıne gore hıc ıc acıcı gelmıyor bana. Baktırmak lazım.

Dıgerı ıse Goksel'ın aracı zaten. Son nokta anlatmaya gerek yok. Goz kapalı alınır.
    Yani bu ilandaki satilik olan o arac o zaman oyle mi? Eski sahibinin detaylarina nasil ulasabiliriz?

Goksel'in arac dedigin Bursa'daki 60binde olan mi? Arac iyi de rengi hosuma gitmiyor arti siradan bir eski kasa Prelude'e (2.0 motor, airbag, dijital klima, cruise control vs gibi donanimlar yok) o paralari vermek hic mantikli gelmiyor.

angelus_1214 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar MUJ Prelude benim isteyen gerekli tüm herşeyi sorabilir

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canisgen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani bu ilandaki satilik olan o arac o zaman oyle mi? Eski sahibinin detaylarina nasil ulasabiliriz?

Goksel'in arac dedigin Bursa'daki 60binde olan mi? Arac iyi de rengi hosuma gitmiyor arti siradan bir eski kasa Prelude'e (2.0 motor, airbag, dijital klima, cruise control vs gibi donanimlar yok) o paralari vermek hic mantikli gelmiyor.
    takıntı haline getirdiysen işin zor ama zevkli hale dönüştürceksende yeni kasa ve vtec olanı al derim
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

batuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızının şuanki hali benimde hoşuma gitmedi 2 yıl öncesine kdr yakından takip ediyordum prelude forumunun kurucusuydu ciddi emek vardı arabada.. yakından bakılıp gösterilmesi lazım fotoğraflara bakıp ne desek boş

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırmızı Ozan abinin. Ozan abiyi yıllardır tanırım projelerimizde birlikte çok emekler sarfettik o preludesine bende integrama o yıllarda; ama ikimizde olanaksızlrdan parasızlıktan sattık arabalarımızı. oda gözü gibi baktığı 30.000 liradan fazla oem parçalarla yenilenen H23 non vtec dohc bir makinadır... amerikan versionu klimasız olanlardan ama ozan abi kıl olduğu için gitti japonyadan komle dijital klima setini tesisatından tut klima radyatörüne kadar sıfır(çıkma dğeil sıfır orijinal ambalajında) olarak alıp kendi elleriyle takıp çalıştırdı... onun dışında o araca yapılan çalışmaların yatırılan paralar verilen emeğin el işciliği tr de tekdir... ozan abiye o araç 50 liraya mal oldu ama çok komik rakama satmak zorunda kaldı kredi borçlarından dolayı ve evlendiği için... şu andaki hali ile o zamanda hali arasında çok fark var bir kere orijinal jantları yok edilmiş motoru açılmış stoplar karartılmış valla yazık olmuş bu elemanların elinde... çok sağlam pazarlıkla o araç alınır gözünüz kapalı alın derim 1 2 lira harcanarak o eski mükemmel haline geri gelir... en azından bana göre trdeki en nadir manuel h23 dijital klimalı airbaglı prelude sizin olur...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmızı Ozan abinin. Ozan abiyi yıllardır tanırım projelerimizde birlikte çok emekler sarfettik o preludesine bende integrama o yıllarda; ama ikimizde olanaksızlrdan parasızlıktan sattık arabalarımızı. oda gözü gibi baktığı 30.000 liradan fazla oem parçalarla yenilenen H23 non vtec dohc bir makinadır... amerikan versionu klimasız olanlardan ama ozan abi kıl olduğu için gitti japonyadan komle dijital klima setini tesisatından tut klima radyatörüne kadar sıfır(çıkma dğeil sıfır orijinal ambalajında) olarak alıp kendi elleriyle takıp çalıştırdı... onun dışında o araca yapılan çalışmaların yatırılan paralar verilen emeğin el işciliği tr de tekdir... ozan abiye o araç 50 liraya mal oldu ama çok komik rakama satmak zorunda kaldı kredi borçlarından dolayı ve evlendiği için... şu andaki hali ile o zamanda hali arasında çok fark var bir kere orijinal jantları yok edilmiş motoru açılmış stoplar karartılmış valla yazık olmuş bu elemanların elinde... çok sağlam pazarlıkla o araç alınır gözünüz kapalı alın derim 1 2 lira harcanarak o eski mükemmel haline geri gelir... en azından bana göre trdeki en nadir manuel h23 dijital klimalı airbaglı prelude sizin olur...
    aynen ilanını bile hatırlarım o aracın, o araba yanılmıyorsam şu andakinin yarı parasına satıldı hemen hemen.tüm plastik aksamlarına kadar tek tek temizlenip boyanıp sağlamlaştırılarak monte edilmiş her civatasına para harcanılmış bir prelude o kırmızı olan. kendisiylede bir kaç kere konuşup mesajlaştık sohbet amacıyla,
    diğer yeşil prelude mutlaka çok orjinaldir saygım var ama bence bu kasada tr deki tek prelude kırmızı 2.3 dür. şu andaki sahibi ve haliyle ilgilide yorum yok, yazık olmuş, alınıp vitrine çekilecek kadar emek vardı o arabanın üstünde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4035805/detay/ düşünen olursa yardımcı olurum her konuda arkadaşlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    19 bine ilanı vardı kırmızının, artık kaca satıldı bılemıyorum. Ama cıdden o zaman alınası aractı yazık olmus. Gökselin araca yönelin derim.
    Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arşivden

Km si düşük gösterilmiş yeni ilanda
    Anıl Atabey

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km siyle kesinlikle oynanmamıştır diye yırtınmış bide... nasıl kansızlar anlamak mümkün değil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl insanlar war km düşürüp satınca ne oluyor kul hakkı diye birşey war kimi kandırıyorlar.2-3 daha fazla kazanırım diye yapılanlara anlam veremiyorm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teggy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km siyle kesinlikle oynanmamıştır diye yırtınmış bide... nasıl kansızlar anlamak mümkün değil...
    Alıntı angelus_1214 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl insanlar war km düşürüp satınca ne oluyor kul hakkı diye birşey war kimi kandırıyorlar.2-3 daha fazla kazanırım diye yapılanlara anlam veremiyorm
    Ben araci gordum, aslinda km saatiyle oynanmamis 195000km'de gorunuyordu, satan kisi ilani oglunun koydugunu ve km'yi yanlis yazdigini soyledi. Diger taraftan gecen Cumartesi araca baktigimda fiyat 24750 idi, sonradan fiyati da yukseltmisler. (24.750TL'ye millet kuyruga girince boyle bir gereklilik duydular sanirim)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen arşvden çıkan saglammıs, ne guzeldı o zamanlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)