doğuş kardeşim Allah gani gani rahmet eylesin, toprağı bol olsun, sizelerede sabır versin.
Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalan herkesin başı sağolsun Allah sabır versin
Allah rahmet eylesin .
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Allah sabır versin kardeşim.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Basiniz sagolsun cok, Benimde babam 73 yasinda gircek bu sene, Annemde 58..
Boyle seyleri duydukca babamla daha cok zaman gecirmem gerektigini anliyorum, hadi oglum bugun beraber kahvalti edelim ailece diyince, baba isim var cikmam gerek demeseydim dicem belki keske aksam yemegine kalsaydim vs, Kiymetini bilmek lazim ailemizin..
Allah rahmet eylesin..
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Allah rahmet eylesin.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Sağolun herkese teşekkür ederim..
Geçen yaz ablamın düğünü için İstanbul'daydık. Babam gel müzeleri camileri gezelim dedi. Çok bilgiliydi oturup ansiklopedi okurdu. Ben de dedim baba bir dahaki gelişimizde gezeriz anlatırsın sen git. Gitti gezdi ama şu an o kadar pişmanım ki.. Herşeyi ona sorardım. Şimdi soru soracağımı hissettiğimde içimde çok büyük bir boşluk oluşuyor..
Bende 2 sene önce kanserden kaybettim babamı.Baba kaybetmek farklı birşey hayatın bir anda değişiyor , değişiyor derken hani derler ya "baban öldüğünde büyürsün" diye aynen öyle koca bir adam oluyorsun aniden.Babanın yerine geçiyorsun... Ne yazikki hayatın döngüsü bu , çocugumda benim yerime geçicek seneler sonra... Baba kaybetmenin üzüntüsü geçmez.Ben 1 tek gözyaşı dökmedim cenazede hatta arkadaşlarımla sohbet ettim güldüm vs.Çünkü biliyorum babam kendimi harap ettiğimi görse agzıma scrdı.Oda benim gibi asla zayıf yönünü yani üzüldüğünü acı cektigini etrafa göstermez.Bende öyleyim hayat devam ediyor gibi yaptım ama baba üzüntüsü öyle zamanlarda vuruyorki... Hayat boyu da geçmez eminim.Ama sende aslan gibi bir adamı kaybettin onun yerinde aslan gibi durman lazım.Oda öyle isterdi eminim.Hüznünü içine at çünkü hayat boyu zaten seni o hüzün ara ara ziyaret edicek... Başın sağolsun topragı bol mekanı cennet olsun.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)